iPhone 6
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Гимнастика? Честно? Толкова те мързи, че не можеш да натиснеш бутона два пъти? В интерес на истината, след време става ужсно лесно и привкнах до такава степен, че поне месец, след като минах на Андроид, се опитвах да затварям така.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Стига хейти бе, пич... Питам най-нормално... Не ме мързи, просто е супер смотано вдигането да става по 2 различни начина... Като не знаеш отговора на въпроса защо, недей да се месиш... Все предполагам, че трябва да има някакво логично обяснение - я нещо по сигурността, я нещо друго... Ако няма причина, е супер тъпо и няма нищо общо с "юзър експириънса", за който претендират Епъл...
Да не говорим, че и когато му скимне, вместо SwiftKey, ми показва стандартната клавиаатура без никаква опция да я сменя, а след това по някое време си ми я връща пак...
Поне в няколко приложения редактирането на въведен текст в поле е практически невъзможно, защото курсора не може да се позиционира никъде, освен в края на текста - нито с пипване, кликване, щракване и каквото и да опиташ друго...
Знаех, че иОС има ограничения, но изобщо не предполагах, че е толкова не-юзър-френдли... Някаква тотална каша от компромиси и кръпки...
Едно приложение бутона БЕК е горе ляво, друго няма такъв бутон и трябва да пипнеш някъде, за да се появи, на трето да пипнеш, после да отвориш менюто, на четвърто изобщо няма опция БЕК, на пето можеш да суайпнеш отляво надясно... Абсолютна манджа с грозде...
Иначе на външен вид телефона е добре, но като влезеш и е тотална щета...
Да не говорим, че и когато му скимне, вместо SwiftKey, ми показва стандартната клавиаатура без никаква опция да я сменя, а след това по някое време си ми я връща пак...
Поне в няколко приложения редактирането на въведен текст в поле е практически невъзможно, защото курсора не може да се позиционира никъде, освен в края на текста - нито с пипване, кликване, щракване и каквото и да опиташ друго...
Знаех, че иОС има ограничения, но изобщо не предполагах, че е толкова не-юзър-френдли... Някаква тотална каша от компромиси и кръпки...
Едно приложение бутона БЕК е горе ляво, друго няма такъв бутон и трябва да пипнеш някъде, за да се появи, на трето да пипнеш, после да отвориш менюто, на четвърто изобщо няма опция БЕК, на пето можеш да суайпнеш отляво надясно... Абсолютна манджа с грозде...
Иначе на външен вид телефона е добре, но като влезеш и е тотална щета...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
iOS е основния фактор да не си взимам iPhone да постоянен телефон. Толкова разбъркана OS не съм виждал от времето на wm6. На практика нулеви възможности за персонализация, а да цитирам теб в частта с приложения " като влезеш и е тотална щета...". В комбинация с орязания хардуер и високата цена - не благодаря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
иФонът не забивал:
Ха-ха-ха - изсмях се аз на развален испански :D
Ха-ха-ха - изсмях се аз на развален испански :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
А, и друго - нали за иОС изкарвали първи всички приложения?
Скайпа защо не може да получава файлове тогава? :D Баси смотаното - чувствам се като с Нокиа Е52, когато по скайпа не можех да получавам файлове :D
Скайпа защо не може да получава файлове тогава? :D Баси смотаното - чувствам се като с Нокиа Е52, когато по скайпа не можех да получавам файлове :D
Re: Apple iPhone 6
Какво и харесвате точно на тази ОС така и не разбрах? :D
Re: Re: Apple iPhone 6
Купуването на айфон (в болшинството случаи )общо взето не е свързано с нищо друго, освен за подхранване на самочувствието и демонстрация на "престиж"...
90% от хората изобщо не го използват за нещо различно от Фейсбук, Скайп,снимки и ало-ало ... При Андроид, поне има голямо разнообразие в цените на телефоните ,които имат дори повече функционалност.
Затова и според много [B]трезво мислещи[/B] хора цената му е [B]необосновано[/B] висока.
90% от хората изобщо не го използват за нещо различно от Фейсбук, Скайп,снимки и ало-ало ... При Андроид, поне има голямо разнообразие в цените на телефоните ,които имат дори повече функционалност.
Затова и според много [B]трезво мислещи[/B] хора цената му е [B]необосновано[/B] висока.
Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Незнам за имидж ли е, ама имам един приятел запален още от iphone 4 и още не изневерява на марката , а другите ми трима си взеха iphone 6 и не искали да чуват за Андроид повече. Аз съм с Самсунг Галакси С4 и им споделих , че съм се замислил за iphone 6 и те ми казаха че няма да сгрешиш даже и 5s да вземеш. Затова съм във форума, за да науча нещо повече за телефона.
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Моето мнение - за слушалка е добро, макар и не чак толкова. Има много какво да се желае...
Лагове нямало - тотална глупост - редовно мисли цели секунди след като пипна някое текстово поле, преди да ми покаже клавиатурата...
Не забивало - тотална глупост - поне няколко пъти ми заби досега...
Като добавим орязаната функционалност, липсата на многозадачност и тоталната непоследователност на интерфейса.... какво да ти кажа...
Продава го само маркетинга на Епъл и това да си "фйешън" и "модерен"...
Идеална слушалка за хора, които не очакват много от телефона си и имат излишни пари...
Само чакам да си взема S6 Edge и този боклук отива за подарък...
Лагове нямало - тотална глупост - редовно мисли цели секунди след като пипна някое текстово поле, преди да ми покаже клавиатурата...
Не забивало - тотална глупост - поне няколко пъти ми заби досега...
Като добавим орязаната функционалност, липсата на многозадачност и тоталната непоследователност на интерфейса.... какво да ти кажа...
Продава го само маркетинга на Епъл и това да си "фйешън" и "модерен"...
Идеална слушалка за хора, които не очакват много от телефона си и имат излишни пари...
Само чакам да си взема S6 Edge и този боклук отива за подарък...
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6
Забрави да споменеш слабия и стар процесор, малкото рам и слабата батерия на iPhone 6. На тази цена, която е определено по хардуер Galaxy S6 го превъзхожда 3 пъти по рам, 2 пъти по дисплей, 6 пъти по процесор, 2 пъти по видео, 4 пъти по функционалност, 1,8 пъти по-добра ОС и 1,4 пъти по-добра батерия. Според пазара по тези характеристики, iPhone S6 трябва да е около 300лв. :)