iPhone 6s Plus
-
- Регистриран: 02 юни 2015, 12:36
Re: Apple iPhone 6s Plus
Не, айфон от години реално нямат иновация в телефоните си, вече отдавна са само моден аксесоар. В сравнение с това, което могат андроид и уиндоусфон, просто е несериозно.
Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
https://youtu.be/igoW7FFhJG8
:)
:)
Вярно ли е, че вече и Вива предлагали Айфон "под щанда" на нормални цени за нови абонати и за такива с изтичащи договори при преподписване на Смарт от 70 лева?
Да :)
Но само версията с 16GB.
Но само версията с 16GB.
Кухи фрази! Устройствата им са стабилни - поколение след поколение.
Поддържат софтуерно модел, който вероятно ти е набор.
Въпрос на вкус...
... и малко стил
Поддържат софтуерно модел, който вероятно ти е набор.
Въпрос на вкус...
... и малко стил
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Аз съм с Iphone 6 стария и съм много доволен,джитка си и нямам нито забележки нито рекламации. Ъпдейтна се на 9.0.2 като версия.
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Някой компетентен да обясни, защо на всички модели досега видео записа е моно (включително и на този) ...?
Това меко казано е ог[B]ромен минус[/B] на камерата ...
Работил гладко!!! Ами то, като гледам, колко неща му липсват, като функции не може и да е другояче.
[B]Какво е новото[/B] и в тези ъпдейти, че толкова се хвалите с тях ми е чудно? С тях и без тях едно и също си може или прави. :|:D
С колко милисекунди е по-бърз от стария модел, ако може да се зададе такъв въпрос? :)
Не се заяждам, но успокойте малко топката, че сте с по-добър избор на телефон от всички останали.
Това меко казано е ог[B]ромен минус[/B] на камерата ...
Работил гладко!!! Ами то, като гледам, колко неща му липсват, като функции не може и да е другояче.
[B]Какво е новото[/B] и в тези ъпдейти, че толкова се хвалите с тях ми е чудно? С тях и без тях едно и също си може или прави. :|:D
С колко милисекунди е по-бърз от стария модел, ако може да се зададе такъв въпрос? :)
Не се заяждам, но успокойте малко топката, че сте с по-добър избор на телефон от всички останали.
Малко ми е странно чисто нов телефон да е само със 2гб рам,а Сони още Xperia z2 e със 3.