iPhone 5
Re: Apple iPhone 5
Знам, но ще си го купя сигурно рано догодина.
Ще си говорим на 23.09 след първите сводки с продажбите.
[Quote]Някой от WP8 феновете да ти обясни. ;)
Аз си мисля че в средата на екрана , със стандартната си височина от 960 пиксела. Колкото остава от двете страни ще е неизползваемо място. [/Quote]
Точно така, отгоре и отдолу ще са черни ленти.
Аз си мисля че в средата на екрана , със стандартната си височина от 960 пиксела. Колкото остава от двете страни ще е неизползваемо място. [/Quote]
Точно така, отгоре и отдолу ще са черни ленти.
Искам да ви призная,че съжалявам,че си продадох айфон 4!Сега съм с нокиа н8 но по-добро устройство от айфон,не съм виждал!Хвалеха нокиата ми за снимки и видео,ала айфона се справяше отлично,няма насичане,а какви приложения има,нямам думи.Сърфирането в нета е приказка,сега хвалят самсунг галакси 3,да не е лош,но и матеряла от който е направен има значение,мой приятел забеляза пукнатини в корпуса,в сайта също писаха за подобен проблем.Айфон е произведен от качествени материали,няма как да не е скъп.Единственият конкурент който виждам е HTC ONE X,наистина ме стресна с визия и възможности,но аз предпочитам IPHON.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
И тук те питам - след като е толкова идеален защо го смени?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Новият айфон не е нищо повече от подобрена версия на стария. Епъл просто затвърждават позицията си на компания, целяща единствено големи печалби. Няма и помен от иновациите и технологиите, с които привлякоха толкова много почитатели с първия айфон. С абсолютно нищо не изненадаха никого, че и дори видяхме снимки на телефона доста преди премиерата. Дали е по добър от останалите смартфони от този клас е въпрос единствено на лични предпочитания.
Мисля, че Nokia Lumia 920 е в пъти по-добър от тоя. Сравнете ги и ще видите. Кат изключим скапания windows, Nokia си е по-добра.
[image]http://i.imgur.com/MXPLD.png[/image]
Ей го, направо е готов, да не бързат с 5цата... :P
Ей го, направо е готов, да не бързат с 5цата... :P
А какви са характеристиките на телефона? По скоро питам за GHz и RAM на които са написани на всички други телефони но не и тук конкретно ...
И как сравняваш смартфони без да сравняваш оперативната система? И най-жестокия хардуер не може да компенсира бъгавия OS и обратното.