iPhone 5
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Apple iPhone 5
[Quote]Близко е до акъла, че "убосниците" трябва вече да са поръчали картите, но нали се сещате PR-a на Ментел каво беше казал на времето , във връзка на това че само България и Албания в Европа бяха без iPhone : "Никой до сега не ние потърсил да преговаряме" [/Quote]
Уфф, да : ) Дали ще поръчат iPhone-и без да се сетят за nano sim ... да се надяваме, че някой от ботовете им във форума ще прочете темата и да им напомни :D
Уфф, да : ) Дали ще поръчат iPhone-и без да се сетят за nano sim ... да се надяваме, че някой от ботовете им във форума ще прочете темата и да им напомни :D
Нали се сещаш, че хората пътуват до САЩ или имат приятели/роднини които го правят. След 10 дена може да си със iPhone 5. От къде ще си намериш nano-SIM? Тука може да се чака и до декември.
Най-добре тази година и Вива да се включи при айфоните.
Иначе друго не ми стана ясно, как ще вървят старите приложения на новия дисплей, с черна лента ли?
Иначе друго не ми стана ясно, как ще вървят старите приложения на новия дисплей, с черна лента ли?
Някой от WP8 феновете да ти обясни. ;)
Аз си мисля че в средата на екрана , със стандартната си височина от 960 пиксела. Колкото остава от двете страни ще е неизползваемо място.
Аз си мисля че в средата на екрана , със стандартната си височина от 960 пиксела. Колкото остава от двете страни ще е неизползваемо място.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Най-добре тази година и Вива да се включи при айфоните. [/Quote]
Прав си, крайно време е (yes)
[Quote]Иначе друго не ми стана ясно, как ще вървят старите приложения на новия дисплей, с черна лента ли? [/Quote]
Предполагам, че ще са с черни ленти от двете страни (yes)
Прав си, крайно време е (yes)
[Quote]Иначе друго не ми стана ясно, как ще вървят старите приложения на новия дисплей, с черна лента ли? [/Quote]
Предполагам, че ще са с черни ленти от двете страни (yes)
Видяхте ли мотото на ebay.com във връзка с новият iPhone 5 : Cash in today to buy the next iPhone - Get up to $150 selling Your Samsung Galaxy Tab 10.1
И кво, нищо ново и никаква изненада...пълно разочарование с тази удължена форма(no)
Може ли да ви попитам ако си поръчам Iphone 5 от USA каква е процедурата да се отключи и какво е нужно?Мерси
Ако взимате от САЩ имайте предвид, че LTE (ако някога го видим в БГ) няма да бачка
http://www.engadget.com/2012/09/12/apple-iphone-5-lte/
http://www.engadget.com/2012/09/12/apple-iphone-5-lte/
В Сеул (бе цяла Южна Корея направо) вчера празнуваха. И още поне два дена ще го правят. Страхотно парти. Парти имаше и в Хелзинки и в Редмънд. Имаше и телемост между трите купона с тостове. Епъл демонстрираха издънката на годината, по-голям фейл не бях виждал. Епично е. Не Виваком трябва да почнат да го предлагат, а Мтел и Глобул трябва да откажат да го продават, колкото и да им се молят. Ще им навреди на имиджа. Представям си тая чалга на витрината на някой магазин. Ще го заобиколя отдалече, избягвам чалготеки.