iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
но пак работи само с други потребители на iphone 4
Не е особено трудно да го прочетеш, нали?
?
facetime през 3g вместо през wi-fi. трябват два iphone 4.
facetime през 3g вместо през wi-fi. трябват два iphone 4.
Добре де, разбрахме, колко пъти още ще го кажеш? :D
Добре за цената какво ще кажете фенове на iphone? Реална или не? 2 Samsunga Galaxy S и ще останат да си направи човек морето за weekend-а ? Фен съм на iphone имал съм,но тази цена убива всичко ... (angry)
Проблем има това е ясно.
Но все пак кажете си честно колко от вас ако си купят телефон за 2000лв - колкото се продава по магазините вмомента iPhone4 ще го ползват без никакъв предпазен калъф/протектор. Единици са тези хора ако изобщо ги има.
Какъвто и да е калъф/протектор за този телефон елеминира на 99% единствения проблем - да кажем, че проблема със сензора за близост ще е оправен в следващите седмици до месец със новия ъпдейт 4.1
Но все пак кажете си честно колко от вас ако си купят телефон за 2000лв - колкото се продава по магазините вмомента iPhone4 ще го ползват без никакъв предпазен калъф/протектор. Единици са тези хора ако изобщо ги има.
Какъвто и да е калъф/протектор за този телефон елеминира на 99% единствения проблем - да кажем, че проблема със сензора за близост ще е оправен в следващите седмици до месец със новия ъпдейт 4.1
То е ясно,че проблема с антената ше го оправат,телефона и на мен много ми харесва но просто с тая цена няма начин......(no)(no)(no)
[Quote]Проблем има това е ясно. [/Quote]
Е това исках да чуя от фен на апъл.;)(yes).
Уважавам мнението ти много защото е обосновано
Нищо лошо в това,от тук нататък можем да коментираме проблема сериозно(yes)
Знам,че проблема в октоврииските ще бъде почти сигурно решен.Другте проблеми и по рано.Тук идва другия проблем-цената.За Сащ купен от оператор тя е приемлива,но в бг предполагам ,че ще е огромна.За телефон независи му каква марка и модел е според мен цена над 1000 лева е лудост.Това все пак е само телефон,които ти служи.При наличието на много модели и марки със същите характеристики или по-добри,ти би ли дал повече пари.Никои до сега не ми отговори смислено и аргументирано на въпроса с какво аифон превъзхожда другите.Защо точно аифон.Аз мога да ти кажа за всяка моя покупка защо съм я направил.Ти би ли дал повече пари за нещо,което е същото като другото и ще ти върши същата работа.Ако се появи на една приемлива цена(от операторите) ще се продава и в бг
това ми е въпроса,ама ми кажи безпристрастно,по принцип.(yes)
(beer)
Е това исках да чуя от фен на апъл.;)(yes).
Уважавам мнението ти много защото е обосновано
Нищо лошо в това,от тук нататък можем да коментираме проблема сериозно(yes)
Знам,че проблема в октоврииските ще бъде почти сигурно решен.Другте проблеми и по рано.Тук идва другия проблем-цената.За Сащ купен от оператор тя е приемлива,но в бг предполагам ,че ще е огромна.За телефон независи му каква марка и модел е според мен цена над 1000 лева е лудост.Това все пак е само телефон,които ти служи.При наличието на много модели и марки със същите характеристики или по-добри,ти би ли дал повече пари.Никои до сега не ми отговори смислено и аргументирано на въпроса с какво аифон превъзхожда другите.Защо точно аифон.Аз мога да ти кажа за всяка моя покупка защо съм я направил.Ти би ли дал повече пари за нещо,което е същото като другото и ще ти върши същата работа.Ако се появи на една приемлива цена(от операторите) ще се продава и в бг
това ми е въпроса,ама ми кажи безпристрастно,по принцип.(yes)
(beer)
Малко фън, стига сте гледали сериозно на живота (и на телефона в частност (cyber)):
Това е директно от StarCraft 2 single player:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PH0zasBkNX8[/youtube]
Това е директно от StarCraft 2 single player:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PH0zasBkNX8[/youtube]
[Quote]Никои до сега не ми отговори смислено и аргументирано на въпроса с какво аифон превъзхожда другите.[/Quote]
Със софтуер, App Store е доста напред, като количество и качество на софтуера.
Със софтуер, App Store е доста напред, като количество и качество на софтуера.