iPhone 6s Plus
Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Нека го обясним ясно и просто- колкото повече ядра изпозлваш, толкова повече задъхваш рабоата на програми, които изпозлват по едно или две ядра. Все още има програми за Windows, които не са оптимизрани за работа с повече от 2 ядра. Успех на всички с 8 ядра, научете си думите за похвала пред приятлеите и дано ви прави по-щастливи факта, че можете да се "гъзареете". Нищо, че е като малките кифли с iPhone-и по кафетата. Това са празни похвали, но човешкото щастие е по-важно, съгласен съм.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
[Quote]Брех, на Geekbench изкарва 2,500 на single-core и 4,400 на multi-core. Ей', този стар хадуер, бе, знае си работата. [/Quote]
Не беее, ти никога не хвалиш, ама никога
:X
[Quote]Успех на всички с 8 ядра, научете си думите за похвала пред приятлеите и дано ви прави по-щастливи факта, че можете да се "гъзареете". Нищо, че е като малките кифли с iPhone-и по кафетата. Това са празни похвали, но човешкото щастие е по-важно, съгласен съм.[/Quote]
Изкушаваш да те обиждат с постоянните си глупости и неадекватност. Ядрата са 4+4 ама има ли смисъл да се спори с теб защо и как?
Купи си най-накрая един айфон и да мирясаш най-после.
Не беее, ти никога не хвалиш, ама никога
:X
[Quote]Успех на всички с 8 ядра, научете си думите за похвала пред приятлеите и дано ви прави по-щастливи факта, че можете да се "гъзареете". Нищо, че е като малките кифли с iPhone-и по кафетата. Това са празни похвали, но човешкото щастие е по-важно, съгласен съм.[/Quote]
Изкушаваш да те обиждат с постоянните си глупости и неадекватност. Ядрата са 4+4 ама има ли смисъл да се спори с теб защо и как?
Купи си най-накрая един айфон и да мирясаш най-после.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Що!? аз като имам 5 Айфона вкъщи да не съм мирясал?
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Ами да, ти спориш с глупости. Нищо лично, ама няма да забравя клипчето, което беше пуснал. Вързал си телефона с мишка, с клавиатура, пуснал 4 клипчета. Браво, и Veryron-ът може да вдигне 4хх км./ч., но кога изпозлваш тази скорост? Както казах в един от постовете си днес, всеки телефон си има плюсове и минуси. iPhone-ът също е мощен избор, но за цената си е напълно беумно да секоментира като разумна покупка.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Мога и друго клипче да ти покажа - как свалям стандартен филм 1.37 гб за 2:30 минути.
Или ако искаш да взема на жената айфона(6) и да ги свържа с note 4 към рутера, да се отдалечавам от него да видим кой кога и на колко метра ще изгуби обхвата. И тоя с айфоните ще ми дрънка глупости за лагове иоси-миоси.
Някой изобщо замислял ли се е колко уникален софтуер и хардуер има в note-серията? Стилуса разпознава 80% от CAPTCHA кодовете ако изобщо знаете какво е това. Досега сифтуер е достигал 35%. Разпознава ръкопис, извлича текст от графика. Тези неща няма да ги има в айфоните и след 10 години.
Или ако искаш да взема на жената айфона(6) и да ги свържа с note 4 към рутера, да се отдалечавам от него да видим кой кога и на колко метра ще изгуби обхвата. И тоя с айфоните ще ми дрънка глупости за лагове иоси-миоси.
Някой изобщо замислял ли се е колко уникален софтуер и хардуер има в note-серията? Стилуса разпознава 80% от CAPTCHA кодовете ако изобщо знаете какво е това. Досега сифтуер е достигал 35%. Разпознава ръкопис, извлича текст от графика. Тези неща няма да ги има в айфоните и след 10 години.
Apple iPhone 6s Plus
И какво Ноут 4 по-добър ли е от Айфон 6 Плюс.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Прав си, но липсва реалната полза от стилуса. Говоря за изполването му при ежедневните нужди. Иначе е страхотен телефон. Предлагаха мид а сменя моя за Note 4 (и на мен ми прозвуча странно, спокойно), но отказах, защото просто не ми допада. Виж, не ме разбирай погрешно, наистина не съм съгласен с повечето от постовете, изпиасни от Holon и sladyrko тук, но вярвам, че да кажеш, че iPhone няма почти никаква функционалност е също толкова смешно.
Apple iPhone 6s Plus
Леголасе, убеди ме- взимам си ноут 4
-
Re: Apple iPhone 6s Plus
[Quote]И какво Ноут 4 по-добър ли е от Айфон 6 Плюс.
Леголасе, убеди ме- взимам си ноут 4[/Quote]
Нито едното, нито другото.
Купи си новия 6S Plus.
Преди всичко е важно какво удоволствие ти носи дадено нещо.
Леголасе, убеди ме- взимам си ноут 4[/Quote]
Нито едното, нито другото.
Купи си новия 6S Plus.
Преди всичко е важно какво удоволствие ти носи дадено нещо.
Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
(yes)(yes)(yes)
Играл съм си и с Ноут 4, много е як признавам.
Ноут 5 го отписах заради гафа с писалката, иначе и той е страхотен.
Играл съм си и с Ноут 4, много е як признавам.
Ноут 5 го отписах заради гафа с писалката, иначе и той е страхотен.