iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Да сменяш темата е достатъчно, за да ти донесе бъгове и лагове колкото искаш. И ти наруш добрия тон преди много време.
За всеки перфектния телефон е различен, не се карайте, няма смисъл!!! Никога не съм имала проблеми с Iphone, за това за мен е перфектен, само веднъж съм го Jailbreak-вала и много внимавам какво качвам, защото яко се скапва!
Добре де satman, след като продължаваш да твърдиш, че съществува този проблем с триенето на СМС-и, моля те поне обясни как се получава, какво правиш ти и какво се случва, може и някой скриншот да дадеш ако искаш. Пробвах какво ли не на моя 3GS и на 2G-то на приятелката ми и подобен проблем не можах да възпроизведа.
:D Как да ти дам скрийншот на СМС-и,които съм писал късно вечер.:D
Значи излизат ми всички пратени и получени, всички опции са пасивни, няма Clear или Delete. Излизам от менюто,после се връщам в Съобщения и ужас - стоят си там.Оправи се след рестарт. Опциите се активираха и нямаше проблем да ги изчистя. Допускам проблемът да е от оператора.Май и друг път ми се е случвало,не помня.
Това е единствения принудителен рестарт, при други смартфони често се е налагало.
И другия проблем.Cydia ъпдейтна нещо преди време.И телефонът просто угасна. Оправи се с Recovery през iTunes, доста неприятна случка.
Значи излизат ми всички пратени и получени, всички опции са пасивни, няма Clear или Delete. Излизам от менюто,после се връщам в Съобщения и ужас - стоят си там.Оправи се след рестарт. Опциите се активираха и нямаше проблем да ги изчистя. Допускам проблемът да е от оператора.Май и друг път ми се е случвало,не помня.
Това е единствения принудителен рестарт, при други смартфони често се е налагало.
И другия проблем.Cydia ъпдейтна нещо преди време.И телефонът просто угасна. Оправи се с Recovery през iTunes, доста неприятна случка.
Не съм очаквал да ми показваш конкретна кореспонденция, а останах с впечатление, че проблема още съществува и можеш да го възпроизведеш.
Иначе начините за триене на съобщения са няколко, в Messages в списъка с хората с които кореспондираш да плъзнеш пръст настрани върху някой и ти се появява копче delete, за да изтриеш всички съобщения между вас. Другия вариант за същото е след натискане на копчето Edit от същото меню. Третия вариант е когато гледаш самите съобщения да натиснеш Edit, тогава ти се появяват неактивни Delete и Forward и чак след като маркираш конкретното съобщение, което искаш да изтриеш, стават активни.
Допускам че си ползвал последния вариант и когато съобщението към дадения човек е само едно, не е толкова естествено да осъзнаеш, че очаква от теб да маркираш единственото съобщение за да ти активира бутоните.
Пък ако не е точно такъв случая, няма значение, защото ми писна да си говорим за СМС-и :)
Иначе начините за триене на съобщения са няколко, в Messages в списъка с хората с които кореспондираш да плъзнеш пръст настрани върху някой и ти се появява копче delete, за да изтриеш всички съобщения между вас. Другия вариант за същото е след натискане на копчето Edit от същото меню. Третия вариант е когато гледаш самите съобщения да натиснеш Edit, тогава ти се появяват неактивни Delete и Forward и чак след като маркираш конкретното съобщение, което искаш да изтриеш, стават активни.
Допускам че си ползвал последния вариант и когато съобщението към дадения човек е само едно, не е толкова естествено да осъзнаеш, че очаква от теб да маркираш единственото съобщение за да ти активира бутоните.
Пък ако не е точно такъв случая, няма значение, защото ми писна да си говорим за СМС-и :)
Е, истинските телефони имат възможност да ги изтрият и през компютъра. Едва ли е такъв проблем.
@Satman следващия път му дай фабрични настр. и готово. :D
@Satman следващия път му дай фабрични настр. и готово. :D
ОК.Това го знам. Само че се виждаше както е в процеса на изпращане.Не може да се маркира нищо. Както и да е.Не е толкова важно.Мерси все пак.
видях че мтел скоро започват за го предлагат: http://www.mtel.bg/iphone/index.php
и май цената му щяла да бъде по-добра, поне така се говори...
и май цената му щяла да бъде по-добра, поне така се говори...
Вече минималната цена на iPhone 4 от Mobile Shop е намалена от 1400 и нешто на 1377лв. Браво на нас! Бавно, но сигурно му смъкваме цената с уплаквания :D
Здравейте
Знаете ли дали iphone 4 се предлага с българско меню
Знаете ли дали iphone 4 се предлага с българско меню