iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Аз повече се надявам на да сложат един 28 нанометров HKMG&SOI чипсет и да направят поредната революция. In Apple we trust.
Недей така,ч е сега и ти ще отнесеш някой интересе Apple прякор.
Всички останали в бранша изостават с година, така че надеждите ми са в Apple. Все пак не е приятно батерията да заминава след няколко часа игра. Само един двуглав орел на 28nm ми трябва и забравям къде си държа зарядното.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
@keyone
Били ми обяснил малко по-точно как се пращат снимки,музика с блутут-а? Сега гледах и не можах да пратя снимка на друг тел. Смисъл първо вкл.ли се блутут-а и тогва отивам в галерия..или!?
Били ми обяснил малко по-точно как се пращат снимки,музика с блутут-а? Сега гледах и не можах да пратя снимка на друг тел. Смисъл първо вкл.ли се блутут-а и тогва отивам в галерия..или!?
Не, не, не. Става с програмка от Cydia.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Аха...е не го знаех това. А тази програма има ли я в тел.? Или трябва да се свали..
Познат ползва iBluetooth или iBlueNova (мисля, че така беше програмата), но честно казано не знам къде да си ги намериш, предползагам, че в iphone-bulgaria.com могат да ти дадат доста по-изчерпателна информация.
..При получаването на данни от време на време iPhone-ните зацепват и спират да приемат и се налага рестарт..
..При получаването на данни от време на време iPhone-ните зацепват и спират да приемат и се налага рестарт..
Да, да, влез в Скайп, явно Скайп-ът ми те е запазил, че наскоро ми изчезнаха контактите.
-
- Регистриран: 23 окт 2010, 15:59
Ще има доста да чакаш 28nm @ HKMG&SOI... :)
ti izobshto vijdal li si kak snima I4 iskam da ti kaja 4e imam takuv i sum izumen kolko po ka4estvena snimka vadi s 5mp ot N85-cata mi pak s 5mp i carl zeiss...