iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
това е с 2 годишен договор...
цената е толкова колкото и предпоследната версия на телефона или тук ще е 1000 лева
без договор .;)
пп изгледа ли клипа как се сменят двете камери?
цената е толкова колкото и предпоследната версия на телефона или тук ще е 1000 лева
без договор .;)
пп изгледа ли клипа как се сменят двете камери?
Готино телефонче. Определено добър ъпгрейд на 3GS. Яко е, че едновременно е по-компактен, но и с по-голяма батерия и по-силен хардуер. Панела от стъкло и стомана също е доста интересен.
Не прецаквайте темата с разни сравнения с N8....
Не прецаквайте темата с разни сравнения с N8....
[Quote]ъпгрейд на 3GS[/Quote] (woo)
за мен няма нищо общо но щом казваш....според мен е голям скок от стария и този, и ОС и самия телефон няма нищо общо...
Изумен съм от всичко което са сътворили от Apple. (yes)
ето и някой парадокси, как така след като е с 40 % по-голяма батерия е :
Време на разговор 7 ч.
Време на готовност 300 ч.
3S
Време на разговор 12 ч.
за мен няма нищо общо но щом казваш....според мен е голям скок от стария и този, и ОС и самия телефон няма нищо общо...
Изумен съм от всичко което са сътворили от Apple. (yes)
ето и някой парадокси, как така след като е с 40 % по-голяма батерия е :
Време на разговор 7 ч.
3S
Време на разговор 12 ч.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
keyone какво толкова сравняваш телефона само с Нокия. Явно имаш някакъв комплекс от телефоните им и половината ти постове до тук нямат нищо общо със самия телефон. По темата - телефона има жалка батерийка, не знам какво са подобрили но дори fan phone на zte е с повече време за разговори. апропо, колко хора изобщо ще решат да си сменят 3GS за новия модел в БГ, и защо му обръщаме такова внимание. Хубав телефон, от който до края на годината едва ли ще се продадат повече от 500 броя (говорим за БГ нали Mobile-то е бг сайт все пак и защитава интереса на БГ потребителите) . То е ясно че всички чакат двусимовите Нокии, за да задръстят магазините.
Ти освен на книга държал ли си някога Айфоун ? Като ти гледам писанията силно ме съмнява,да не говорим как изобщо ще го хакнеш...
И откъде си сигурен за дисплея, батерията,да не говорим за мултимедията?
ОС - сама по себе си в досегашните модели има само едно преимущество - лесно се пробива.Без това е един много неудобен телефон с много ограничения.Всъщност това предимство ли е на ОС ?
Само човек , който си е играл с телефона знае къде е силата му - бърз,удобен и красив интерфейс с разкошен сензорен дисплей без конкуренция. В удобството без джейлбрейк не съм убеден. Много страници с пръснати икони и постоянно пренареждане.
Само си губя времето с празнодумци като теб. Много приказки и нищо смислено - ала-бала.
И откъде си сигурен за дисплея, батерията,да не говорим за мултимедията?
ОС - сама по себе си в досегашните модели има само едно преимущество - лесно се пробива.Без това е един много неудобен телефон с много ограничения.Всъщност това предимство ли е на ОС ?
Само човек , който си е играл с телефона знае къде е силата му - бърз,удобен и красив интерфейс с разкошен сензорен дисплей без конкуренция. В удобството без джейлбрейк не съм убеден. Много страници с пръснати икони и постоянно пренареждане.
Само си губя времето с празнодумци като теб. Много приказки и нищо смислено - ала-бала.
Сега ако говорим за стария iPhone с куп недостатъци си прав, но за този не знам аз просто съм възхитен изумен от това което са сътворили от Apple , мога да кажа че е най доброто което може да се направи до момента от телефон , подобренията са навсякъде и то има някой от тях който за първи път се виждат в телефон...(woo)(woo)(woo)
За жироскопа никой нищо не каза, това не е за първи път да се слага в телефон?Помага при игрите за по добра ориентация.
Чудя се този Стив откъде му идват всички тези идеи, как така друга компания не може да сътвори това бижу?:|:|:|
За жироскопа никой нищо не каза, това не е за първи път да се слага в телефон?Помага при игрите за по добра ориентация.
Чудя се този Стив откъде му идват всички тези идеи, как така друга компания не може да сътвори това бижу?:|:|:|
[Quote]Хммм паметта не е променена 16/32 ГБ, при HD запис на видео на колко минути се равнява ? :|[/Quote]
Алооо, кинаджията - що не си купиш нормална камера?
Ти утре ще кажеш, че яйцата са ти рохки:X и пак тела ще ти е виновен
Алооо, кинаджията - що не си купиш нормална камера?
Ти утре ще кажеш, че яйцата са ти рохки:X и пак тела ще ти е виновен
добра новина :)
Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 300 h (2G) / Up to 300 h (3G)
Talk time Up to 14 h (2G) / Up to 7 h (3G)
14 часа дават времето на разговор а не както е писано тук 7 е за видео разговорите:)
Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 300 h (2G) / Up to 300 h (3G)
Talk time Up to 14 h (2G) / Up to 7 h (3G)
14 часа дават времето на разговор а не както е писано тук 7 е за видео разговорите:)
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Хехе, разбира се че няма как да се отрекат очевАдните факти. Apple набраха оргомна скорост и в никакъв случай няма да допуснат да се сринат или поне не скоро. Това което предлагат в iPhone 4 не е нито повече, нито по-малко от очакваното. Всички тези подобрения са, за да може отново продажбите да хвръкнат до нечувани стойности. Освен старите, телефона ще спечели и много нови фенове със сигурност. Естествено телефона си остава сравнително скъп, няма "нормална клавиатура", ОС-то има сериозна конкуренция. Това разбира се не трябва да се забравя от феновете му и макар те да са много силно привързани към марката и от 2007-ма насам се надяват моделите й да получат някаква титла от рода на най-перфектния телефон на всички времена това няма как да се случи просто защото такъв няма и няма и да има.
Сега видях, че и новия iPhone ще е пет-бандов.
Явно това ще е един вид модел главно за извън Щатите и още по-вероятно е, това да индикира предстоящ сблъсък с [B]Nokia N8[/B].
Без глупави отговори моля, наистина просто си разсъждавам и мисля, че е доста вероятно.;)
Явно това ще е един вид модел главно за извън Щатите и още по-вероятно е, това да индикира предстоящ сблъсък с [B]Nokia N8[/B].
Без глупави отговори моля, наистина просто си разсъждавам и мисля, че е доста вероятно.;)