iPhone 6s Plus

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от A4i » 08 фев 2016, 20:55

TPU калъфчета имам най различни и са толкова здрави, че едва ли ще ви трябва второ за целия живот на телефона. Материала е лъскава гума и не драска телефона.

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от gog88 » 08 фев 2016, 21:10

Ванка,
аз също преди време си бях харесал Elago S6P Duro Case, но в последният момент се отказах. Пазарувал съм от dice и съм доволен от продуктите им. Не са евтини, но смятам, че си заслужават цената. Ето пет от шестте калъфи, които имам за този модел.

http://dice.bg/switcheasy-numbers-termopoliuretanov-kalyf-za-iphone-6-plus-iphone-6s-plus-svetlosin-item22289

http://dice.bg/krusell-malm-walletcover-kojen-kalyf-tip-portfeil-s-otdelqsht-se-keis-i-postavka-za-iphone-6-plus-iphone-6s-plus-item20804

http://dice.bg/griffin-identity-performance-flower-hibriden-keis-s-pokritie-za-displeq-za-iphone-6-plus-iphone-6s-plus-sin-siv-item18836

http://dice.bg/rock-faceplate-royce-series-hibriden-keis-za-iphone-6-plus-iphone-6s-plus-tymnosiv-item19822

http://www.sim.bg/rock-flip-case-rapid-series-preview-poliuretanov-horizontalen-kalyf-za-iphone-6-plus-siv
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от Wallker » 08 фев 2016, 21:27

Holon, Ти или си т*п, или си мало*мен (не ме карай да те обиждам, а вместо това се опитай да вникнеш в това, което пиша, защото не вярвам да си чак толкова... нали)... Мона Лиза няма общо с темата... Да ти обясня малко по-подробно, че не схващаш (типично за айфон ползвател между другото, затова и менюто на телефона им е толкова опростено, в кръга на шегата, разбира се :))... Както при телефоните си има марки, така и при картините си има художници. До тук ясно ли е? На всички художници, картините са им в рамки и варират в различни цени, както при телефоните. Дадох за пример Мона Лиза, като се опитах да визирам специално марката, която ползваш, защото е сред най-скъпите на пазара.

Сега да ти коментирам и това изказване, защото за мен е изцепка...:
[Quote]Важното е на теб да ти е кеф, 5 години подред си пазех телефоните като очите си, накрая го продавам и оня му махне кейса и телефона се покаже с цялата си красота и той го купува, а аз за първи път го виждам "гол" и е толкова красив и си викам: аз да не съм глупак, сега той ще му се кефи, затова дето толкова съм го пазил.[/Quote]

Кажи ми, моля те! Щом ще си продаваш телефона, следователно не би трябвало да ти пука повече за него нали? Какво ти пука, човека, който го купи твоя телефон и му махне калъфчето, дали ще му се кефи или не?! Що за завистлив егоист трябва да си, за да мислиш по такъв начин... Просто нямам думи. Вероятно е никога повече да не срещнеш купувача на твоят телефон, и какво ти пука на теб за това, той как си ползва телефона... Той може да не се кефи на телефона ти, дори и да няма драскотини по него, може просто да му се налага да го ползва. Едва ли не, като си ползваш телефона без калъф и го надираш, след това го продаваш на хубава за теб цена и си мислиш "тоя, го прецаках, защото купи надран телефон. Ако бях носил с калъф, сега щеше за тея пари да припка от радост, че не е надран, а струва пак толкова.".

Не ми трябва да те познавам, за да разбера какъв човек си, добре че не те познавам! Достатъчно е да разбера как мислиш. За мен ти си свръхчувствителен, умопромит, със самочувствие до небесата, завистлив, егоистичен, упорит фен! Не знам как те понасят хората, около теб, ако и там си такава фукня, но честно казано не ми и дреме. То си е за теб това държание и това мислене.

В крайна сметка, от всичките простотии дето се надрънкаха, мога само да се съглася, че метален калъф наистина надира телефона, независимо от какъв материал е самият телефон.

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Мнение от gergoff » 08 фев 2016, 22:13

Ха ха , няма как да дадеш 2 бона за телефон и да не си егоист , всъщност плащаш половината от цената му за да ти е кеф че си егоист ,ама всъщност не разбрах защо е завистлив след като не виждам в този случай на кого ще завижда.. ;)

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от Wallker » 08 фев 2016, 22:20

Егоист е, за да не се прекара да продаде не надран телефон за без пари. Завистлив, затова че купувача на телефона му има вероятност да се кефи на телефона му повече, от колкото той самия се е кефил някога. Като казвам егоист, не става въпрост, за това че му се свидят 2 бона, а за това че мисли винаги само за себе си, никога за другите. Не уважава чуждото мнение и винаги той трябва да е на върха. Като гледам май всички с айфон мислят еднакво, ти не си по-различен от него, същия кадър си. :D

П.С. Хайде да спираме вече, няма смисъл. Предлагайте калъвче на Ванката, ако имате идеи. Ако не, просто не коментирайте или го подкрепете в избора му.

gergoff

Мнение от gergoff » 08 фев 2016, 22:38

Значи няма калъф измислен който да не надраска при слагането специално новия Айфон /от 6 насам / ... и силиконовия може би ще го надраска , поне на 50 % ще го издраска , ако все пак се сложи вече не трябва да се маха с години и да се надява че ще мине метър при махането .... Но все пак аз лично предлагам този модел който хем ще ти пази телефона при падане хем няма да разваля дизайна му и да скрива самия телефон , модела е от магазина на Ейпъл в U.K. щото дъщеря ми и жена ми от там пазаруват ...

http://www.apple.com/uk/shop/product/HHXV2ZM/A/tech21-evo-elite-case-for-iphone-6-and-iphone-6s?fnode=99

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от Ванката » 09 фев 2016, 06:58

Не съм много съгласен с твърдението ти. От 8 месеца имам Vibe Z2 Pro, a от 7 е със стъклен гръб и няма една драскотина по рамките. Дори нещо повече - наскоро го изтървах докато се качвах по едни стълби, беше неволно, слушах си музика и нещо ми се закачи кабела на слушалките. Телефона излетя от ръцете ми. По него нямаше и драскотина, но стъкления гръб се пукна.:) Ползвам калъфи тип джоб, а от време на време и твърди гърбове и всичките ми телефони са в идеален външен вид. Както вече казах - обичам да си пазя вещите, рядко ги продавам, по-скоро подарявам на близки и приятели.

п.с. @gog, интересни калъфчета си взел за твоя, хареса ми предпоследния и онзи където беше като тефтер. Харесах си за мен и днес ще си поръчам онзи бронирания от първия ми линк по темата. Благодаря на всички за мненията и препоръките!
Samsung GALAXY S22 Ultra

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от gog88 » 09 фев 2016, 09:23

Ванка,
ако не си поръчал все още, ти предлагам да изчакаш до петък. Вероятно, тогава ще предложат код за отстъпка около 14 процента по случай 14 февруари. Поне така беше миналата година.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

gergoff

Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от gergoff » 09 фев 2016, 09:38

Ама Vibe 7 pro е съвсем различен от Айфона , не се лющи просто , както и много много други телефони , аз изказах мнения специално за Айфон 6 и 6 плус защото са с тънък слой фина боя и е гладък и е много вероятно след слагане на кейс да се издраска макар и минимално , само за този модел твърдя , на други телефони може нищо да им няма ..

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от Ванката » 09 фев 2016, 09:43

Тази седмица ми е много натоварена и няма да имам физическата възможност да си взема поръчката, така че ще изчакам. При покупка над 100лв. ли беше безплатната доставка? Да си поръчам и блутуут слушалка в такъв случай.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори