iPhone 6s Plus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Вероятно щото си го взел с намаление...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
И да съм ползвал намаление договорът с тях е факт. Като не плащам си има неустойки, нали? Вързал съм се на хорото за две години и си плащам. По тая логика трябва всички телефони да са заключени, без изключение.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Ами до скоро бяха в Мтел. Всъщност от бизнес отдела ми казаха, че всеки фирмен телефон е блокиран към Мтел. След изтичане на договора може да се отключи...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Момчета, защо когато реша да ползвам хот спот от айфона, устройствата ми много трудно го откриват?
Ако е леновото, ми трябват 20-на секунди и съм навързал всичко. Дали няма някаква настройка в айфона, за която да не знам?
Ако е леновото, ми трябват 20-на секунди и съм навързал всичко. Дали няма някаква настройка в айфона, за която да не знам?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
При мен лично такъв проблем не съм забелязал и се открива еднакво бързо и от Андроид и от Епъл устройства.
Не съм замервал колко бързо се открива, но определено няма дълго и изнервящо чакане.
Нищо не съм пипал по настройки.
пп. На Мтел съм, ако има значение.
Не съм замервал колко бързо се открива, но определено няма дълго и изнервящо чакане.
Нищо не съм пипал по настройки.
пп. На Мтел съм, ако има значение.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Сега например, като го пуснах всичко се навърза много бързо. Имам случаи по 5-6 минути чакане, докато се появи в обхвата на устройствата. На Теленор съм ако има някакво значение това.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Apple iPhone 6s Plus
Пробвай с друга карта как се държи, аз залагам на оператора.
Плюса е много здрава машина, рядко прави проблеми.
Плюса е много здрава машина, рядко прави проблеми.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Re: Apple iPhone 6s Plus
При мен няма проблем. Засега ми прави впечтление ,че приложението Facebook от предния ъпдейт ударно точи батерията.
Re: Apple iPhone 6s Plus
Не мога да сложа карта на друг оператор, защото телефона е заключен към Теленор. Ще ми го отключат след 14 - месеца.
Точно една минута ми трябваше сега да се появи синьото поле отгоре, което показва, че връзката е активна. Както и да е, все тая.
Точно една минута ми трябваше сега да се появи синьото поле отгоре, което показва, че връзката е активна. Както и да е, все тая.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Може да е някаква настройка в тия полета cellular, виж там, не помня къде бяха.
Прегледай ги да са на оператора ти.
Друго може да му праснеш един рестор със set as new.
Прегледай ги да са на оператора ти.
Друго може да му праснеш един рестор със set as new.