iPhone 4S

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Re: Apple iPhone 4S

Мнение от Nistel » 27 ное 2011, 10:44

Странно е защо всички, които вземат андроид (включително и при мен стана така) почват усилено да търсят начини да променят интерфейса и всячески да се отърват от първоначалните настройки. Това не ви ли говори нещо :)

С iOS5 джейлбрейка стана много по-малко желан като цяло. Аз изобщо не виждам смисъл за момента да си джейлвам телефона и си ъпдейтвам всичко от първия ден когато излезе. Накупил съм си всичко нужно и не ползвам пиратски приложения. Странно е как хората на драго сърце вадят по 1000 и кусур лева за телефон, но ако трябва да дадат 1$ за програма, която ползват всеки ден им е най-трудното нещо на света. Иначе всичко ми е в iCloud-a а качвам тук таме неща с iTunes безжично. Просто перфектната мобилна ОС.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 27 ное 2011, 10:54

Съжалявам, че си взех айпада с тоя флаш ми разказаха играта немога клипчета да гледам, и майтап една снимка немога да смена от айпада на профила си в мобилебългария, иначе от Самсунга, ОМГ "чудо".:D Преди време имах и 3гс отървах се, като го дадох на майка ми.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 27 ное 2011, 11:31

Добре си направил колега, всеки нормален човек би постъпил като теб, освен ако не е айбаймазохист:D

denis_NV
Регистриран: 27 ное 2011, 11:58

Мнение от denis_NV » 27 ное 2011, 12:07

Аз наистина не мога да проумея защо някой би си купил iPhone, камоли да е един от най-продаваните телефони! От 5 години не са му сменяли дизайна... разликата с предишния модел е само в процесора и интеграцията на Siri.. Просто мисля че времето на Apple отдавна е минало.. Какви модели излязоха с Android, а все още има хора, които купуват този бълвоч! .. :S

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 27 ное 2011, 12:17

Недейте така да пишете, че се раздават банове на тези, които не харесват ябълката!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 27 ное 2011, 12:31

Аз и на ябълката променях интерфейса. На мен лично не ми бе удобен оригиналния. Не е до парите, до комфорта е. Звъня всеки ден предимно на 5-6 контакта. И всеки път трябваше да влизам в телефонния указател, примерно. За още много елементарни функции трябваше да се ровя всеки път из менюто. Ужас Сега си имам прекия път, голямо удобство.

buttman

Мнение от buttman » 27 ное 2011, 12:37

Отлично, няма какво да науча точно от теб. Проблемът при теб е,че не уважаваш различното мнение. Смяташ,че си оригинален, а всъщност си тръгнал със стадото. Аз твърдя,че повечето фенове на Apple дори не знаят какво да правят с телефона си. И не могат.

ivoalex
Регистриран: 22 ное 2009, 20:31

Мнение от ivoalex » 27 ное 2011, 12:52

"Отлично, няма какво да науча точно от теб."

Чувствай се реципрочно споделен в мнението си.

"Проблемът при теб е,че не уважаваш различното мнение."

Това за мен не е никакъв проблем. Защо си въобразяваш, че имам такъв? Грешна преценка.

"Смяташ, че си оригинален, а всъщност си тръгнал със стадото."

Не, напротив, стадото е роботизирано, продажбите на гугълофоните летят и процентният им дял в пазара на смартфони непрестанно расте (за справка IDC, Gartner - но е излишно да ги споменавам, твоят енциклопедизъм със сигурност включва информация за тях).

"Аз твърдя,че повечето фенове на Apple дори не знаят какво да правят с телефона си. И не могат."

Това твърдение е като да надуваш балони с хелии и да ги пускаш да летят - все някъде ще стигнат. Не и до мен, съжалявам.

buttman

Мнение от buttman » 27 ное 2011, 13:03

Опс, това не беше за теб, за другия.Извинявам се.

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 28 ное 2011, 00:47

[Quote]Аз твърдя,че повечето фенове на Apple дори не знаят какво да правят с телефона си. И не могат.[/Quote]

Ами аз рядко виждам някой познат, колега или друг човек, с който имам контакт, да не влиза в тази група.

Последно разговарях с един познат, който ме попита за съвет какъв телефон да си купи (не че вече не си беше решил),той просто иска да си купи Айфоун, за да може да го показва... и не го крие това.

Отговори