iPhone 6 Plus
Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus
а трава зелёная!
какой-то дебильный аналитик придумал что лопаты должны продаваться больше мелких, а потом все решили что так и должно быть? По просто казано олигофрените са си помислили че всички умират за големи дисплей ама не
какой-то дебильный аналитик придумал что лопаты должны продаваться больше мелких, а потом все решили что так и должно быть? По просто казано олигофрените са си помислили че всички умират за големи дисплей ама не
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus
[Quote]Проблем с iPhone 6 Plus, този път с камерата[/Quote]
[Quote]Голяма част от потребителите с iPhone 6 Plus се оплакаха от нов проблем с устройството. Този път той е свързан с камерата.
По всичко изглежда, че става дума за проблем с оптичната стабилизация на изображението, при което се създават „вълнообразни“ кадри.
За съжаление този дефект се е проявил при много потребители, които твърдят, че проблемът не е само при заснемането на видео, но и при снимки, така че камерата става напълно неизползваема.
Добрата новина е, че „Епъл“ е запознат с тези случаи и вече е подменил модула на камерата или цялото устройство на част от потърпевшите. [/Quote]
http://www.vesti.bg/tehnologii/kompyutri-i-djadji/problem-s-iphone-6-plus-tozi-pyt-s-kamerata-6027782
[Quote]Голяма част от потребителите с iPhone 6 Plus се оплакаха от нов проблем с устройството. Този път той е свързан с камерата.
По всичко изглежда, че става дума за проблем с оптичната стабилизация на изображението, при което се създават „вълнообразни“ кадри.
За съжаление този дефект се е проявил при много потребители, които твърдят, че проблемът не е само при заснемането на видео, но и при снимки, така че камерата става напълно неизползваема.
Добрата новина е, че „Епъл“ е запознат с тези случаи и вече е подменил модула на камерата или цялото устройство на част от потърпевшите. [/Quote]
http://www.vesti.bg/tehnologii/kompyutri-i-djadji/problem-s-iphone-6-plus-tozi-pyt-s-kamerata-6027782
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus
И тая новина вече остаря.
Най-новата е че с пуснатия ъпдейт 8.1.1 пак са се ... и нищо не са поправили.
Най-новата е че с пуснатия ъпдейт 8.1.1 пак са се ... и нищо не са поправили.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Apple iPhone 6 Plus
Мен ми е интересно друго. Колко ябълкови предпочетоха 6+ пред по малкия 6.;)
Re: Apple iPhone 6 Plus
1300лв. с ДДС се Продава ат§т в сайта им
Re: Re: Apple iPhone 6 Plus
16gb вариант. Колко свободна памет остава?
Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus
Никой ли няма такъв телефон???
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus
Около 13 gb.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus
Благодаря!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus
Колега, препоръчвам ти 64GB, аз съм с такъв и вече имам свободни 47GB,като съм качил само няколко програми , като най-голямата от тях е навигацията BringGo-1,4GB. Гледам че има ъпдейт 8.2, които също ми заема около 500MB. Нямам нито снимки нито качена музика.