iPhone 6
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито от потребителя.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Колеги, извинявайте, но ако бях админ, да сте баннати вече :D
Човек и да иска да разбере повече за ios и iphone, май тук няма кой да му помогне.
Със здраве!
Човек и да иска да разбере повече за ios и iphone, май тук няма кой да му помогне.
Със здраве!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Да ти кажа честно тука ако не е Андроид нищо хубаво няма да научиш. Аз мислех, че само Американците са такива маниаци към брандове, но за жалост и тука е тръгнала епидемия. Няма да е зле и в тоя форум да сложат опция за Репотване на потребители.. Едно е да не си съгласен с някого, друго е да го обиждаш. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Момчета и момичета, някой може ли да ме светне защо като някой ми звъни, иФона понякога ми дава зелен и червен бутон, друг път ми дава само слайдер за вдигане? Каква е разликата и в какви случаи показва едното, и в какви другото?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Когато е заключен телефонът и ти звъннат, излиза само да вдигнеш. Можеш да откажеш разговора с два пъти натискане на power бутона.
Когато е отключен и ти звъннат - излизат и двата бутона софтуерно и там вече знаеш. :)
Когато е отключен и ти звъннат - излизат и двата бутона софтуерно и там вече знаеш. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Ясно... А някаква идея защо е тази гимнастика?