iPhone 4
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Apple iPhone 4
[Quote]Не ми се мисли колко ли щяха да са без антена-гейт и ако бяха пуснали и белия вариант в продажба ...[/Quote]
А на мен не ми се мисли ако го бяха пуснали под 1000 лева във България и поддържаше пълен флаш, имаше слот за карта , БГ меню...и тн.. щеше да е тотален хит у нас;)
А на мен не ми се мисли ако го бяха пуснали под 1000 лева във България и поддържаше пълен флаш, имаше слот за карта , БГ меню...и тн.. щеше да е тотален хит у нас;)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
За под 1000лв може да се вземе от ebay.
Flash си има, просто трябва jailbreak.
Карта не ти трябва щом имаш 32 или 64GB памет
Flash си има, просто трябва jailbreak.
Карта не ти трябва щом имаш 32 или 64GB памет
За да продадат над 14 милиона телефона при средна цена 610$, представи си колко добър продукт трябва да имат.
Флаш за съжаление няма (blush) просто милото приложение фраш , не бачка :), нямам нито един успешен опит :(
Инсталирай го от Сидиа. Потърси Сорс-а в Гуугъл, че вчера ъпдейтнах до 4.2 и ми се изгуби, а не го помня. ;)
И аз като си го бях инсталирал на 3Gs-а не ми работеше, а уж трябвало след рестарт да стане. накрая ми се случи няколко пъти да ми се налага да изключвам и включвам телефона и накрая взе да работи. Проблема е, 1е не е стабилно колкото при iPad. Също така много ме стана яд като успях да заредя флаш игра на телефона но не можех да управлявам бутоните на тъча :Р
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Колега нещо се обърка,[B] 64GB памет[/B] айфон все още няма!!!
Айфон и флаш за две несъвместими неща за телефон :P
Аз си чакам да излезе Андроид 2.2 за България за да го пробвам флаша дали е стабилен.
Айфон и флаш за две несъвместими неща за телефон :P
Аз си чакам да излезе Андроид 2.2 за България за да го пробвам флаша дали е стабилен.
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Днеска видях брошурата на Глобул за иф4...на последната страница пише че новият дисплей на телефона е уникален...имам Самсунг Уейв и определено ще го сравня с дисплея на иф4 но от нещата който гледах в YouTube просто мога да кажа че Иф4 са близо до Супер Амоледа на Самсунг но определено на иф4 дисплея не е толкова добър както при Самсунг-а.И все пак едно сравнение на живо може да покаже друго макар че който си е имал работа с един от тези 2 телефона на Самсунг едва ли би му направило впечатление новият дисплей на ИФ4.
И аз ъпдейтнах до 4.2 и нямам Сидиа, не съм гледала има ли jailbreak ;)))
Няма, но не ти и трябва.