iPhone 4S

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Apple iPhone 4S

Мнение от Ванката » 26 ное 2011, 20:21

Къде ще се сравняват СГС2 с Айфон 4, къде ще се сравняват 4.3 срещу 3.5 инча? А за цветове да не говорим, не съм толкова технологично грамотен, но вярвам на очите си. Каквито и тестове да се покажат ГС2 е много по бърз и красив от i4.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Boixos Nois
Регистриран: 30 яну 2006, 21:00

Мнение от Boixos Nois » 26 ное 2011, 21:05

deezel,благодаря ! Ще поразгледам из онлайн пространството.

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 26 ное 2011, 22:33

Ама разгледай, сеш' ли се, че няма нужда да питаш дали 4S изглежда различно от 4, защото можеш да видиш това в Интернет?
James не е някакъв уникален iКорифей, който разполага с ексклузивна информация за най-новия дизайн на Apple.

ivoalex
Регистриран: 22 ное 2009, 20:31

Мнение от ivoalex » 26 ное 2011, 22:36

"Да говорим за сериозни програми.Така и не разбрах кои са те."

И аз не разбрах кои са. Та?...
Може би разните бъгливи launcher-и или лагфиксове за Самсунгите?
Откак съм абонат на мобилен телеком (13 години) съм сменил 10-11 устройства; никога не съм робувал на марка - през ръцете ми са минали нокии, мотороли, сони-ериксони, самсунги, ериксон, HTC, HP... Към този момент епълският продукт е най-доброто, което съм пипал.

Отново Андроид? Thank you, but no, thank you.

PS. Цветопредаването на Самсунг Галакси S и S2 е НЕВЕРНО, пресатурирано с нарушен баланс на бялото. Единственото им предимство е истинското черно (заради технологията, която не изисква подсветка на панела), което води и до високия контраст. Но хората обичат шаренийки и по правило нямат усет за верно цветопредаване. Той се възпитава и с гледане (фотографии, картини, репродукции), и с правилна калибрация на компютърните монитори, но това са все времеемки и ресурсоемки дейности, по правило неизвършвани от масата... 8)

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 26 ное 2011, 22:47

Празни приказки !
Остави дисплея.
Говори аргументирано, както съм го направил аз.

В твоя стил мога да твърдя : Ябълката е много грозен телефон. И е най-лошото,което съм ползвал.
:D

vixfix
Регистриран: 17 фев 2008, 14:13

Мнение от vixfix » 26 ное 2011, 23:20

Satman, каква свобода бе пич :D Напротив с джейлнат телефон може да се правиш всичко. Можеш да добавяш опции в настрйите, да правиш всякакви промени в интърфейса... и това са само няколко примера от 100-ци промени, които можеш да направиш. Също наистина iOS е по-стабилна. Всички, които познавам, които иамт Андроид се оплакват от грешки и бъгове , да не говорим за приложенията. Как може да кажеш, че приложенията не са важни. За какво ти е Galaxy SII, примерно, като няма приложения, при които да ползват пълноценно двуядрения процесор... Какви "действия" липсват при снимките, телефонните номера, интернет адресите и тнт?
И какви са тези измислени статистики: 99% не можели да работят с iTunes... Като е толкова трудно включи iCloud и забрави за синка :D Как може племенника ми на 14 да няма проблем да ми синхринизира телефона от 1 път като си го бях забравил, а целия свят е прекалено заблуден, за да успее...

Общо взето от теб разбрах, че Андроид е по-добра, въпреки липаата на качествени апликации, стабилност и възможност да си използваш страшния процесор, защото можеш да си нагласиш по default да пуска браузър...

Не искам да се вкарваме в спор, но това разбивам от коментара. По-маловажното е по-важно...

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 27 ное 2011, 03:34

[Quote]Говори аргументирано[/Quote]

Да ти имам аргументите.

buttman

Мнение от buttman » 27 ное 2011, 08:45

Значи говорим за джелнат телефон. Мерси, достатъчен опит имам с такъв, не желая повече. Точно тогава почват лаговете, висенето в сидия и инсталъс. Изобщо не е вярно,че можеш всичко тогава. Това, което при Андроид се инсталира за секунди и преди всичко го има още от кутията, при ябълката се получава с усилия - копаене в var, libs, mobile... Ужас. След джейла телефонът изобщо не е стабилен и бърз. Логично.
А относно сина ти ... Какво да ти кажа. Браво на момчето ! Моят играе и пише на клавиатурата с 2 ръце. Изключение, което потвърждава правилото.
Достатъчно съм се занимавал с 3GS и 4.
Сравнителни статии много. Съгласен съм относно игрите. Във всичко друго има паритет или превъзходство на Андроид.
Не съм съгласен за приоритетите. Все пак говорим за телефон.Да си настроиш екрана, dialer-а, клавиатурата, по твой вкус, да имаш достъп до желаните функции и приложения с едно докосване..За мен не е маловажно.

buttman

Мнение от buttman » 27 ное 2011, 08:48

Ами няма как да ги имаш. Иска се нещо повече. Между другото - като имам време ще направим една дискусийка за iOS. Изглеждаш ми доста некомпетентен. От постовете ти друго освен общи приказки не съм прочел.

ivoalex
Регистриран: 22 ное 2009, 20:31

Мнение от ivoalex » 27 ное 2011, 10:00

Недей остава с впечатлението, че ти самият си особено компетентен. Ползвай си със здраве СГС2 3, 4 и каквото там измислят/изкопират корейците и не се кахъри за аргументите на онези, които са избрали платформата на Apple.

Смятам, че горното слага точка на спора, понеже тук вече постигнахме идентичното ниво на "нищо-не-казване" с теб. 8)

Отговори