iPhone 6
Re: Re: Apple iPhone 6
Само на мен ли ми се струва, че всички тези функции ги взеха от Уиндоус- направено е доста фенси и 3Д. :)
Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Много лесно - не ъпдейтваш до 8.3 в първата седмица от излизането на версията докато не излезе начин за джейл. Не мисля че за един напреднал андроид потребител като теб ще е проблем да изчака седмица-две преди да ъпдейтне до последната официална версия - все пак при андроид понякога минава половин година докато дойде (ако въобще дойде) последната версия на андроида. Така че 1-2 седмици... хайде сега.
Сори за мнението не се стърпях просто
Сори за мнението не се стърпях просто
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Много правилно си му казал. Който си е джейлбрейкър не ъпдейтва, а чака. Ама той колкото да се включи тука, да "обори", че става. Нормално тропане.. Той във всяка тема и след всеки коментар го прави (а иначе и той имал Айфон). А за 8.3 не вярвам да мине много време до нов джейл. Визуално цялата промяна от 8.1 до 8.3 са емотиконките, другото е фиксове. Важното е, че искаш ли кустомизация, има бол.. Дори е по-добра от тази на Андроид след джейлбрейк. Поне аз точно такова нещо не съм виждал. Да нужен е джейл и със сток не става, но затова е джейла за хора които искат да пипат насам натам. Повечето юзъри нямат такова желание. Ако някога Апъл разрешат Джейла на "своя отговорност" от потребителите, и да не трябва да се търсят експлоити и така да се бавят джейловете, тогава андроида е в голяма опасност.. Ама едва ли ще стане, от съображения за сигурност и некадърни хора които пипат, после отиват и "телефона ми не работи", "от телефона ми изчезнаха неща" и айде на съд.. То и руута затова е незаконен.. С доброто винаги идва и лоши, а при толкова чакали да изкарат лесни пари като ги съдят за своята некадърност, лошото е трърде голям риск. :)
Jsnow: Къде ги виждаш тея ундоуси, направо идея си нямам. По прилича на тея компютри в syfy филмите.
Jsnow: Къде ги виждаш тея ундоуси, направо идея си нямам. По прилича на тея компютри в syfy филмите.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Такива 3Д лончъри има и за андроид колкото щеш... След като ти мине мерака да ги видиш на живо, осъзнаваш, че са супер неудобни за ползване...
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
[Quote]За тези които говорят за кустомизация на Айфон нека гледат това линк :-)))[/Quote]
А защо даваш линкове за неща, които не си ползвал и реално не знаеш дали работят добре?
А защо даваш линкове за неща, които не си ползвал и реално не знаеш дали работят добре?
[Quote]За тези които говорят за кустомизация на Айфон нека гледат това[/Quote]
:D Гледай и ти„TSF 3D“: http://youtu.be/e3eBh3Kf1QA
:D Гледай и ти„TSF 3D“: http://youtu.be/e3eBh3Kf1QA
:) Всичките тия 3D лончъри съм ги пробвал, пълните версии. Самоцелни ефекти без никакъв смисъл, тежки, досадни и безсмислени анимации. Това, което виждам на видеото, е адски претрупано и неудобно. Спомням си, че не поддържаше живи тапети. Значи аквариумът е просто видео. Благодат за батерията !
Признавам само Apex, Nova, Go и някои по-опростени варианти.
Ако някой иска сам да се убеди, ето я последната платена версия за теглене. http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=439&t=1084045&hilit=3d
Достатъчно е да се види какви бъгчета е имало, за да се разбере що за стока е.
Fixed known bugs in app drawer
Fixed other known bugs
Fixed the freezing and not responding issue
Fixed the backup and restore issue
Fixed the issue with the Toggle download
Fixed freezing issue of adding system widgets in Galaxy Note4
Fixed other known bugs
Признавам само Apex, Nova, Go и някои по-опростени варианти.
Ако някой иска сам да се убеди, ето я последната платена версия за теглене. http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=439&t=1084045&hilit=3d
Достатъчно е да се види какви бъгчета е имало, за да се разбере що за стока е.
Fixed known bugs in app drawer
Fixed other known bugs
Fixed the freezing and not responding issue
Fixed the backup and restore issue
Fixed the issue with the Toggle download
Fixed freezing issue of adding system widgets in Galaxy Note4
Fixed other known bugs
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Ако мислиш, че само ти ги пробваш явно грешиш. Затова се правят различни - за разнообразие. [B]Видеото показва част от възможностите. [/B]
Който не му харесва един си избира друг и т.н.
TSF 3D поддържа всички живи тапети. Не влияе особено много и на разхода на ток..
Има много настройки за управление с жестове и др...
Който не му харесва един си избира друг и т.н.
TSF 3D поддържа всички живи тапети. Не влияе особено много и на разхода на ток..
Има много настройки за управление с жестове и др...
Re: Apple iPhone 6
Някой "вътрешен човек" от Мтел и Вива може ли да ни даде достоверна информация очаква ли се и те да сключат договор с Епъл и да предлагат телефона на нормална (като на Теленор) цена при сключване на двугодишен договор?
Re: Apple iPhone 6
Момчета, помощ. Забравих си паролата( емейла за потвърждение си я знам) отдавна не съм го ползвал. Влизам си в слушалката мога да ползвам всичко, но не мога да тегля програми и игри. Ако нищо не става мога ли да си ползвам паролата от стари те ми ябълки или трябва да питам бившата(просто им ги подарих)(beer)(beer)(beer)