iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
[Quote] 1ГХЦ двуядрен процесор с 512 МХЦ рам[/Quote]
Бъркаш се нещо.
Бъркаш се нещо.
Еми така пише по ревютата.....аз си няма на идея дали е вярно, но телефона е невероятно бърз......нека изчакаме все пак 2-3 дни да видим как ще се представи, а ?
А, и нещо много интересно - около 2 ГБТ от паметта липсва - очевидно резервирана за системни нужди - просто да се има предвид !
това за което най-много се бъркаш е, че от ентусиазъм си измерил рам-та в мегахерзи, което не е правилно, но пък е разбираемо... аз бих се радвал също като теб при такъв телефон в джоба и може би щях да напиша още по-големи глупости.
Ениуей, честита придобивка. Много да го пазиш и със здраве да си го ползваш и да не забравиш да ни уведомяваш своевременно за личните ти отзиви и впечатления!!! (yes)
Ениуей, честита придобивка. Много да го пазиш и със здраве да си го ползваш и да не забравиш да ни уведомяваш своевременно за личните ти отзиви и впечатления!!! (yes)
Това е големината на ОС и приложенията в телефона(yes)
Ама давай пиши още братле че кото те чета лигите ми потичат,доста апетитно изглежда всичко ;):P(woo)
Ама давай пиши още братле че кото те чета лигите ми потичат,доста апетитно изглежда всичко ;):P(woo)
Честно да ти кажа отдавна размера няма значение за мен :P ама така го пишат братлетата....и не ми се спори кое е крив и кой прав....аз казах, че за мен това няма значение, пазя си стария телефон и ако се разочаровам има на какво да се опра, тъй че не мислете за мен като за някакъв заслепен смотаняк....имам си очаквания за телефона, ама ако не ги получа мога да си го кажа направо....отдавна съм преминал възрастта на голото самочувствие....и ако някой намеква, че пиша глупости, заслепен от от гол мерак, много бърка....и скоро ще разберете, че аз говоря само с факти ;)
Опс...разбрах те.....явно не е от мерак, а от бързане да пиша.....както и да е нека се разбира МБ за рама... :)
Пиши по същество!!!
[B]Вярвам ти, че притежаваш телефона.[/B]
Не се занимавай с глупости, а напиши нещо интересно, което незнаем. Качи какви снимки и видео прави телефона, като за начало.(yes)
Докато при 3жс нещата бяха почти същите, то тук вече нивото е много ама много променено. От теб зависи дали ще ме спечелиш за клиент;)(yes)(beer)(whistle)
[B]Вярвам ти, че притежаваш телефона.[/B]
Не се занимавай с глупости, а напиши нещо интересно, което незнаем. Качи какви снимки и видео прави телефона, като за начало.(yes)
Докато при 3жс нещата бяха почти същите, то тук вече нивото е много ама много променено. От теб зависи дали ще ме спечелиш за клиент;)(yes)(beer)(whistle)
Изгледайте този клип. Много неща изяснява.
http://www.youtube.com/watch?v=6dk65wnXMCc
http://www.youtube.com/watch?v=6dk65wnXMCc
Тои този телефон наистина много проблемен.
първо стъклото чупливо
драска се
жълти пари
неиздържа на изтрели
неможе да се пече
проблеми със сензура
:D:D:D:D
Няма да си го купя:D
първо стъклото чупливо
драска се
жълти пари
неиздържа на изтрели