iPhone 4

888888
Регистриран: 02 фев 2009, 15:18

Re: Apple iPhone 4

Мнение от 888888 » 05 авг 2010, 12:46

Я кажи сега аджеба...ти модератор ли си или не:| !?!? По някога над ника ти се показва заветното оранжево символче..а по някога не..!! А относно отново завихрящият се пореден безсмислен спор...на мен лично вече ми омръзна все едно и също да си пеем ;)..честно !! Напоследък доста скучно стана във форума...!!

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 05 авг 2010, 13:15

В разделите в които го виждаш съм модератор, в другите не.

Иначе не завихрим никакъв спор, просто давам елементарен отговор, къде е предимството на платформата.
И на мен вече ми е писнало и понякога се чудя защо още пиша във форума.

seagate
Регистриран: 28 мар 2010, 13:00

Мнение от seagate » 05 авг 2010, 16:38

Естествено,че няма да спорим.Bord е по-принцип се аргументира,умно момче е,и аз уважавам мнението му.За модератор са избрали точната тема където да бъде такъв.(yes)
Казва това ,което му харесва и смята за предимство на апъл.Аз ще му задам още два въпроса.Да предположим,че всички проблеми са решени,телефона започва да работи като такъв,това ще стане най-вероятно след септември.

До колко пари би платил за телефон изобщо,и колко би платил за аифон

Добре още един въпрос още ти задам,заслужава ли си да дадеш много повече пари за телефон със сходни да кажем характериски,само саради разликата в софтуера

Замисляш ли се за друго освен за аифон(и какъв) и на кои би препорачъл аифон(за какви клиенти)

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 05 авг 2010, 22:33

[Quote]До колко пари би платил за телефон изобщо,и колко би платил за аифон
[/Quote]Нямам определен лимит, но по-скоро не бих дал повече от 1000лв. Нe бих дал повече и за четворката, да кажем с едногодишен договор.

[Quote]заслужава ли си да дадеш много повече пари за телефон със сходни да кажем характериски,само саради разликата в софтуера
[/Quote]
Първия критерий по който избирам телефона си е ОС-а, респективно софтуера е сред най-важните неща за мен. След това идва хардуера, процесор, графичен ускорител, рам... но тези характеристики са нищо без добрия ОС и софтуер. В смисъл ми е все едно, колко са силни характеристиките, на един телефон с Bada.
Така че за мен определено си струва да дадеш повече пари заради софтуера.

[Quote]Замисляш ли се за друго освен за аифон(и какъв) и на кои би препорачъл аифон(за какви клиенти) [/Quote]
Единствената друга ОС към която проявявам интерес в момента е Android. Най-добрата машинка с него е Galaxy S и това всъщност е другия телефон за която се замислям.

seagate
Регистриран: 28 мар 2010, 13:00

Мнение от seagate » 05 авг 2010, 22:52

Затвърждавам си доброто мнение за теб,че си умно момче и разсъждаваш и знаеш какво искаш.(yes).Негледаш едностранчиво и предубедено
(yes)(beer)

west ham
Регистриран: 04 юни 2010, 19:15

Мнение от west ham » 06 авг 2010, 01:46

Пичага определено Galaxy S не е твоя телефон.:)Така че определено изчакай малко с избора си(yes)(beer)(beer)

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 06 авг 2010, 10:28

Ако беше казал и защо, щеше да е по-добре.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 06 авг 2010, 11:05

Board, аз ще ти отговоря. Android е доста далеч от очакванията на един дългогодишен iPhone потребител. Бях на косъм да си взема Galaxy S, но... Android Market е толкова зле откъм качество на софтуера. Самата ОС също не се усеща твърде завършена, поиграх си с Desire за няколко дни и не останах много очарован.
Бих преминал на друга платформа само от желание за разнообразие. Но това би намалило продуктивността ми, което не мога да си позволя.

888888
Регистриран: 02 фев 2009, 15:18

Мнение от 888888 » 06 авг 2010, 11:13

Е...хайде сега..:D;) !!! Не прехвърляш ли малко...;):) !? Проблемът май е, че си свикнал с определена ОС и не ти се минава в друг отбор ;)(whistle)..!!

[Quote][B]Android стана номер едно в САЩ[/B]
05/08/2010 | TechNews.bg
33% от смартфоните идват с мобилната ОС на Google

Всеки трети смартфон, продаден в САЩ, работи под управление на операционна система Android, сочат данни на различни анализаторски агенции.

Мобилната ОС на Google вече е най-популярната на американския пазар, държейки 33%, според доклад на NPD Group за второто тримесечие.

За първи път от Q4‘2007 канадската компания RIM изпуска водачеството. Нейният BlackBerry вече има 28% от пазара на смартфони в САЩ.

На трето място пък Apple със своята iOS. През юни iPhone е имал дял от 22% при смартфоните.

Най-търсени Android устройства са Motorola Droid, HTC Droid Incredible, HTC EVO 4G, HTC Hero и HTC Droid Eris.

Анализаторите не вярват, че RIM ще успее да си върне водачеството на пазара с новия смартфон BlackBerry Torch 9800. Моделът има неголям екран и стандартни характеристики.[/Quote]

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 06 авг 2010, 11:18

Не ме интерсува колко се продава. Ако ме интересуваше това, трябваше да използвам Windows, а не Mac.
Ако искаш да водим нормално дискусия, отговори на аргумента ми за маркета, а не за продажбите.

Отговори