iPhone 4S

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Re: Apple iPhone 4S

Мнение от Beчния » 16 окт 2011, 17:48

Не бъде сляп изгледай другите ревюта там айфона е винаги втори... и то с модел от преди година го бият не ми се мисли за най новите моди който се очакват скоро какво ще е.
А за неудобния и малък дисплей никой нищо не дума;)

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Мнение от hamara boy » 16 окт 2011, 18:48

И какво му е на дисплея не разбрах с по добра резолюция, целия телефон е направен от висококачествени материали, няма нищо излишно по него, аз не мога да кажа, кой е по по най и двата ми харесват:D

Ivaylo_Kolegov
Регистриран: 03 сеп 2009, 15:21

Мнение от Ivaylo_Kolegov » 16 окт 2011, 19:00

Диспелея е с най-високата резолюция и имайки предивд, че е същата като на iPhone 4 значи, трябва сам да си отговориш, колко напред са в технологията по отношение на дисплей !

Тъй като четворката е на около година и половина и все още е ненадмината, дори и от телефони с 3D дисплей.

Ето и и една статия с реални цифри, къде е iPhone 4S и къде са другите машини от високия клас.

http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=20877

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 16 окт 2011, 19:07

И като е супер-дупер най-най, какво да го правя с тоя малък екран? 3.5 е малко за мен и за още една камара хора, какво като е най-добър в твоите очи? Ти ли ще ми го купиш? За кво гафкате тука кое е НАЙ... след като НАЙ няма? За мен НАЙ е едно, за теб - друго, за друг - трето, какво правим в такъв случай? Да, точно така - седим вкъщи на топличко и тролим във форумите...
А такива тестове да не казвам колко са обективни, след като един човек изкарва едни цифри, а друг - обратното... (no) Щом едни чертички ви докарват някакъв душевен оргазъм... bad for you. (whistle)
S9+

vixfix
Регистриран: 17 фев 2008, 14:13

Мнение от vixfix » 16 окт 2011, 19:27

Аз съм чел и гледал няколко ревюта и при тях iPhone 4S беше с по-добри резултати освен в един тест, където имаха около секунда ралика в зареждането на страници. Това е много добро постижение за iPhone 4S с 800Mhz на фона на Galaxy S II с 1.2Ghz. Също имаше сравнение със Samsung Galaxy SII с 1.4Ghz. Що се отнася до функционалност - наистина не виждам някакво предимство на Андроид освен, че има флаш, който много малко хора ползват на мобилните си устройства.
Да не забравяме как постоянно излзиат нови статии как всеки последен ъпдейт на Андроид позволявал да се краде информация от телефона и дори да се следи през камерата от разстояние. Да не говорим за издъката, която е магазина им за приложения. Не зарди липса на приложения, а защото може да изтеглип ВИРУС от там. Как може да се допуска това...

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 16 окт 2011, 20:51

Признавам едно [B]Страстта към съвършенство[/B] на Стив Джобс, която всеки може да почуства, когато се докосва до продуктите на Apple.(flower)(flower)(flower)(flower)

forsaken1980
Регистриран: 09 дек 2010, 11:30

Мнение от forsaken1980 » 18 окт 2011, 08:20

Всеки си има вкус,но не е малко това,което са направили от Apple,аз ползвам 4-ката,но сравнен с 4s......Браво,но защо цените в Бг.винаги са толкова надути,това не мога да разбера,при положение,че в Щатите цените са от 200$ за 16 gb.модел

boyko67
Регистриран: 10 апр 2010, 10:54

Мнение от boyko67 » 18 окт 2011, 09:52

Господа,вие самолети ли продавате,какви са тези тези цени .Все още не сме прояли доматите с колчетата...sorry

agroman12
Регистриран: 29 апр 2011, 14:42

Мнение от agroman12 » 18 окт 2011, 10:54

Лиелие-Малйе....1500+ лева...
Определено телефон за богаташи и снобари..
В смисъл,поне аз мисля,че всеки разумен човек може закупи на половината цена телфон със същия хардуер,в злучай че издерява за смартфон.
Siri според мене ще е поредното нещо за което iPhone да бъде издигнат до статут на нещо от друга планетаи естествено,ако мислиш противното нищо не разбираш,но не виждам с какво е по различно от едно приложение с гласови комадни..Освен,че ще е весело когато тузарите свалят мадами по заведенията и задават на приложението тъпи въпроси.
На рекламата обаче,го показват светкавично като мисъл,вади отговори за по малко от секунда...
По дизайн не се различава от предишния а никога не съм бил фен на техните iCurves :D
По скоро съм хайпнат за новия стилен Razr на Motorоla...секси звяр.

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 18 окт 2011, 11:00

Наистина е много "барнат" новия DROID RAZR......личи, че са вложили много страст и висококачествени материали.(yes)

Отговори