iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
[Quote]Баш в менюто не е бавен[/Quote]
[Quote]В отварянето на програми също е доста по-бърз[/Quote]
Няма какво да ми обясняваш ти бавен ли е не е ли бавен...аз лично съм се убедил и знам за себе си какъв е,така че всеки си има мнение.Аз също нямам проблем да призная че Galaxy е по-добър от Desire,все пак и е по-нов модел....но разликата не е толкова значителна,колкото се опитваш да я изкараш ти.
[Quote]В отварянето на програми също е доста по-бърз[/Quote]
Няма какво да ми обясняваш ти бавен ли е не е ли бавен...аз лично съм се убедил и знам за себе си какъв е,така че всеки си има мнение.Аз също нямам проблем да призная че Galaxy е по-добър от Desire,все пак и е по-нов модел....но разликата не е толкова значителна,колкото се опитваш да я изкараш ти.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
E, тук ме съгласи. С Desire съм играл много, но не и с Desire с Froyo. Все пак е глупаво да сравняваш Еclair с Froyo. Щом SGS e биел на Еclair, на Froyo ще бие с повече.
btw N1, който е с идентичен хардуер вади 1300 точки на quadrant с Froyo, а SGS вади 1700 с Eclair... Desire с Еclair вади 500, а SGS дори без lagfix вади 900+
На GLbench SGS има 1400, а Desire - скромните 500.
Не мисля, че има какво повече да са каже за хардуера. Освен, че интерфейсът изглежда доста по-красив на по-големия и Super AMOLED дисплей.
btw N1, който е с идентичен хардуер вади 1300 точки на quadrant с Froyo, а SGS вади 1700 с Eclair... Desire с Еclair вади 500, а SGS дори без lagfix вади 900+
На GLbench SGS има 1400, а Desire - скромните 500.
Не мисля, че има какво повече да са каже за хардуера. Освен, че интерфейсът изглежда доста по-красив на по-големия и Super AMOLED дисплей.
-
Разликата е огромна, просто защото SGS е следващо поколение телефон. Хардуерът му е 3 пъти и повече производителен, дисплеят му е много по-добър (отделно, че е по-голям), записва истинско HD видео с 30 fps, а не едва-едва да докара до 22, има втора камера, има новото поколение Bluetooth 3.0, има по-висок клас стандарт и скорост за HSUPA, отделно DivX/XviD сертификация с TV Out и DLNA, по-голям капацитет батерия, която между другото е и Li-Po, a не Li-Ion
Разликата е доста по-значителна, отколкото аз я изкарвам.
Виж как са я определили хората, на които това им е работата:
[Quote] Samsung I9000 Galaxy S review: From outer space [/Quote]
[Quote] To be honest though, the AMOLED displays of the Desire and the Nexus One are nowhere near the Galaxy S standard [/Quote]
[Quote] It certainly is the best Android package we've seen so far - a hearty Samsung welcome to all upgraders. We're not sure about Android newcomers,[u] but anyone looking for the ultimate performance has almost no alternatives but the Galaxy S.[/u] [/Quote]
Разликата е доста по-значителна, отколкото аз я изкарвам.
Виж как са я определили хората, на които това им е работата:
[Quote] Samsung I9000 Galaxy S review: From outer space [/Quote]
[Quote] To be honest though, the AMOLED displays of the Desire and the Nexus One are nowhere near the Galaxy S standard [/Quote]
[Quote] It certainly is the best Android package we've seen so far - a hearty Samsung welcome to all upgraders. We're not sure about Android newcomers,[u] but anyone looking for the ultimate performance has almost no alternatives but the Galaxy S.[/u] [/Quote]
[Quote]всеки дал толкова пари за телефон се опитва да оправдае избора си и няма да признае, че телефона му има недостатъци или че е е по-долу от друг. нормално потребителско поведение.[/Quote]
Иска ми се този цитат да стои на видно място във форума. В няколко реда се крие решениет на 90% от споровете в темите. Много ми допадна как е формулиран.
Иска ми се този цитат да стои на видно място във форума. В няколко реда се крие решениет на 90% от споровете в темите. Много ми допадна как е формулиран.
-
Може би само хората, които не разбират от телефони се опитват да го правят.
Аз например не очаквах SGS да е добър колкото 3GS и знаех, че не си купувам най-добрия телефон (защото iPhone 4 e), но ме изненада приятно.
99% от хората дори не взимат ОС-то предвид, а това е причината, поради която 3GS все още е в топ 3 на най-добрите телефони.
Аз например не очаквах SGS да е добър колкото 3GS и знаех, че не си купувам най-добрия телефон (защото iPhone 4 e), но ме изненада приятно.
99% от хората дори не взимат ОС-то предвид, а това е причината, поради която 3GS все още е в топ 3 на най-добрите телефони.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
И кои са другите два в топ-3? Третия само ми кажи,че двата ги зная.
Edit:
1.iPhone 4
2.SGS
3.3GS
Edit:
1.iPhone 4
2.SGS
3.3GS
-
Ами да. За мен най-важен е софтуерът и ги подреждам така:
1. Най-добрият телефон с най-добър софтуер - iPhone 4/iOS
2. Най-добрият телефон с втория най-добър софтуер - SGS/Android
3. Вторият най-добър телефон с най-добър софтуер - 3GS/iOS
4. Вторият най-добър телефон с втория най-добър софтуер - Desire/Android
5. Най-добрият телефон с третия най-добър софтуер, на който обаче може да се сложи и вторият най-добър софтуер - HD2/WinMo/Android
1. Най-добрият телефон с най-добър софтуер - iPhone 4/iOS
2. Най-добрият телефон с втория най-добър софтуер - SGS/Android
3. Вторият най-добър телефон с най-добър софтуер - 3GS/iOS
4. Вторият най-добър телефон с втория най-добър софтуер - Desire/Android
5. Най-добрият телефон с третия най-добър софтуер, на който обаче може да се сложи и вторият най-добър софтуер - HD2/WinMo/Android
-
(yes)
Лелелле... аз съм изостанал доста от челните места,трябва да се взимам в ръце и да минавам на Андроид.;)
Лелелле... аз съм изостанал доста от челните места,трябва да се взимам в ръце и да минавам на Андроид.;)
-
E и N900 е в топ 10, ама модел от миналата година не е много актуален вече при това бълване на телефони. Виж, ако получи ъпдейт до MeeGo, ще се качи в класацията ;)
-
Успокои ме...:) [Quote]Виж, ако получи ъпдейт до MeeGo, ще се качи в класацията [/Quote] Нали знаеш няма гаранция,че MeeGo... ще се доближи до Андроид и iOS