iPhone 5s
Re: Apple iPhone 5S
GPU тестове има, да, ама CPU bench-ове няма още, извинявай.
Има време и те ще се появят. :)
До тогава можете да прочетете това:
Кой е най-бързият iPhone, създаван някога? (видео):
[Quote]Простата логика би трябвало да диктува правилото, че всеки следващ модел смартфон на Apple ще е по-бърз от предходния. В този ред на мисли е съвсем логично да смятаме, че наскоро дебютиралият iPhone 5S трябва да е далеч по-бърз от оригиналния iPhone, появил се за пръв път на пазара преди цели седем години. Истината обаче е, че понякога действителността може да е много различна от понятията ни за логично и нелогично.
Фенове на популярната поредица смартфони на Apple се погрижиха да направят видео, в което да съпоставят бързината на всички модели iPhone, създавани досега. Противно на логиката, iPhone 5S далеч не е най-бързото устройство на американския технологичен гигант.[/Quote]
http://www.kaldatа.com/Телефони/Кой-е-най-бързият-iPhone-създаван-някога-ви-83113.html
До тогава можете да прочетете това:
Кой е най-бързият iPhone, създаван някога? (видео):
[Quote]Простата логика би трябвало да диктува правилото, че всеки следващ модел смартфон на Apple ще е по-бърз от предходния. В този ред на мисли е съвсем логично да смятаме, че наскоро дебютиралият iPhone 5S трябва да е далеч по-бърз от оригиналния iPhone, появил се за пръв път на пазара преди цели седем години. Истината обаче е, че понякога действителността може да е много различна от понятията ни за логично и нелогично.
Фенове на популярната поредица смартфони на Apple се погрижиха да направят видео, в което да съпоставят бързината на всички модели iPhone, създавани досега. Противно на логиката, iPhone 5S далеч не е най-бързото устройство на американския технологичен гигант.[/Quote]
http://www.kaldatа.com/Телефони/Кой-е-най-бързият-iPhone-създаван-някога-ви-83113.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8eSrdgTHhK0 Не ми отваря линка ти, ама ако видеото е това, значи трябва да се бъзикаш.
Линка не се отваря заради \"рестрикциите\" на този форум, че нали другият им е конкуренция. Всеки може да се досети кои букви съм сменил и да ги подмени за да го отвори. Да това е видеото и не, не се бъзикам. Не съм го правил аз... :D
Много сериозно видео, прав си, не мисля, че има смисъл да споря с теб, какво доказателство само. Отивам да си легна, ще го сънувам дори, за да го премисля по-добре и да се засрамя от себе си. :D
П.П. Нищо против теб и мнението ти, ако не ти харесва тлефона, окей, обаче статията е напиша ужасно смешно и очаквах нещо малко по-сериозно. Peace. \\/
П.П. Нищо против теб и мнението ти, ако не ти харесва тлефона, окей, обаче статията е напиша ужасно смешно и очаквах нещо малко по-сериозно. Peace. \\/
Аз като гледам Samsung догодина няма да се учудя да представят S V със 64 битов процесор, най вече защото сигурно ще е с най малко 4 гб рам. Сега съм хвърлил око на Nexus 5 но ще видим в българия на какви 1200 -1300 лева ще дойде.
[Quote]Аз като гледам Samsung догодина няма да се учудя да представят S V със 64 битов процесор, най вече защото сигурно ще е с най малко 4 гб рам.[/Quote]
Хаха, представям си S5-цата с 64bit Octa core @ 2.5GHz / 4GB RAM и VMWare Workstation... Директно си подкарваш Windows XP под него без проблеми... :D
Хаха, представям си S5-цата с 64bit Octa core @ 2.5GHz / 4GB RAM и VMWare Workstation... Директно си подкарваш Windows XP под него без проблеми... :D
[Quote]няма да се учудя да представят S V със 64 битов процесор, най вече защото сигурно ще е с най малко 4 гб рам.[/Quote]
По някаква причина масово хората мислят, че 32 битовите процесори не могат да адресират повече от 4 ГБ РАМ, нещо което е грешно. Почти всички съвременни 32 битови процесори (включително ARM) поддържат PAE. Linux на 32bit процесор с PAE може да адресира до 64 GB RAM...
По някаква причина масово хората мислят, че 32 битовите процесори не могат да адресират повече от 4 ГБ РАМ, нещо което е грешно. Почти всички съвременни 32 битови процесори (включително ARM) поддържат PAE. Linux на 32bit процесор с PAE може да адресира до 64 GB RAM...
Да не говорим, че до такава степен е прието, че това е единственото предимство на 64-битовите процесори, че дори от Qualcomm са решили да се възпозлват от липсата на елеменатрни познания и желание на средно статистическия индивид да се научи.
А какъв е смисълът да имам 64 битов процесор и 32 битова ОС? Всъщност и 512 ГБ РАМ да имам аз за сега не виждам някаква тенденция от страна на Гугъл да правят андроидчето 64 битово? Но както и да е. Ето изцяло моето мнение за IPhona - 4 годишен дисплей няма как да е модерен. Нямам проблем с големината му. Touch ID не ми вдъхва доверие, ама изобщо. Всички фенове на Apple мразещи Samsung, да не забравят че те са едни от основните производители всъщност /процесор, дисплей *не съм напълно сигурен* и т.н/ Apple са монополисти. По - малко приложения в Appstore. Макар че, повечето са как да го кажа, по свястни от тези в гугъл плей. Можеха да измислят и нещо малко по - иновативно, няма спор. Може би не могат да догонят темпото на Стийв Джобс. Нов телефон същата боза една иновация повече - Truetone flash. Така като ги гледам ама и андроидите почват да ме плашат. За нула време от 512 мб RAM до 3 гб на Note 3. И скока от едноядрен до 8 ядрен. Та то това почна на надцакване да става. Да не говорим че сички се андроид IOS все едно че няма и други ОС - та. Пък от гугъл почват по стъпките на Apple с андроида. Като им гледам юзър интерфейса не променят особено много ОС-тата от тази гледна точка.