iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Няма да се появи скоро, имам приятели в Англия и там е спрян телефона за продажба до появата на новата партида:(
Ще се появи според мен в Глобул края на Октомври при най-добро развитие на обстоятелствата.:S:S:S
Ще се появи според мен в Глобул края на Октомври при най-добро развитие на обстоятелствата.:S:S:S
JEFF вече го предлагат в България. Но в брошурата не пише дали е по заявка, или го имат на склад. Сложили са и "хубава" цена - 1999 лв. със СИМ, и 2099 лв без СИМ (woo).
Чалга звездичките и мутроидите могат да бъдат спокойни. Вече ще си имат фйешен телефон, който няма да им върши повече работа от чанта D&G, лимитирана серия.
Лично за мен, това е неоправдана цена за продукт с толкова технологични проблеми. Има къде по-изискани и добре изглеждащи луксозни телефони.
Чалга звездичките и мутроидите могат да бъдат спокойни. Вече ще си имат фйешен телефон, който няма да им върши повече работа от чанта D&G, лимитирана серия.
Лично за мен, това е неоправдана цена за продукт с толкова технологични проблеми. Има къде по-изискани и добре изглеждащи луксозни телефони.
Имаш предвид, че тази цена е нереална, нали?
реална ли ти се струва?
в англия цените за отключен телефон са 1170 лв за 16GB и 1405 лв за 32GB и пак излиза по-евтино да хванеш самолета дотам и да си купиш сам.
в англия цените за отключен телефон са 1170 лв за 16GB и 1405 лв за 32GB и пак излиза по-евтино да хванеш самолета дотам и да си купиш сам.
Написал съм "нереална".
-
- Регистриран: 10 юни 2010, 21:06
Днес отивам в глобул да попитам кога ще получават iPhone 4.Те нищо не ми казаха,както се очаква.Но ми направи впечатление че служителя ми каза защо ти е толкова скъп телефон.Е добре аз попитах тогава за 3GS на какви цени и на какъв абонаментен план го дават защото бях готов да го взема.Този служител подължаваше да ме убеждава че телефона не струвал и било по-добре да си взема nokia 5530.
За тези пари щяла да си вземе кола.Пита ме какво толкова има този iPhone,коeто нокиата го нямало.Аз си излязах от магазина и реших да не бързам,ще изчакам глобул да пуснат iPhone 4 в продажба и тогава ще реша кой да взема.
Най се учудих тя вместо да ме накара да го взема ,все пак ще давам 900 лв и нали са представители в България,тя ме караше да взема някава мизерна нокиа за 400лв дето за нищо не става.
За тези пари щяла да си вземе кола.Пита ме какво толкова има този iPhone,коeто нокиата го нямало.Аз си излязах от магазина и реших да не бързам,ще изчакам глобул да пуснат iPhone 4 в продажба и тогава ще реша кой да взема.
Най се учудих тя вместо да ме накара да го взема ,все пак ще давам 900 лв и нали са представители в България,тя ме караше да взема някава мизерна нокиа за 400лв дето за нищо не става.
Къде е магазина, искам да отида там?!
-
- Регистриран: 10 юни 2010, 21:06
Варна е ама няма да им правя реклама.Нямам нищо против служителя,много учив човек е ,ама май не е фен на apple.:D
Този магазин е просто велик... нямам думи.
Ако сериозно ще ходиш по германоси, препоръчвам ти този срещу дупката.
Ако сериозно ще ходиш по германоси, препоръчвам ти този срещу дупката.
Днес най-после видях телефона в магазин на Jeff до Славейков и много ми хареса.Даже имаха 32гб за близо 2400 лв :D Не знам кой ще даде толкова.Според вас защо jeff и vivacom толкова тихомълком са пуснали телефона без някакви грандиозни реклами.Дори на сайта на vivacom не е обявен телефона.Според мен има някаква измама и имам чувството,че apple изобщо не знаят какво става в България и тези бройки са закупени някъде от чужбина.Не е нормално да струва толкова този телефон и от кога Vivacom имат ексклузивни права да предлагат този апарат.