iPhone 6 Plus
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
Re: Apple iPhone 6 Plus
[Quote]публикувано от nikolaiii
Има далеч по-стойностни неща в живота от един смартфон, че да му се радвам, чак толкова ...
Мога единствено да съм доволен, ако съм направил точен избор, но е мега тъпо да подскачам, като малко дете със скъпа играчка...
Инфантилно е даже...[/Quote]
Ей това ако го можеш да го дешифрираш на наште политици в друг контекст "Власта е опияняваща,но народа е беден"цена нямаш,но както и да е,да не правя предизборна агитация.Радвам се че някой мисли че телефона е" да ти служи на теб,а не ти на него" както каза преди време един наш съфорумник,и аз се учудвам как има хора да броят по толкова пари за iphone,но живеем в свободен свят
Има далеч по-стойностни неща в живота от един смартфон, че да му се радвам, чак толкова ...
Мога единствено да съм доволен, ако съм направил точен избор, но е мега тъпо да подскачам, като малко дете със скъпа играчка...
Инфантилно е даже...[/Quote]
Ей това ако го можеш да го дешифрираш на наште политици в друг контекст "Власта е опияняваща,но народа е беден"цена нямаш,но както и да е,да не правя предизборна агитация.Радвам се че някой мисли че телефона е" да ти служи на теб,а не ти на него" както каза преди време един наш съфорумник,и аз се учудвам как има хора да броят по толкова пари за iphone,но живеем в свободен свят
Цена от 2450.00 лв. до 2799.00 лв.
Производствени разходи за 1 брой - 200$ = 300 лв.
10 милиона продадени за 1 седмица.
Евала на Епъл, незнам как го правят, но го правят!
Производствени разходи за 1 брой - 200$ = 300 лв.
10 милиона продадени за 1 седмица.
Евала на Епъл, незнам как го правят, но го правят!
Тия 200$ са стойността на компонентите, нали ? Все пак има и разходи за труда на китайчетата. От това, което излезе, 40% от А8 чиповете се производство на Самсунг, останалите са на TSMC. Дисплеят е от LG и JD. За тях са трохите, за Apple - милиардите.
1000$ да печелят от бройка - 10 000 000 000 за една седмица !!!
Конкурентите им ще получат нервна криза от размера на печалбата.
1000$ да печелят от бройка - 10 000 000 000 за една седмица !!!
Конкурентите им ще получат нервна криза от размера на печалбата.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
http://news.smartphone.bg/novini/zabavnata-reaktsiya-na-internet-potrebitelite-otnosno-ogavashtiya-se-iphone-6-plus/
(whistle)
(whistle)
Тук изниква въпроса - кога се пречупва? Някой да си е направил този \"експеримент\", интересно е от към академична стойност, не реална... (woo)
[Quote]Point of Impact[/Quote]
[Quote]Point of Impact[/Quote]
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Някога влизах тук,преди да закупя дадено устройство и намирах наистина стойностна информация от интелигентни хора! Сега чета само обиди от разни хейтърчета,оплаквания за високи цени и кавги между ...... форума е превърнат в битпазар! Лично аз ще си закупя устройството,но се надявах на повече инфо тук,не на кавги между \"бабички\" и мрънкане за цени,че и оценки и характеристики на бъдещите купувачи....много падна нивото тук!
Малко ли инфо се написа тука в темите за проблемите на новите аЙфони?! :|
Или вие като видите думичката "проблем" и направо подминавате написаното след нея, понеже Безгрешната Компания, няма как да има проблеми... (woo)
Аз също имах голямото желание да си взема един 6+, но Ябълките тотално ме отказаха с некоректния си PR, ограниченията и проблемите с iOS 8 и проблемите със самото у-во.
Или вие като видите думичката "проблем" и направо подминавате написаното след нея, понеже Безгрешната Компания, няма как да има проблеми... (woo)
Аз също имах голямото желание да си взема един 6+, но Ябълките тотално ме отказаха с некоректния си PR, ограниченията и проблемите с iOS 8 и проблемите със самото у-во.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Не,аз от 4s минах на галаксита и затова избягвам крайните изказвания кое е добре и кое зле-лично аз имах проблем с s 4 на самсунг.Така,че проблем може да има винаги,никой не е застрахован.
http://www.youtube.com/watch?v=_vJZ3PQt118 Направете си сметка
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TkGaRcWCNPY[/Youtube] Много \"плавно\" работи ,особено след 6–тата минута...:D