iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
eee ма и вие сте :D:D те като са направили 20 мил. телефона може е и повече знам ли нормално да има некви дефекти в определен брой , въпроса е да ограничат щетите ама явно не са (beer) нали уж само първите партиди били дефектни или там квито са :D ама ако и за 1 разговор не става (woo) ... за 1500 лева толко :D
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
ОТ [B]1400 до 2300 лева за телефон, който се е появил преди половин година[/B](woo)
който няма златно покритие или платина или нещо много скъпо.
Питам аз как така ще има тази цена и дали е реална?
Трябва да имаш много излишни пари за да си дадеш парите за такъв телефон при положение че има телефони който струват на половината на цената от айфона, който имат дори по добри неща от него,примерно 4-4,3 инча дисплей, живи тапети, пълен flash 10.1,мемори карта, Българско меню Официално при това и тн... и не на последно място перфектно работеща ОС Android 2.2,
Eто това общо взето най много отблъсква повечето потребители от апле както и заядливото и самодоволно поведение при това на Стив Джобс.(no)
Аз можеби съм най щастлив че в лицето на Android, айфона намери много силен съперник.
Бъдещето пред айфона тепърва ще става все по мрачно през 2011 година се очакват невиждани модели с Android. Бай ти стив тепърва ще има да се ядосва на конкуренцията и да е обвинява в какви ли не измишльотини.:D
който няма златно покритие или платина или нещо много скъпо.
Питам аз как така ще има тази цена и дали е реална?
Трябва да имаш много излишни пари за да си дадеш парите за такъв телефон при положение че има телефони който струват на половината на цената от айфона, който имат дори по добри неща от него,примерно 4-4,3 инча дисплей, живи тапети, пълен flash 10.1,мемори карта, Българско меню Официално при това и тн... и не на последно място перфектно работеща ОС Android 2.2,
Eто това общо взето най много отблъсква повечето потребители от апле както и заядливото и самодоволно поведение при това на Стив Джобс.(no)
Аз можеби съм най щастлив че в лицето на Android, айфона намери много силен съперник.
Бъдещето пред айфона тепърва ще става все по мрачно през 2011 година се очакват невиждани модели с Android. Бай ти стив тепърва ще има да се ядосва на конкуренцията и да е обвинява в какви ли не измишльотини.:D
Чета и мисля, че или съм луда, или съм голяяма късметлийка! Имам Iphone 4 от месеци ,ползвам го за служебен, никой не се е оплакал колко лошо ме чува, не съм губила обхват, просто всичко е ок!
-
Като е наред, защо го продаваш 1450лв, а не го продаваш 800 лева. За мен айфона е неоправдано скъп телефон,който се прави в Китай.(no)
Мислех дали да го взема по рано докато бях в Англия но след теста който не издържа се разколебах :D:D http://www.youtube.com/watch?v=8xC47sEXvZs
(no)
Не правете това у дома!
(no)
Не правете това у дома!
-
Не ти се отваря клипа.
А не мен ми омръзна да обсъждаш теми, върху които нямаш нито наблюдение, нито познания. Ти и твоя телефон не знаеш как да използваш, за айФоун си тръгнал да говориш. Аут, моля.
-
:D:D:D Да де затова сам си качих Android 2.2 без да се е появил официално.
На мен пък ми се повръща от измисления необосновано пре скъп айфон.;)
На мен пък ми се повръща от измисления необосновано пре скъп айфон.;)
Оле, ти успя да смениш няколко реда в една програма?! Изклюително трудно! Впрочем,колко време ти отне?
-
Клим, отне ми всичко няколко минути, не ме подценяй,но има хора които не се решават да го направят. Хубав ден ти желая.(yes)