iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Привет колеги,
моля запознатите за малко инфо....
iPhone 4, версия на софта 4,2,1 и бейзбанд 03.10.01 дали се отключва софтуерно? Принципно моята информация, която набавих от друг форум е, че все още не се ънлоква.
Питането ми е, защото притежателят му твърди, че работи с БГ карти и е внос от Англия. Да разбирам ли че е фабрично отключен в такъв случей?
Благодаря предварително.......
моля запознатите за малко инфо....
iPhone 4, версия на софта 4,2,1 и бейзбанд 03.10.01 дали се отключва софтуерно? Принципно моята информация, която набавих от друг форум е, че все още не се ънлоква.
Питането ми е, защото притежателят му твърди, че работи с БГ карти и е внос от Англия. Да разбирам ли че е фабрично отключен в такъв случей?
Благодаря предварително.......
В bgiphone.com имаше tool, с който можеш да провериш. Аз съм баннат там, затова не мога да ти дам линк. :D
Точно този тул ползвах и според него не се отключва този бейзбанд. Ако мога да му се доверя то това означава че апарата му е ФО. Късметлия....
Айде на джейла....
Chronic Dev theam ни зарадваха с GreenPois0n Rc5, ънтетеред джейл....
Chronic Dev theam ни зарадваха с GreenPois0n Rc5, ънтетеред джейл....
http://www.youtube.com/watch?v=pa2CJZArOlg&feature=player_embedded#
:X:X:X(no)
:X:X:X(no)
Имам двама познати с айфон 4(16гб) и честно казано не успях да ги накарам да си изгубят обхвата така... не ги защитавам ейпъл, 'щото не съм фен на "прекрасните" им политика и ОС, но как ли не ги стисках тези телефони и не успях. Нямам идея на какво се дължи това, което се случва по тези клипове.Аз останах с впечатление, че апаратите си работиха идеално.
А и кой си хваща така телефона? :D
А и кой си хваща така телефона? :D
Проблема най-явно си проличава при 3G. При изключено 3Г и ползване само на GSM няма почти никакъв проблем.
Хайде, след пет месеца с Android отново съм в клуба. :)
Неможа ли да свикнеш... Аз успях да изкарам 7 месеца. Какво точно те издразни- аз така и немога да формулирам какво не ми хареса просто едно такова някак си общо чуство