iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Твърдението ти за дисплея не е вярно.Apple искаха панели от Самсунг,но не се разбраха.Super Amoled е по-добър.
Не е трудно, реже се с макетно ножче.
-
- Регистриран: 08 юни 2010, 09:18
шегуваш ли се ..:D:D то, че не е трудно, не е,
ама в БГ не съм виждала
ама в БГ не съм виждала
Самсунг не могат да произведат толкова много .. имат и много брак.
Re: Apple iPhone 4 microSIM
сус сигурност оператора, който го пусне тук ще предложи и microsim карти
-
- Регистриран: 08 юни 2010, 09:18
тоест ГЛОБУЛ :)
MicroSim-a представлява "изрязана" сим карта, контактната повърхност е същата или казано иначе ще трябва да се режат нормалните карти ;).
А иначе телефона си е красив и интересен, само дето от тея видео разговори направиха голяяяяяма работа :D (откриха топлата вода)
Сега като гледам че 3GS си стои на 1200лв от както са го пуснали ще ми е мн интересно този на колко ще се продава :X
@Nistel телефона е правен от хора, има бъгове. В 3GS имаше бъг със SMSите и то без телефона да е хакнат.
А иначе телефона си е красив и интересен, само дето от тея видео разговори направиха голяяяяяма работа :D (откриха топлата вода)
Сега като гледам че 3GS си стои на 1200лв от както са го пуснали ще ми е мн интересно този на колко ще се продава :X
@Nistel телефона е правен от хора, има бъгове. В 3GS имаше бъг със SMSите и то без телефона да е хакнат.
Само не забравяйте, че телефонът ще се продава при нас от септври. Значи няма смисъл от сега а намалят цената на 3Gs ;)
Що да няма, тъкмо ще продадат складовите наличности от iPhone 3GS до септември.
3GS 8GB ще има в продажба