iPhone 4S
Re: Apple iPhone 4S
така и аз днеска си взех 4с .
до сега съм нямал такъв тел и не знам точно какво да правя инсталвам му програмата itunes . след това като искам да си дръпна скаипа ми иска няква ID .. само че тази мацка какво направи в глобул не знам сега на името на ID излиза неиния имеил ... и не знам как да го махна мога само пароло да пиша :( кажете как да и махна имеила и да си сложа моя ...?
до колкото знам . трябва да си ваведа рега от google ... така ли е ..?
до сега съм нямал такъв тел и не знам точно какво да правя инсталвам му програмата itunes . след това като искам да си дръпна скаипа ми иска няква ID .. само че тази мацка какво направи в глобул не знам сега на името на ID излиза неиния имеил ... и не знам как да го махна мога само пароло да пиша :( кажете как да и махна имеила и да си сложа моя ...?
до колкото знам . трябва да си ваведа рега от google ... така ли е ..?
еее голям отговор даде ве (no)
Сири си работи и в Бг - бях онзи ден до Мтел с един френд, който си взе джаджата, после ходихме да пием червена бира и беше много як бъзик - казвам на Сири "Кажи ми шега." и мацата ми каза шега за два айФона, дето отиват в бар. Много се смяхме. Питах я "Ще се ожениш ли за мен ?", а тя разправя "Да си бъдем просто приятели, О.К. ?" .. Като цяло не виждам голяма полза от цялата работа, но е много забавно, със сигурност. :)
Отиваш в Setting->Store излизаш от акаунта и си създаваш си нов.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Приесъдиних се отново към щастливото iPhone семейство :))
Ще мога и да помагам, ако някой иска да знае нещо за телефона :)
Ще мога и да помагам, ако някой иска да знае нещо за телефона :)
От Глобул ли го купи?
Айде още един прецакал се :D
Честито!!!
Честито!!!