iPhone 4S
Re: Apple iPhone 4S
Наистина трябва да се види педставянето на теелфона или най-малкото рекламния клип, за да се разбере част от това, което са подобрили. Като дизайн телефонът е същия, но от вътре има големи промени също и софтуерни. Има страхотен гласов асистен Siri и е дори не че е от голямо значение, но дори не знаех, че има bluetooth 4.0 докато не видях, че го има в списъка с х-ки на iPhone 4S.
-
- Регистриран: 09 дек 2010, 11:30
В момента ползвам iPhone 4 и съм очарован от този телефон,но като гледам характеристиките на 4S,ще е нещо уникално.
Може и да е хубав но нали знаете БЕЗПЛАТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ НЯМА:|
Не разбрах това намек, че е скъп телефона ли беше, защото ако става въпрос, че буквално няма безплатни приложения:
1. Има
2. Джейлбрейкнеш ли си телефона можеш ВСИЧКО да му сложиш, дори неща, които ги няма още в AppStore-a
1. Има
2. Джейлбрейкнеш ли си телефона можеш ВСИЧКО да му сложиш, дори неща, които ги няма още в AppStore-a
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 13:03
Егати очаквах нещо ново и иновативно. Сега ее направо гавра излиза че за 199 долара или 300 лв ще може да си го купя а 4 ката струваше 1500 лв. Направо си е подигравка. А камерата нямаше ли някоя 12 мегапиксела. Ако не са апликациите и игрите просто няма друг варинт!
200 долара е първоначалната вноска при сключване на договор!Иначе в телефона няма нищо иновативно освен гласовите команди,които не виждам как ще намерят реално приложение сред повечето потребители.Камерата впечатлява,добре че от Сони са им дали сензора.На Apple им се изчерпаха идеите,но това е без значение докато има хора,които робуват на марката.(whistle)
[Quote]Сега ее направо гавра излиза че за 199 долара или 300 лв ще може да си го купя а 4 ката струваше 1500 лв. Направо си е подигравка. [/Quote]
Много са ти грешни сметките, колега! Ще те оставя сам да се досетиш защо!?!
Подобренията лично мен ме устройват и специално новата функция за гласово управление е наистина нещо иновативно и полезно, жалко че няма да можем да му се радваме пълноценно и на БГ.... В тоя ред на мисли нямам търпение да видя на какви цени ще го подкарат от Г и М, както и какви ще са цените за вече старата 4-ка, защото и той ме устройва, а януари е време за преподписване ;)
ПП: Сигурен съм, че много от очакванията на хората за новия модел не се сбъднаха, но така пък ще си позволим достъпни устройства с конкурентни функции на разумни цени и от другите производители ;) (yes)
Много са ти грешни сметките, колега! Ще те оставя сам да се досетиш защо!?!
Подобренията лично мен ме устройват и специално новата функция за гласово управление е наистина нещо иновативно и полезно, жалко че няма да можем да му се радваме пълноценно и на БГ.... В тоя ред на мисли нямам търпение да видя на какви цени ще го подкарат от Г и М, както и какви ще са цените за вече старата 4-ка, защото и той ме устройва, а януари е време за преподписване ;)
ПП: Сигурен съм, че много от очакванията на хората за новия модел не се сбъднаха, но така пък ще си позволим достъпни устройства с конкурентни функции на разумни цени и от другите производители ;) (yes)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Хахаха това ли е новия ааай:D явно доста хора, ще се ориентират към андроид още;)
Реално нищо неочаквано. От много време се очакваше точно това, новият айфон да е подобрена версия на предишния, а истинската революция да дойде с петицата. Само името му ме изненада, с такова име е достойна конкуренция на вибраторите :)