iPhone 6

JohnSnow
Регистриран: 12 дек 2014, 10:44

Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от JohnSnow » 08 апр 2015, 16:15

Не се заяждам- просто за мен изказвания от сорта "може да ги купи" са детински- а средствата и оценката на компанията са различни неща. Колкото за камерата- има доста Андроид и Уин устройства с по-добра камера и доста лесен за ползване софтуер. Личното ми мнение е, че доста от АйФон потребителите го копуват точно щото е най-скъп и е едва ли не демонстрация на "статус"

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от KOBRETI » 08 апр 2015, 16:23

ОК, да речем, че някои приложения са ги нагласили - както споменах за музиката, явно и скайпа е ок.

Като спомена за ТимВюър, пробвах набързо нещо - и - изненада - на най-добрата платформа с най-добрите приложения:

[Quote]The iPhone version of TeamViewer does not support chat messages.[/Quote]
:D

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от xpuc4o » 08 апр 2015, 16:43

Логика-след като е оценена на повече от тях, дали има по-малко средства?
" има доста Андроид и Уин устройства с по-добра камера и доста лесен за ползване софтуер" - примери за "доста"? "копуват точно щото е най-скъп и е едва ли не демонстрация на "статус"" Пише се "купуват". Точно такива твърдения са детински. Това, че в България повечето го купуват, поради тази причина не е фактор за световния пазар. А и ако ще си демонстрираш статуса с iphone 6 и раздрънкано bmw 320 от 93та - успех ;)
В "белите" страни $700-800 са ги изкарали за 1-2 седмици и не си мерят "статуса" с iphone-a :)

JohnSnow
Регистриран: 12 дек 2014, 10:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от JohnSnow » 08 апр 2015, 17:14

Ноут 4, С5, Лумиа 920, 930, 1520, а 1020 дори няма смисъл да я споменавам. Мисля, че са достатъчно примери- още повече, че някой от тях са модели на по 2 години. Хахаха иначе за купуват си прав! Ще се съглася и за статуса- просто забравих в моя пост да уточня, че говоря за БГ.

xpuc4o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от xpuc4o » 08 апр 2015, 17:42

Важно уточнение ;)
Колкото до примерите, които си дал, всеки има предпочитание и вкус. За мен единствения плюс при повечето е 4К видеото и резолюцията. Но като краен резултат единствено 930 и Ноут 4, могат да са равни, ако не и малко по-добри в някои отношения. Но откъм софтуерно обработване без допълнителни настройки(на автоматична) iphone 6 при снимките е наравно или дори малко по-добър откъм реални цветове.
Отново казвам - според мен ;)

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Apple iPhone 6

Мнение от hddsoft » 08 апр 2015, 17:58

Христо, след руут и при проблеми, може да се върне всеки смартфон на стоков ром дори, когато не се включва. 2-ро Ейпъл е далеч, далеч от Майкрософт и дори Windows Mobile е по-добър от iOS. Сестра ми имаше iPhone 4S, още след като излезе - бръкма! Беше и харесала дизайна, тя главно заради това беше го взела. Но успя да го продаде. Имам приятели с iOS и не спират да се оплкват (е не всички). Някои са наистина доволни, но го ползват ограничено за музика и чат. Спомням си един ден в даскало единият не успя да си отключи скрийнлока, беше забил, а слушаше музика и тя продължаваше, тъй като е неотваряем, трябваше да изчака да му падне батерията, че да бъде рестартиран. :D Беше голям смях и до няколко месеца смени iPhon-а си с HTC One X (беше преди 2г.). Windows Phone пък днес моя приятелка си взе Microsoft не разбрах модела, разчовърках го до преди малко, но съм си свикнал с Андроида и удобството, което предлага, стори ми се доста шантаво и малко ограничено, но вероятно се свиква. Беше 1вият ми допир до Windows Mobile все пак. Бих предпочел, дори Windows Mobile и BlackBerry OS пред iOS. Препоръчвам ти да си вземеш iPhone 6, за да усетиш ограничение, което аз усещах сред приятели. Това е моето впечатление от лични наблюдения (субективно) и не искам да ангажирам никого с него. Пазарът е разнообразен - избори Бол! Пък, ако нещо не ви харесва - сменяте и това е! :D

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Мнение от gergoff » 08 апр 2015, 17:59

Хора разберете че не всички по света са такива професори като вас , и никой ни иска да се занимава да обработва снимки и т.н. , за тях е важно да извадят телефона и да снимат на AUTO , и кво излезне , а точно в това Айфона няма кой да го бие , и бялото е толко бяло на 6/6+/ че и доста огледално-рефлексни могат да му завидят , а по точното бяло се нареждат всички останали цветове точни и ярки... на S6 цветовете жълтеят , това е положението ... мразя Ейпъл , ама са го направили ...

xpuc4o

Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от xpuc4o » 08 апр 2015, 18:29

В какъв смисъл да се върне, когато не се включва?
BlackBerry OS? Ти ме разби. Да не говорим за бизнес клиенти?
Отново казвам - всеки има предпочетания ;)

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Мнение от hddsoft » 08 апр 2015, 18:54

[Quote]Христо, след руут и при проблеми, може да се върне всеки смартфон на стоков ром дори, когато не се включва.[/Quote] Логиката е, че можеш да се възползваш от гаранцията, ако ти потрябва. Но предпочитам да не си го руутвам.
... Извън темата, но някой знае ли защо ми излиза тази грешка, когато искам да Отговоря на някого?

xpuc4o

Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от xpuc4o » 09 апр 2015, 12:05

IOS 8.3 заема 300MB по-малко и е малко по-пъргав от 8.2 :)
https://www.youtube.com/watch?v=jKLjEBWskFs&feature=youtube_gdata_player

Отговори