iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
1. No Flash support in the web browser- Skyfire Browser
2. No true multitasking for all applications- вече има почти за всички
3. iOS4 for iPhone 3G has limited new feature set- интересува те 4-ката, нали?
4. Poor performance on iPhone 3G- същото
5. No quick toggles for Wi-Fi, Bluetooth or 3G- мултитаскинга може да те изпрати направо там, спокойно
6. No social networking integration- да, до някъде е вярно, но можеш да свързваш телефонната книга с Фейсбук чрез приложението
7. No info widgets on lockscreen or homescreen- мхм, това си е така, но имаш приложения в Сидиа, които оправят проблема до някъде
8. SMS tones are still not customizable- УОУ!
9. No mass mark emails as read- да, много е дразнещо, признавам
10. No proper file browser or access to the file system- Сидиа ти предлага решение- iFile
11. No USB mass storage mode- Сидиа ти предлага решения и тук.
12. No vibration feedback when touching the screen- УОУ!
13. No Bluetooth file transfers to other mobile phones- От теб си зависи, но и това се оправяше от Сидиа по едно време, просто не ми трябва и не се интересувам
14. Contacts lack a swipe-to-delete or mass delete feature- Мхм, жалко
15. No SMS/MMS delivery notifications- Ха, това също си има решение
16. No smart dialing (but Spotlight is a somewhat of a substitute)- Spotlight
17. No DivX or XviD video support and no official third-party application to play that- Има поне 5 приложения, които го правят, даже и в 720р, а някои кодеци се четът и при 1080р.
18. The whole iPhone is too dependent on iTunes - you cannot add the same type of content (video, photos, apps) to the phone from two computers, a regular file management interface would have been much better- мхм, жалко
2. No true multitasking for all applications- вече има почти за всички
3. iOS4 for iPhone 3G has limited new feature set- интересува те 4-ката, нали?
4. Poor performance on iPhone 3G- същото
5. No quick toggles for Wi-Fi, Bluetooth or 3G- мултитаскинга може да те изпрати направо там, спокойно
6. No social networking integration- да, до някъде е вярно, но можеш да свързваш телефонната книга с Фейсбук чрез приложението
7. No info widgets on lockscreen or homescreen- мхм, това си е така, но имаш приложения в Сидиа, които оправят проблема до някъде
8. SMS tones are still not customizable- УОУ!
9. No mass mark emails as read- да, много е дразнещо, признавам
10. No proper file browser or access to the file system- Сидиа ти предлага решение- iFile
11. No USB mass storage mode- Сидиа ти предлага решения и тук.
12. No vibration feedback when touching the screen- УОУ!
13. No Bluetooth file transfers to other mobile phones- От теб си зависи, но и това се оправяше от Сидиа по едно време, просто не ми трябва и не се интересувам
14. Contacts lack a swipe-to-delete or mass delete feature- Мхм, жалко
15. No SMS/MMS delivery notifications- Ха, това също си има решение
16. No smart dialing (but Spotlight is a somewhat of a substitute)- Spotlight
17. No DivX or XviD video support and no official third-party application to play that- Има поне 5 приложения, които го правят, даже и в 720р, а някои кодеци се четът и при 1080р.
18. The whole iPhone is too dependent on iTunes - you cannot add the same type of content (video, photos, apps) to the phone from two computers, a regular file management interface would have been much better- мхм, жалко
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Блаодаря! Като цяло Cydia се явява важен момент. (yes)
Абсолютно, но аз никога повече няма да джейлбрейквам. Вече нямам нужда. :)
http://www.collegehumor.com/video:1899978
Скайфайър пуска флаш единствено от ютюб и тo по-зле отколкото нативното приложение. Не пуска от почти никъде другаде. Освен това качеството е под всякаква критика, защото прекодира флаша в реално време в хтмл5, и не може да се плейва хд.
Тва за юсб мас сторидж за кво ми е след като ако искам да сложа приложение или песен ща не ща пак трябва да ползва айтюнс. За това дет си зависим от тоя айтюнс не ми се приказва, кви главоболия имах преди време в неуспешния опит, да го ползвам като мас сторидж на един лаптоп без да се налага да инсталирам айтюнс да ама не трябваше да се инсталира ако исках да го направя.
За блутута не се оправя, щот айблунова първо дори за 3.х беше толкоз бъгаво нещо , че от 10 опита я изпрати нещо я не, за 4.х няма решение. Тва тру мултитаскинг сравнен с тоя на андроид или симбиан дори, е смехотворно твърдение.
Интересно е признанието, обаче че повечето решения на проблеми идват от сидиа, ами ако не искаш да си джейлбрейкваш телефона или не можеш тогава кво правим?8) Това за липсата на вибрации при натискане на екрана понякога е дразнещо натискаш нещо без да си разбрал, с него определено би било по-удобно. Това за тея 5 предложения дет поддържали "идеална" дивх/хвид поддръжка просто не ща да го коментирам. Е все пак айде тука няма да съм толкоз краен може и вече да са ги подобрили, че в крайна сметка се мъчих преди 3-4 месеца.
Тва за юсб мас сторидж за кво ми е след като ако искам да сложа приложение или песен ща не ща пак трябва да ползва айтюнс. За това дет си зависим от тоя айтюнс не ми се приказва, кви главоболия имах преди време в неуспешния опит, да го ползвам като мас сторидж на един лаптоп без да се налага да инсталирам айтюнс да ама не трябваше да се инсталира ако исках да го направя.
За блутута не се оправя, щот айблунова първо дори за 3.х беше толкоз бъгаво нещо , че от 10 опита я изпрати нещо я не, за 4.х няма решение. Тва тру мултитаскинг сравнен с тоя на андроид или симбиан дори, е смехотворно твърдение.
Интересно е признанието, обаче че повечето решения на проблеми идват от сидиа, ами ако не искаш да си джейлбрейкваш телефона или не можеш тогава кво правим?8) Това за липсата на вибрации при натискане на екрана понякога е дразнещо натискаш нещо без да си разбрал, с него определено би било по-удобно. Това за тея 5 предложения дет поддържали "идеална" дивх/хвид поддръжка просто не ща да го коментирам. Е все пак айде тука няма да съм толкоз краен може и вече да са ги подобрили, че в крайна сметка се мъчих преди 3-4 месеца.
А, с това трябваше да започнеш- преди 3-4 месеца.
Коментарът ти е идиотски. Първо, флаш едва ли ще му трябва да някой. Едно хубаво мнение н е прочетох за браузъра на Галакси Таб с пуснат Флап- бъгав, накъсва и т.н. HTML5 е много по-добър вариянт. Bluetooth-а се оправя, ти явно не можеш.
Мултитаскингът си е префектен- не точи батерия като луд, а приложенията винаги си пращат нотификации, ако има нещо нова, а когаото ги отвориш, те веднага изкачат от момента, в който си ги оставил.
Ако не можеш да си джейлбрейкнеш устройстовото, значи си изключително прост. Ама толквоа прост, че не заслужаваш компютър да имаш, след като не можеш да натиснеш няколко пъти мишката.
Да те светна, плеъри си има, хем 720р си пускат, разбирачо.
За зависимостта с айТюнс: явно толквоа и разбираш, щом не можеш да се справиш без него. Впрочем, ти с кое устройство беше?
Коментарът ти е идиотски. Първо, флаш едва ли ще му трябва да някой. Едно хубаво мнение н е прочетох за браузъра на Галакси Таб с пуснат Флап- бъгав, накъсва и т.н. HTML5 е много по-добър вариянт. Bluetooth-а се оправя, ти явно не можеш.
Мултитаскингът си е префектен- не точи батерия като луд, а приложенията винаги си пращат нотификации, ако има нещо нова, а когаото ги отвориш, те веднага изкачат от момента, в който си ги оставил.
Ако не можеш да си джейлбрейкнеш устройстовото, значи си изключително прост. Ама толквоа прост, че не заслужаваш компютър да имаш, след като не можеш да натиснеш няколко пъти мишката.
Да те светна, плеъри си има, хем 720р си пускат, разбирачо.
За зависимостта с айТюнс: явно толквоа и разбираш, щом не можеш да се справиш без него. Впрочем, ти с кое устройство беше?
За 3-4те месеца говорех за видеоплейърите, а тая глупост дет на кой му трябвало флаш няма кво да я коментираме. По-добре да накъсва и да можеш да го изключиш отколкото да ти излиза картинка сори ама трябва да изтеглиш флаш, и като натиснеш да ти се появява обяснение как от епъл(а.к.а. стив джоби за мангизи) са забранили използването на флаш в айфоните. Айде намери ми работещ блутут за айос 4 и тогава говори. Чакам дай ми линк към приложение, което работи на 4.1 и праща песни без да са нужни 10 опита. Също искам да ми обясниш как без ползване на айтюнс да си качиш песни, и да ги синхронизираш така че да се пускат в айпода. Както и приложения. Как да ползваш мас сторидж с наличните драйвъри в уиндоус, тоест да ти излиза с още една буквичка като още един хард в уиндоус експлоръра, без да се налага да ползваш айфън бокс, айфон браузер, айфон експлорър и т.н. Това, доколко нещо е добро след като не се поддържа от почти никой също няма кво да се коментира. След като ми говориш за джейлбрейка, айде да отключиш и да джейлбрейкнеш айфон с инсталиран 4.2 и да намериш тея програми за решенията на проблемите в сидиа работещи. Без епстор айфон4 и в хардуерно отношение реално не предлага нищо повече от други телефони. Нокиа н8 го издухва с камера, дизайър хд с дисплея. И с флаш.8)
Мале, ще си умрете с тези глупости. Окей, купуваш си Н8, снимаш, снимаш, снимаш, омръзва ти. Какво правиш после? Сваляш си някео приложение? Не ме карай да се смея. DesireHD също омръзва.
Остави това, приложенията за блутут в Сидиа си работят, просто ти не знаеш как стават нещата, явно.
Никъде не говоря за мас сторидж, говоря само за пропускането на айТюнс.
Епъл обикновено пускат нещата си така, че работят перфектно, а Флаш само разваля картинката. Не мога да разбера за какво ще го ползваш толкова, че да ти трябва ужасно много, но окей.
Та, с кое устройсто си?
Остави това, приложенията за блутут в Сидиа си работят, просто ти не знаеш как стават нещата, явно.
Никъде не говоря за мас сторидж, говоря само за пропускането на айТюнс.
Епъл обикновено пускат нещата си така, че работят перфектно, а Флаш само разваля картинката. Не мога да разбера за какво ще го ползваш толкова, че да ти трябва ужасно много, но окей.
Та, с кое устройсто си?
[Quote]Мултитаскингът си е префектен- не точи батерия като луд, а приложенията винаги си пращат нотификации, ако има нещо нова, а когаото ги отвориш, те веднага изкачат от момента, в който си ги оставил. [/Quote]
По-обективно, далеко е от перфектен. Ограничен е само за някои приложения и игри - музика, VOIP, GPS....Всеки път като отвориш приложение то остава в системната лента. И в един момент се натрупват доста икони и почва едно търсене. Естествено , че спестява енергия и не ползва прекомерно памет - просто не е истински, ограничен е.
Вярно е,поне аз не съм срещал друг дисплей с толкова плавни реакции. Но безкрайните ограничения са толкова досадни !!!
И в крайна сметка се ограничих само до Cydia. Писнаха ми тия iTunes, iFile и подобни..Искам едно толкова просто нещо. Да свържа телефона с компа със син зъб и веднага да видя една папка със съдържанието му, да влача и да пускам. Ако знаеш, кажи ми как става. И аз имам проблеми с програмите от Cydia за bluetooth.
По-обективно, далеко е от перфектен. Ограничен е само за някои приложения и игри - музика, VOIP, GPS....Всеки път като отвориш приложение то остава в системната лента. И в един момент се натрупват доста икони и почва едно търсене. Естествено , че спестява енергия и не ползва прекомерно памет - просто не е истински, ограничен е.
Вярно е,поне аз не съм срещал друг дисплей с толкова плавни реакции. Но безкрайните ограничения са толкова досадни !!!
И в крайна сметка се ограничих само до Cydia. Писнаха ми тия iTunes, iFile и подобни..Искам едно толкова просто нещо. Да свържа телефона с компа със син зъб и веднага да видя една папка със съдържанието му, да влача и да пускам. Ако знаеш, кажи ми как става. И аз имам проблеми с програмите от Cydia за bluetooth.
Радвам се, че днес не ми обесняваш какъв идиот съм. Та, повечето приложения използват API-то, което запомня до къде е стигнала прогрмата, спира я, после започва точо от там, от където си я затворил. Осталите програми също намират своя начин, а повечето програми днес, приблизително 80-90%, вече притежават възможността да бъдат мултитасквани.
Който не е доволен, да слага OpeniBoot и да се радва.
Който не е доволен, да слага OpeniBoot и да се радва.