iPhone 6s Plus
Apple iPhone 6s Plus
НЕ само че трябва да се вижда, ами трябва и да е розов, иначе как ще знаят, че съм си купил новият...
По темата: кейсовете са грозни, единият е дебел прави телефона груб и се губи цялата красота на телефона, вторият също...
По темата: кейсовете са грозни, единият е дебел прави телефона груб и се губи цялата красота на телефона, вторият също...
Re: Apple iPhone 6s Plus
Ти въобще погледна ли го първия преди да напишеш каквото и да било? Идеята му е да пази телефона от удар при изтърване, а вече на няколко пъти почти го бях изтървал. Не ми е проблем, че го прави по-дебел. Принципно харесвам кожени калъфчета тип джоп, но като се има впредвид, че е хлъзгав заради метала ще е по-добре нещо като от първия линк. Ти как си предпазваш телефона?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Абе, то е така... Ама като изпуснеш телефон за 1500 лева и видиш, че му е счупен екрана... после знаеш ли как ще ти се прииска да си имал кейс, бил той и за 10 лева? :D Ванка, първия е много як, ако имаше такъв и за моята лумия, не бих се поколебал да го взема. Айфона е тънак и с този кейс, все едно имаш нормално дебел телефон (е 11мм. в дебелина са малко повече от обикновено, но важна е защитата на устройството).
П.С. Holon, ти твоя телефон да не го носиш на връта с връзка? На теб, никога ли не ти се е случвало да си счупиш телефона?
П.С. Holon, ти твоя телефон да не го носиш на връта с връзка? На теб, никога ли не ти се е случвало да си счупиш телефона?
Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Никак, нося го гол както е от кутията, нито се лъзга, нито нищо.
Случвало се да ми се чупят телефони, и какво от това?
Телефона робува на мен, не обратното.
Да го пазя като нов, после да го продам на друг и той да му се радва, да бе да.
Случвало се да ми се чупят телефони, и какво от това?
Телефона робува на мен, не обратното.
Да го пазя като нов, после да го продам на друг и той да му се радва, да бе да.
Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Ванка, този пич нещо е изперкал май... Аз мисля, че по скоро той е роб на марката, но както и да е... той си знае. Хич не се усеща, кога преувеличава. Въобще, що ли си правя труда да го питам и да му отговарям. :X
Apple iPhone 6s Plus
Роб на марката- ДА.
Роб на телефона- НЕ.
И аз това се чудя, хем знаеш какъв ще ми е отговорът.
Роб на телефона- НЕ.
И аз това се чудя, хем знаеш какъв ще ми е отговорът.
С една дума, ти си подлизурко, който не цени парите, защото има предостатъчно... Това ми е изводът на мен. Чудно ми е, ако си блъснеш мерцедеса в дърво на 3-тото каране, след като си го взел от магазина, дали ще си купиш нов на другия ден. По твоята логика и каско не ни трябва на колите. :D
Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Обичам да си пазя вещите, защото не искам като теб да давам по 2000лв. всяка година за новия модел - няма смисъл за мен. Всичките телефони, които съм си купувал през годините работещи или не до този момент, са в перфектен външен вид. Айфона е направо изваян, но не искам това да се променя. Метала се драска, дисплея се пука, искам да изкарам с него 2-3 години преди да го сменя с друг, но да си остане в стоков вид!:)
Ако имате други предложения за калъфчета, гръбчета и тем подобни - споделете ги!
п.с. Моля ви, не се карайте!
Ако имате други предложения за калъфчета, гръбчета и тем подобни - споделете ги!
п.с. Моля ви, не се карайте!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Apple iPhone 6s Plus
Не ме познаваш лично и не знаеш какво ценя и какво не.
Колкото до какво карам и какво не, не е твоя работа и на никой в този форум.
По темата:
Както казах нося телефона си без кейс, и да се счупи ще го поправя и пак ще го нося без кейс и "балатум" на екрана, кеф цена няма, щом съм платил за този телефон, значи съм го искал, щом съм го искал значи ме кефи, щом ме кефи, ще му се кефя максимално както е излязнал от кутията, до тук за Айфона ми.
Аз не ви давам наклон как да живеете, не ви се бъркам в живота, не го правете и вие, ти си харесваш уиндолс, ползвай си го със здраве и го завивай телефона с тоалетна хартия ако искаш преди да излезеш от вкъщи- телефона си е твой
Колкото до кейсовете, Ванката помоли за мнение моето мнение е ,че са грозни, ако на теб ти харесват, купувай си ги...аз никога не бих сложил такова "нещо" на моят Айфон.
Пс: няма никакви караници, аз уважавам всеки един в този форум и дори да мрази до костите си марката която харесва, всеки има право на мнение.
Обичаш да си пазиш вещите няма лошо, но помисли само като ги пазиш не се ли губи кефа от тях?
Ако не, купи си максимално защитен кейс, като първият...това е моето мнение.
Колкото до какво карам и какво не, не е твоя работа и на никой в този форум.
По темата:
Както казах нося телефона си без кейс, и да се счупи ще го поправя и пак ще го нося без кейс и "балатум" на екрана, кеф цена няма, щом съм платил за този телефон, значи съм го искал, щом съм го искал значи ме кефи, щом ме кефи, ще му се кефя максимално както е излязнал от кутията, до тук за Айфона ми.
Аз не ви давам наклон как да живеете, не ви се бъркам в живота, не го правете и вие, ти си харесваш уиндолс, ползвай си го със здраве и го завивай телефона с тоалетна хартия ако искаш преди да излезеш от вкъщи- телефона си е твой
Колкото до кейсовете, Ванката помоли за мнение моето мнение е ,че са грозни, ако на теб ти харесват, купувай си ги...аз никога не бих сложил такова "нещо" на моят Айфон.
Пс: няма никакви караници, аз уважавам всеки един в този форум и дори да мрази до костите си марката която харесва, всеки има право на мнение.
Обичаш да си пазиш вещите няма лошо, но помисли само като ги пазиш не се ли губи кефа от тях?
Ако не, купи си максимално защитен кейс, като първият...това е моето мнение.
На никой, не му е приятно да ти чете негативните коментари. Никой не ти се бърка в личното пространство или в живота, ти сам си го натрапваш, и то постоянно! Човека пита, кое от двете да избере (значи иска едното все пак), а ти му казваш, че са грозни и неудобни... С какво му помогна?! Аз лично не виждам полза от коментара ти. Понякога се намесваш, без да имаш какво да кажеш (всъщност е доста често).
П.С. За теб това не е караница, но истината, е че с негативен човек като теб трудно се провежда разговор, заради високото ти самочувствие, което имаш. Повечето разговори с теб са спорове и караници. Ти все трябва да си най-важния в спора и да си най-най... правия.
П.С. Ванка, първия кейс за парите си може да предпази телефона от повече щети, от колкото една застраховка за 100-150 лева може да покрие.
П.С. За теб това не е караница, но истината, е че с негативен човек като теб трудно се провежда разговор, заради високото ти самочувствие, което имаш. Повечето разговори с теб са спорове и караници. Ти все трябва да си най-важния в спора и да си най-най... правия.
П.С. Ванка, първия кейс за парите си може да предпази телефона от повече щети, от колкото една застраховка за 100-150 лева може да покрие.