iPhone 6 Plus

Madrid0203
Регистриран: 29 окт 2014, 10:42

Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от Madrid0203 » 29 окт 2014, 11:25

Е много добра, аз лично просто използвайте за

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от Holon » 29 окт 2014, 14:34

Кобра, га комапнията майка пусне мултитаск, ще го ползваме, га няма, няма.
Фенове сме на Епъл и това е, каквото и да пуснат ще се купува, зомбита, шмобита- това е.

5 часа чаках затози телефон и догодина пак, ако ще и само разликата с новият айфон да е говорителя от другата страна и името да 6s, пак ще се изръся с 2000 лв.

И да всяка година не само си купувам айфон, а и аймак и айпад и макбук.
Старите ги продавам.
Айде със здраве:)

zzecov
Регистриран: 21 сеп 2014, 11:34

Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от zzecov » 30 окт 2014, 13:40

Кефиш ме. Мога да се съглася с дългия пост за 6+. Моя е обикновен 6. И работи безупречно, не съм имал проблеми и батерията ми държи 12-13 часа с много интернет и разцъкване. Филми не гледам и ползвам почти същите приложения от гореизброените.
Не съм болен "айфони ст" през последните 3 години съм ползвал 3G, 4, HTC - некъв модел 2010 който ми скъсваше нервите и Samsung Galaxy ace 1 и 2 (дълго време). Купих айфона защото досега изпуснах няколко хот премиери и след първия ентусиазъм се замотавах и нещата се размиваха, та сега реших че вече е крайно време. Иначе трябва да призная, че много от другите марки са също изключително добри и избора на тел въобще не е лесен. Вече я няма тази явна преднина на епъл, каквато беше преди 3-4 години.

Deventh
Регистриран: 17 ное 2012, 21:59

Мнение от Deventh » 05 ное 2014, 21:53

Ти си болен бе, младеж.

StefiMo
Регистриран: 09 сеп 2012, 11:58

Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от StefiMo » 10 ное 2014, 12:02

Нова изненадка от Apple. Може да прочетете тук.
http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?18/40/92
В телефоните се използва възможно най-евтината памет. Другите поне се "прецакват" да слагат MLC. Забележете, че фирмата производител на контролера си е тяхна и никой друг не им е виновен.
Имайте си едно наум за появяването на такъв проблем.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от A4i » 10 ное 2014, 16:58

Според мен TLC NAND не става за използване във смартфон. Едно време Nokia инвестираха в SLC NAND за мястото където е инсталирана ОС. Сега TLC NAND на 20 нанометра държи много под 1000 цикъла на триене/запис. Част от клетките вероятно ще се скапат още след първият запис. Така че връщайте дефектните телефони веднага, щото няма начин по който да се оправят.

StefiMo

Мнение от StefiMo » 11 ное 2014, 14:05

(blush) Колко мъка има на тази земя
http://hitech.newsru.com/article/11nov2014/99fail

StefiMo

Мнение от StefiMo » 20 ное 2014, 18:23

Още "екстри" от телефона, :( :
http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?18/44/12

tonipar
Регистриран: 21 ное 2014, 10:14

Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от tonipar » 21 ное 2014, 11:04

Здравейте,
Вече и аз се присъединявам към собствениците на iphone 6 plus - 64 gb, space grey.
Мислех да си купувам ipad air 2 , но прецених че ми е излишен и предпочетох айфона. Преди това ползвах iphone 5s , a преди него и 4s. Преди да мина на епъл , съм ползвал андроид на телефон xperia arc s и таблет самсунг, но не ми допаднаха като визия и работа на самата система.
Шестицата я ползвам предимно за мейли и справки пратени ми от офиса. Малко вайбър и смс, четене на новини по нета. Слушам от врене на време и малко музика на него, някое и друго клипче в youtube. Като ми се наложи да чакам някъде пускам и някоя игра да мине време. Филми не гледам, с фейсбук и скайп не се занимавам. Ползвам камерата за снимки и клипове.
Засега съм доволен от апарата, големичък е, но пък и мойте длани не са малки. Държейки го трудно се стига най-горната част на екрана със същата ръка. По -удобно е за мен да си помагам и с другата ми ръка.
Заради резолюцията вайбъра по мой критерии изглежда меко казано ужасно.
При пърово пускане беше със по-стара версия на ios-a, спрямо последния архив в icloud от 5s. В резултат не можа да възстанови архива и трябваше първо да го ъпдейтна самия апарат и после да си влезс с id-то. Но след инсталацията на последния ios, пък не ми позволи да си влеза с потребителя, та му правих reset. Честно казано успя да ме изнерви в началото , впоследствие всичко си дойде на мястото.
Процесор, ядра, рам памет , резолюции - не ме вълнуват и не сравнявам. Искам като си купя нещо да работи за каквото ми е нужно, без да се интересувам от показатели, все пак съм краен потребител на даден продукт.
Телефон като телефон, това което прави го може и всеки друг апарат, въпрос на вкус и предпочитания. Ако не държите на големия екран, то само 6 според мен е по-добрия избор.
Поздрави

StefiMo

Мнение от StefiMo » 21 ное 2014, 20:43

Ето как вървят продажбите. И цените в последното изречение са съвсем като у нас :D:D
http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?18/44/43

Отговори