iPhone 4S
Re: Apple iPhone 4S
Знаеш ли, бих ти дал някои идеи, ако не се държеше като едно голямо О в останлите теми. Хем не си ползвал, хем си коментираш свободно.
Поиграх си със епълката на един приятел , и не ми хареса почти нищо в тоя телефон(no). Едва ли някога ще си купя такъв дивайс
Това няма нищо общо с факта, че навлизаш в спорове с хроа, които го изпозлват всекидневно, обяснявайки колко ужасно е устройство без дори да си го изпозлвал един пълен ден.
Ами ужасно е да не можеш да изпратиш един файл като хората на човека до тебе ;) just sayin...
S9+
Ами не съм го изпитал. Дори пратих един файл. Just sayin'.
Ами минал съм през всички OS и от както закупих продукт на Apple (iPhone 4S) мога да ви кажа, че не съм попадал на нещо по-добро ! И знам за какво ми е :) Не ми е за гъзарията. За мен някой да се хвали с iPhone-а си на изплащане и с BMW 3-ката си е чиста селяния .. Страхотно телефонче, изключителен интерфейс, бърз и функционален! И за разлика от смръдливите android-и батерията е в пъти по-добра !
[Quote]И за разлика от смръдливите android-и батерията е в пъти по-добра ![/Quote]
:D
:D
Появи се още един отявлен ай-фен...:|8):S:X(no)
Още един - Или един и същи:D
-
- Регистриран: 16 яну 2009, 22:21
На един приятел му се пръсна предното стъкло някой знае ли как стоят нещата и цените ?