iPhone 4S
Re: Apple iPhone 4S
Да, гроздето е кисело... Много.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
аз съм на мнение,че серия галакси на самсунг удря по всички показатели богоизбрания айфон,който е с прекалено висока цена за функциите си
И с какво S е по-добър от 4S, освен дисплеят?
Хайде X да много по-добър е, но S.
Хайде X да много по-добър е, но S.
[Quote]Така-а-а,към днешна дата рейтинга на модела в сайта е 2.7 по 10-балната система и по трите показателя-дизайн,функционалност,изпълнение... :D:D:D;):P[/Quote]
Амии, много хейтъри има явно. Специално пък за дизайн ако дадеш ниска оценка на Айфоун 4, то на повечето останали телефони трябва да даваш отрицателно число :D
Амии, много хейтъри има явно. Специално пък за дизайн ако дадеш ниска оценка на Айфоун 4, то на повечето останали телефони трябва да даваш отрицателно число :D
E, освен по OS. :D Нещо дребничко...
Да не говорим, че и повечето смартфони на Samsung и LG през последните две години са взаимствали доста от дизайна на 4.
Еее не съм съвсем съгласен специално за това.
Този телефон е преди Айфоун - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/gallery/1292/ . И както се вижда СГС си прилича изцяло на него. Тъй че може да се каже, че Самсунг си следват някакви свои линии.
Естествено всеки взаимства по малко от някой друг, включително и Епъл.
Както и да е, исках да кажа, че тази оценка е смешна (сега като гласувах с 10, от 2.9 стана на 3.0 :) ).
Този телефон е преди Айфоун - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/gallery/1292/ . И както се вижда СГС си прилича изцяло на него. Тъй че може да се каже, че Самсунг си следват някакви свои линии.
Естествено всеки взаимства по малко от някой друг, включително и Епъл.
Както и да е, исках да кажа, че тази оценка е смешна (сега като гласувах с 10, от 2.9 стана на 3.0 :) ).
Хмм не занех за този телефон, но да наиситна от него явно са взели. :)
И аз гласувах, но с 8, никой телофн не заслужава 10.
Можеби само 6310i и 8310 заслужават. :D :D
И аз гласувах, но с 8, никой телофн не заслужава 10.
Можеби само 6310i и 8310 заслужават. :D :D
А ти някога ползвал ли си iphone?