iPhone 6

pitbull20
Регистриран: 14 ное 2014, 13:18

Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от pitbull20 » 23 ное 2014, 17:14

Това ако е осъзнаване аз съм трамвай - един познат в друга европейска държава го взе при преподписване на такса около 50-60 лв месечно за 0 лева, а тия нашите сложили такава цена? Винаги ще ни цакат до безобразие....

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Re: Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от npet » 23 ное 2014, 17:19

-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 14:53, променено общо 1 път.
-

edintam
Регистриран: 11 дек 2004, 00:52

А гаранцията?

Мнение от edintam » 16 дек 2014, 02:46

Някой има ли понятие колко години е редно да е гаранцията на Iphone 6, закупен в България?

Казусът е следният - Apple дава международна 1-годишна гаранция за продуктите си, важаща в целия свят. Добре де, ама в българския Закон за защита на потребителите е посочено, че всеки потребител има право на минимум 2 г. гаранция. Това се отнася за целия Европейски съюз.

Гледам, че някои търговци (по-скоро от тип "гаражни) в Е-магазина на сайта предлагат 24 м. гаранция. Но повечето големи технологични вериги, както и онлайн магазини, дават 1 г. гаранция на Iphone 6, очевидно позовавайки се на международната гаранция на Apple. Но това не противоречи ли на българското и европейско законодателство?

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: А гаранцията?

Мнение от KuKeR » 16 дек 2014, 10:03

[Quote]Някой има ли понятие колко години е редно да е гаранцията на Iphone 6, закупен в България? [/Quote]
Редно е и си е така : https://dice.bg/apple-iphone-6-16gb-tymnosiv-fabrichno-otkliuchen-item18504 :)

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: А гаранцията?

Мнение от Воден-дух » 16 дек 2014, 10:46

Му аха ха ха ха ха ха ха - тези търгаши с тази цена да си го заврат ....... (цензузирирано :D )

edintam
Регистриран: 11 дек 2004, 00:52

Re: Re: А гаранцията?

Мнение от edintam » 19 дек 2014, 15:13

Да оставим настрана нереалната цена на тези оптимисти (те поне са посочили, че дават 24 месеца гаранция), и да хвърлим следния поглед:

Technopolis, get.bg, Plesio, ozone.bg, smartphone.bg, и така нататък още доста небезизвестни симпатяги, гордо са си пляснали гаранция "1 година".. А ако не попиташ за 2-те, които ти се полагат, сигурно са мълчаливи по въпроса. Е*ати наглеците.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от KOBRETI » 21 мар 2015, 11:05

Как е телефона след известно време ползване? Стабилен ли е достатъчно и има ли някакви известни проблеми? Възнамерявам да взема един, за да го поразцъкам няколко месеца, за да имам лични впечатления като хейтя във форума :D А есента да го сменя с Ноут 5...

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от nikolaiii » 21 мар 2015, 13:10

От познати само съм чувал, че изобщо не са доволни от батерията... Май тя е Ахилесовата пета на малката 6-тица,като се абстрахираме разбира се от операционната система...

KOBRETI

Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от KOBRETI » 21 мар 2015, 19:12

И при първия ми досег, иОС показа колко е лесна за ориентация, активация и излагация :D

KOBRETI

Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6

Мнение от KOBRETI » 24 мар 2015, 01:02

Пичове, дайте малко съвети, че почвам да се дразня :D

Truecaller няма функционалността на приложението за Андроид, а искам да знам кой е като ми звъни непознат номер. Искам да пренасоча всички обаждания от непознати номера към другия си телефон, но не откривам начин...

Дори в настройките на телефона за пренасочване има само безусловно пренасочване, без да е разделено по видове - отказано, без обхват и заето...

Как се прекратява входящо обаждане, без да му дава заето - просто да се прекъсне разговора? Поне с # код да си пренасоча и да прекратявам такова обаждане, за да отива на другия ми телефон?

Навигацията - зле за България - не търси обекти, не може да се каже на Сири да навигира до продиктуван адрес... Няма информация за трафика...

Батерията - пада до вечерта, както и всеки андроид телефон, който съм имал досега...

Многозадачност - няма, очаквано...

Нямало лаг - глупости... При всяко инсталиране на програма, след като натисна Инсталл, мисли цели секунди, докато ми покаже диалога за пръстовия отпечатък... При скролиране нацепва, дори бих казал повече от Ноут2-то ми...

Дайте идея кое приложение може да комуникира с OBD2 по блутут? Не намирам засега...

Иначе признавам, че Гугъл са свършили много добра работа по портването на приложенията си - всичко си ми работи перфектно, включително SSO и синхронизацията, така че поне гъгълските приложения могат да се ползват пълноценно.

Нотификациите са няколко години назад спрямо Андроид като ползваемост и удобство - нямат нищо общо...

Няма ли начин като отворя някое приложение на сайта на иТунес, да му кажа да ми се инсталира на телефона, както мога в Плей Стора?

Иначе телефончето е хубаво и приятно за ползване...

Една ужасна ТЪПНЯ!!! Кой идиот е решил, че бутонът BACK трябва да е в горния ляв ъгъл??? Там е удобно само за левичари! С дясната ръка е просто ужас... Тези, дето ми обясняваха колко бил удобен за ползване с 1 ръка - много ви здраве! Само този бутон скапва всичко! Да не говорим, че самият бутон ми липсва да е извън екрана, а не да кликвам във всяко приложение и да се чудя как да се върна назад...

Много удобно е двойното кликване на хоум бутона - дето ти показва често използвани контакти най-горе.

Сигурността с правата на приложенията е добре подредена - това в стандартния андроид го няма. Но пък пак са го оклепали малко - защо не ме пита при инсталиране, а за всяко разрешение почва да ми задава едни безконечни въпроси като почна да го ползвам??? Да не говорим за лага след като потвърдиш такова позволение - поне секунда не се случва нищо на екрана, дори няма индикация, че е разпознало натискането на бутона...

ВиФи-то чат пат ми се разкачва, което е досадно... Не ми го прави нито едно друго устройство у нас...

Отговори