iPhone 5
-
- Регистриран: 04 юли 2006, 23:05
Re: Apple iPhone 5
Бабанка - ''Къде може да се сравни с изящния вид на ГС3 или пък Ноут2?''
Как можеш да напишеш такава простотия не ми е ясно,пластмасови играчки не ми ги хвали още повече че и за дизайн ми говориш за тях...ами ти сляп ли си да видиш какво бижу е новия айфон...не искам да пиша повече,защото няма и смисъл...каквото и да напиша все ще се намерят хора поклонници на тези с дръпнатите очи да ме опровергаят :D:D:D
Как можеш да напишеш такава простотия не ми е ясно,пластмасови играчки не ми ги хвали още повече че и за дизайн ми говориш за тях...ами ти сляп ли си да видиш какво бижу е новия айфон...не искам да пиша повече,защото няма и смисъл...каквото и да напиша все ще се намерят хора поклонници на тези с дръпнатите очи да ме опровергаят :D:D:D
..О, не, не мога вече - корема ме боли ..хаха!
Хейтъри и фенбойс от всички страни: ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! ..:D
ПП/ А, да: [B]FIGHT!!![/B]
Хейтъри и фенбойс от всички страни: ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! ..:D
ПП/ А, да: [B]FIGHT!!![/B]
SGS 2 ми харесва повече от SGS 3 . Нямам нито единия, нито другият смартфон , но чета че качеството на изработка на SGS 2 е по--доброто. Склонен съм да се съглася, защото SGS 2 беше направен от поликарбонат, а SGS 3 е от боядисана евтина индустриална пластмаса, която се пука при усукване. Фактически най-технологичното нещо в корпуса на SGS 3 е боята, с която е боядисана сивата индустриална пластмаса. CNC фрезоването на здрава алуминиева сплав при iPhone 5 е доста по-технологично от шприцването на пластмаса на SGS 3. За очакваната здравина на корпуса на iPhone 5 може да съдите по това че обикновена метална кутия за бира е с дебелина на алуминиевата сплав от 80 микрометра. Въпреки това е доста здрава , като се има предвид че е по тънка от лист хартия, който е дебел 100 микрометра. iPhone 5 използва подобна сплав, само че корпуса е много по дебел и съответно по-здрав. Примерно в абсолютно измерение - около 100 пъти по-здрав от този на SGS 3.
Как се събира iPhone 5 във Foxconn: http://micgadget.com/29723/the-undercover-report-on-how-the-new-iphone-5-is-made-inside-foxconn-factory/
S9+
[Quote]Според мен айфона е модел подходящ за дамите[/Quote]
Да беше прочела по-добре предишния ми пост преди да говориш, колкото да не заспиш!
[Quote]защото няма и смисъл...каквото и да напиша все ще се намерят хора поклонници на тези с дръпнатите очи да ме опровергаят [/Quote]
Тия дръпнатите ти правят и великия айфон и аз не съм голям разбирач ама ти направо цепиш мрака!:D
Да беше прочела по-добре предишния ми пост преди да говориш, колкото да не заспиш!
[Quote]защото няма и смисъл...каквото и да напиша все ще се намерят хора поклонници на тези с дръпнатите очи да ме опровергаят [/Quote]
Тия дръпнатите ти правят и великия айфон и аз не съм голям разбирач ама ти направо цепиш мрака!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 14 окт 2011, 10:29
[Quote]Как се събира iPhone 5 във Foxconn: http://micgadget.com/29723/the-undercover-report-on-how-the-new-iphone-5-is-made-inside-foxconn-factory/[/Quote]
A всички останали телефони сигурно се произвеждат по друг начин? :D
A всички останали телефони сигурно се произвеждат по друг начин? :D
-
Едно е само да го събират а друго е да го проектират и т.н.......:D
[Quote]Едно е само да го събират а друго е да го проектират и т.н.....[/Quote]
Еми като е толкова просто "само" да си го събират те!!!
А относно проектирането нито са измислили правоъгълната форма нито сензорния екран, всичко са изкопирали, както в момента подскачат и обвиняват другите в това!
Еми като е толкова просто "само" да си го събират те!!!
А относно проектирането нито са измислили правоъгълната форма нито сензорния екран, всичко са изкопирали, както в момента подскачат и обвиняват другите в това!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
''Еми като е толкова просто "само" да си го събират те!!!
А относно проектирането нито са измислили правоъгълната форма нито сензорния екран, всичко са изкопирали, както в момента подскачат и обвиняват другите в това! ''
Хахха...от кой са го изкопирали...от извънземните ли :)))явно само пишеш да се намираш на приказка и разговорка...Нима не знаеш че корейци и китайци копират всичко що се произвежда на тоя свят...
А относно проектирането нито са измислили правоъгълната форма нито сензорния екран, всичко са изкопирали, както в момента подскачат и обвиняват другите в това! ''
Хахха...от кой са го изкопирали...от извънземните ли :)))явно само пишеш да се намираш на приказка и разговорка...Нима не знаеш че корейци и китайци копират всичко що се произвежда на тоя свят...
[Quote]Тема: Re: Apple iPhone 5
Автор: silviivanova
Публикувано: 15.09.2012 00:32
Хахха...от кой са го изкопирали...от извънземните ли :)))явно само пишеш да се намираш на приказка и разговорка...Нима не знаеш че корейци и китайци копират всичко що се произвежда на тоя свят...[/Quote]
Искаш да кажеш, че apple са измислили сензорния екран ли?
Автор: silviivanova
Публикувано: 15.09.2012 00:32
Хахха...от кой са го изкопирали...от извънземните ли :)))явно само пишеш да се намираш на приказка и разговорка...Нима не знаеш че корейци и китайци копират всичко що се произвежда на тоя свят...[/Quote]
Искаш да кажеш, че apple са измислили сензорния екран ли?