iPhone 4S
Re: Apple iPhone 4S
Да нова ОС която се очаква да бъде мног о напред от Ай5. Но нека да дойде 19 тогава ще има много сълзи, ще се погребе окончателно айфона.:(
Много ме кефиш. Аз знам, че не си съвсем наред, но дори не си виждал ICS, а вече знаеш, че ще "погребваме" iPhone.
Нямам нищо против фенщината ти към Android, но, хайде малко реализъм.
Нямам нищо против фенщината ти към Android, но, хайде малко реализъм.
Ами, всъщност, не. Ползвах Galaxy Note с такъв дисплей и, ако субпикселната конфигурация е Pentile, е ще пасувам.
Бтв, обясняваш за смачкване и т.н, но говориш само за дисплея. Нещо друго?
хахахахахахаха как ще си ползвал Галакси Нот след като не е излязал още, тцтц, тес малките деца до каде ли не стигат за да се праят на големи хахаха
Бтв, обясняваш за смачкване и т.н, но говориш само за дисплея. Нещо друго?
хахахахахахаха как ще си ползвал Галакси Нот след като не е излязал още, тцтц, тес малките деца до каде ли не стигат за да се праят на големи хахаха
Може би съм изпробвал прототип за работата си, г-н Всезнайко?
Какво ще кажеш за това... http://www.mobilebulgaria.com/old/news/20926/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4-google-android-ice-cream-sandwich-%D1%89%D0%B5-%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0
Нищо. Това е просто създаване на хайп. Мислиш ли, че с една версия изведнъж ще оправят хаоса?
доста ме съмнява да си ползвал прототип ако не работиш в самсунг, и което ме навежда на още по големи съмнения че е вярно :)
нормално е да не пишеш, не се излагай, да не ти се смеят хората какви хуморезки приказваш
Ех, ех, ех. Ревюто ми излиза в конкурентен сайт другата седмица. Тъй де, ето ти снимка.
добре, остави ми на Л.С. линк към сайта в който ще бъде публикувано ревюто ти,че и без тва ми е интересно