iPhone 5c
Re: Apple iPhone 5C
\"Нелегално разкодиран\" ?!? Я моля те ми обясни това понятие, че нещо при iPhone не мога да го възприема.
Може ли да ми кажеш от къде мога да си купя \"нелегално разкодиран\" iPhone 5C за \"200-300\" долара? Просто изостри любопитството ми.
Може ли да ми кажеш от къде мога да си купя \"нелегално разкодиран\" iPhone 5C за \"200-300\" долара? Просто изостри любопитството ми.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Казвам го за търговеца, не на теб!
Откъде ще си го намериш ти си е твоя работа.
Може пък и да не е разкодиран... клиента да се оправя като е нетърпелив ;)
Дори и купен отключен за 500 и продаден за 900(както се предлага в случая) пак е на далавера.
Откъде ще си го намериш ти си е твоя работа.
Може пък и да не е разкодиран... клиента да се оправя като е нетърпелив ;)
Дори и купен отключен за 500 и продаден за 900(както се предлага в случая) пак е на далавера.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Знам, че е за него.Просто термина \"нелегално разкодиран\" ми стана интересно.
-
[Quote]Просто термина \\\"нелегално разкодиран\\\" ми стана интересно. [/Quote]
Колко телефони се внесоха така през годините :| преди официалния внос и после пускани на двойни цени.Явно не помниш нокиите с арабски и китайски символи на клавиатурите :D
Колко телефони се внесоха така през годините :| преди официалния внос и после пускани на двойни цени.Явно не помниш нокиите с арабски и китайски символи на клавиатурите :D
Върнахте ме 10г. назад с тези разсъждения. Вече има къде по-утвърдени пътища за доставка, пазарът се промени от едно време. Ех, спомени.
Стига със спама, давайте по темата.
Стига със спама, давайте по темата.
-
Пазарът се промени манталитетът си остана - все още се опитвате да продадете телефон от 500лв. за 1500 докато още го няма на пазара.Не давай заден ход да не ти изкарам всичките ти цитати как телефоните(не само айфоните) трябвало да бъдат възможно най-скъпи и не трябвало да им пада цената!
Тази сапунерка не струва толкова дори заради марката отпечатана отзад.
Тази сапунерка не струва толкова дори заради марката отпечатана отзад.
Ако си купувам бюджетен айфон, защо да му давам на тоя търговец за тая пластмаса 1400лв за 16 гиги версия, като мога да дам 1400лв за 64гиги версия - при това е премиум а не пластмаса!
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=3380&sub=shop
Това е 5С:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=3656&sub=shop
:D:D:D
Тоя търговец явно си мисли, че и в България има много хАмериканци - идиоти.;):D
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=3380&sub=shop
Това е 5С:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=3656&sub=shop
:D:D:D
Тоя търговец явно си мисли, че и в България има много хАмериканци - идиоти.;):D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ти може да гледаш какво има вътре в телефона, добре, обаче им ахора които първо гледат телефона да е нов модел, и второ да е фешън. 5С си е хем нов, хем фешън, хем още не се намира лесно, така че лесно ще намериш кой да ти го купи за 1350лв. че и нагоре. Особено ако си намерил да заредиш различните цветове, казвам ти в момента ще разкараш бройките за няколко дена, като топъл хляб както се казва.
-
Във форума я има я не 3-4-ма човека(един редовен и няколко приходящи) които ще ти се вържат на внушенията.Ходи прави реклама(не се съмнявам че "първата оферта" е твоята) другаде тук няма хляб за тебе.Еее виж потърси оня добричлията в фейсбука :P
Имам два флагмана от пластмаса, ама нито един от тях не е струвал 1400лв и нагоре, като нов. Ако сложиш на масата 5 и 5С, кой ще избереш? Ти мислиш ли преди да пишеш? Хардуерно и двата са еднакви, няма по - нов модел, само че единия е пластмаса струваща 1400лв. Кой се опитваш да убедиш, че трябва да си купи пластмасата вместо алуминий и стъкло?
Samsung GALAXY S22 Ultra