iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Само да те питам, извини ме, кой е Калин? :D:D
Та, по темата, колкото по-евтини са телефоните, толкова по-добре за нас. Но, с оглед на сегашните цени, 950 лева ще бъде съвсем нормална за този телефон.
Та, по темата, колкото по-евтини са телефоните, толкова по-добре за нас. Но, с оглед на сегашните цени, 950 лева ще бъде съвсем нормална за този телефон.
поредното оплакване - този път от сензора за близост.
[Quote]The good news is that the proximity sensor seems to be equally crap with right handers as left handers.[/Quote]
http://www.reghardware.com/2010/06/28/iphone_proximity_sensor_complaints/
[Quote]The good news is that the proximity sensor seems to be equally crap with right handers as left handers.[/Quote]
http://www.reghardware.com/2010/06/28/iphone_proximity_sensor_complaints/
Аман от проблеми с този телефон...:P!!
За любителите на айфон 4 и новия препечен айфон 5 - ето как се приготвя обяд с "върха на технологията" :D
Как да печем правилно iPhone 4 в микровълновата
http://pcworld.bg/15339_kak_da_pechem_pravilno_iphone_4_v_mikrovalnovata
Как да печем правилно iPhone 4 в микровълновата
http://pcworld.bg/15339_kak_da_pechem_pravilno_iphone_4_v_mikrovalnovata
Днес си получих телефона и се започна едно ръчкане.....да не ви разправям :D Ако искате да научите нещо полезно от първа ръка и то от не фанатично настроен фен на Айфон, то сте попаднали на правилното место ! В тази и следващите сесии ще ви давам наистина достоверно и необвързано мнение за този телефон. Ще правя и снимки, както и видеоклипове с него и ще ги сравнявам с каквото имам под ръка.
Супер си,
еми започвай,
покажи ни какви снимки прави това чудо на техниката като за начало:)(whistle)(yes);)
еми започвай,
покажи ни какви снимки прави това чудо на техниката като за начало:)(whistle)(yes);)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]One fanboi has [B]purchased, um, three[/B] iPhone 4s, and the problem occurs with each one.[/Quote]Аз като ви казвам, че бай Стиви владее черна магия...
това е щото е поръчал iPhone 4[B]s[/B] от някой iphomente сайт, вместо да си вземе три оригинални и сега да ги продава в България за по 2000лв :)
Мисля че ви бях казал, че си платих телефона на сляпо (тоест без да съм го виждал и пипал на живо (woo) ) в петък и днес се очакваше да си го получа....вървейки към магазина си представях какви викове и оплаквания ще направя ако случайно са ме прецакали за сметка на някой друг, но за пореден път се убедих, че се намирам в Англия, а не в БГ....и така - получих си заветната кутийка и се втурнах към най-близкия парк за да се разложа на сянка и да си поиграя с новия телефон....добра идея, но се оказа, че не е толкова лесно да се осъществи. Оказа се че телефона се нуждае от интернет връзка за да се активира ! - интересно и логично вероятно. Нямах такава под ръка и за това просто си седях на пейката с телефона в ръка и......събирах първи впечатления ! А те са, че телефона изглежда скъп и елегантен....подобно пътво впечатление съм имал много рядко през последните 10-12 години. За първи път ми се случи с моя Сони 2000 ( през далечната 1998 година той наистина си беше скъп ;) ) след това подобно чувство съм изпитвал с Ериксон Т28 и Моторола рейзър. Както и да е - този телефон изглеждаше скъп и елегантен ! Пътят ми до в къщи беше около час с метрото, тъй че го прекарах мислейки какво съм чел и гледал за този телефон - а то беше много....и беше противоречиво....и беше рекламо-насочено, и беше.... абе да го заебем и да почнем наново !
Много от вас казваха, че в този апарат няма нищо технологично ново.....аз искам да за пазя емоциите си за мен и просто да предложа едно ревю - да погледнем по-подробно все пак :| - 1ГХЦ двуядрен процесор с 512 МХЦ рам не се среща наляво и надясно - абе да го кажем направо, няма друг подобен, дисплей с тази резолюция е срещан за първи път в смартфоун, дебелината е най-малката срещана в смартфоун и панелите от закалено стъкло ги няма никъде....абе кво да си говорим....новите технологии напират от всякъде, без дори да см естигнали до невероятния дисплей......но ако това ви се струват просто празни приказки, изчакайте да направим сравнението по отделни показатели по късно в разбора ;)
Много от вас казваха, че в този апарат няма нищо технологично ново.....аз искам да за пазя емоциите си за мен и просто да предложа едно ревю - да погледнем по-подробно все пак :| - 1ГХЦ двуядрен процесор с 512 МХЦ рам не се среща наляво и надясно - абе да го кажем направо, няма друг подобен, дисплей с тази резолюция е срещан за първи път в смартфоун, дебелината е най-малката срещана в смартфоун и панелите от закалено стъкло ги няма никъде....абе кво да си говорим....новите технологии напират от всякъде, без дори да см естигнали до невероятния дисплей......но ако това ви се струват просто празни приказки, изчакайте да направим сравнението по отделни показатели по късно в разбора ;)
Не ми разваляйте кефа, че това ми е върха на сладоледа...........ауууууууу нямате си представа за какво иде реч......не говоря за снимки , а за видео с малка светлина......баси, малииииииииии.....невероятно е бе пичове !!!!!!!!!!!!!!!