iPhone 6s Plus

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от sladyrko » 14 ное 2015, 03:30

Още веднъж бях приятно изненадан от Apple и поддръжката им.
Аз ползвам Бета програмата и с последния билд 9.2 Бета 3 News app забиваше и беше неизползваемо. Писах feedback от приложението за подаване на сигнали (Бета програмата има само такова приложение), сега си гледам пощата и имам писмо да си проверя приложението, и че би трябвало да работи. Влизам и Хоп, работи точно както трябва.
Явно държат и наистина четат feedback-а..
Apple си е Apple (whistle)

Note: Просто исках да споделя понеже разни хора говорят, че изобщо не им пукало за потребителите.. ;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от Holon » 14 ное 2015, 10:32

Къде го говорят това?

В този форум... този форум не е точно пример за нещо което можеш да научиш и да използваш някъде.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от PoceH_BS » 14 ное 2015, 15:23

Прочети малко от официалния форум на Apple или пак ще кажеш, че и от там не можеш да научиш/използваш нищо?

п.п. Трябват ли ти линкове, М? :P
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Apple iPhone 6s Plus

Мнение от Holon » 14 ное 2015, 17:05

Така си мънкай на твойте глупави приятели не на мене, ясно ли ти е?

И не ми трябваш ти, за да знам, че Епъл чете оплакванията на потребители и ги оправя...

И за да не е спам, само ще кажа, че новият Айфон е повече от страхотен, много съм доволен, най-добрата покупка за 2000лв.
Скоро и Айпад про и всичко ще просто перфект- само да идва:)

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от Beчния » 15 ное 2015, 01:09

Апле си е Апле да по ограничения и манипулация. 2 гб рам 2 ядра процесор. Архаична резолюция на дисплея. Много по малка батерия от конкуренцията. Колкото и еквалибристики да правят догонват конкуренцията. Никога не бих преминал на тях. Не случайно много хора от форума минаха от тях на Андроид. Факт!
Наскоро мой познат се оплака че при ъпдейта е загубил маса информация и дори шрифта са му сменили. Много недоволен.

sladyrko

Re: : Apple iPhone 6s Plus

Мнение от sladyrko » 15 ное 2015, 03:31

2 ядра 1ГБ рам в стария модел 6 и върви по плавно от 8 ядра и 4 ГБ рам..
По-малка батерия, а прави доста повече SOT.. Моя iPhone 6 прави 7 часа+ Sot iPhone 6S Plus 11+ Sot... Като ползвах Ноут 2и 3 повече от 4 часа Sot не съм минавал.
Вие сами си се манипулирате с брой ядра и рам.. Всяка година ви лъжат с още ядра и промяна никаква..
А твоя приятел, ако не е чувал за back up си е виновен сам, че му изчезнало нещо си.. Как така на мен нищо не ми чезне не знам..
Шрифта в iOS 9 е сменен, към по-добър, но това е въпрос на вкус.
И точно тая година, масово андроид юзъри минават на iPhone.
Не те знам ти от къде си черпиш тая информация, но си в доста голяма грешка.
А това, че никога не би ползвал "Апле", лошо няма, не ти харесва, не ползваш.
Но не си прави свободни съчинения в стил фантастика! ;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от Beчния » 15 ное 2015, 04:17

Много тактично пропусна архаичната резолюция на дисплея. Хаха и ко викаш Нот 3, 4 часа издържа :))) а айфон 6, 7 часа... просто съм изумен от лъжите ти! Затова колегата е постоянно на зарядното! Сега и с поредната измишльотина "форсе" и по малка батерия е леко свалена просто сте за съжаление. Обречена сте да си ходите със зарядното. Брей за елементарни функции на Андроид не ти се налага да правиш еквалибристики ама виж Айфона си е Айфон там без това не може за да си пуснеш друг браузър. И кои са те да сменят шрифт без да има опция сам да си избереш както при Андроид???
То не бяха проблеми при обхвата. Учеха ви как да си държите телефона. Не бяха и огъващия алуминий. Виж кво Галакси6 едже+ е с няколко милиметра по тънък от Айфон S6+ и е пъти по здрав и лек и с по големина батерия. Да не говорим за бързина и възможности. Големите специалисти от САЩ , корейците ги мачкат по всички фронтове. А за яснотата на дисплея просто само можете да си мечтаете. Изгледай ревютата за дисплея на АЙФОН S6+ и Edge+. Всички са единодушни че Самсунг преоткриха себе си! Ама както се казва фенщината крепи гурото майка. Хора за който освен ОС елементарна друго не ви вълнува. Е има хора които не мислят като вас и имат по високи изисквания към телефона си и по високо ай кю. Важното е да си доволен. Но най мразя някой да ме ограничава и то умишлено какво да ползвам и какво да харесвам! И тук да бръщолеви простотия след простотия и лъжи и да заблуждава простолюдието! Хайде със здраве и без лоши чувства. За всичко си има факти и то написани на достъпен език.

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от nikolaiii » 15 ное 2015, 07:04

Е то feedback-ците задължително трябва да четат ,че и от софтуера им поне да няма оплаквания.
Резолюцията на дисплея е такава заради пестене на тока.
Тя не е проблем,но батерийките на малките 6-тици са просто [B]трагични[/B]...
Всеки си взима устройство според вкуса и хардуера в главата си.:D
По това се различават и хората най-вече.
При Андроид има много повече възможности за импровизация и персонализиране.
При Apple в това отношение е [B]тотална скука [/B]
Липсват много опции за трениране на въображението на потребителя.
Не ми се иска да се повтарям , като изброявам и другите недостатъци.
Просто е дразнещо хората, които ги величаят тук да не се усещат, че философията им е много [B]куха[/B] и не ги представя във светлина с ,която човек трябва да се гордее...:|

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus

Мнение от Ванката » 15 ное 2015, 07:50

[Quote]Всеки си взима устройство според вкуса и хардуера в главата си.
По това се различават и хората най-вече. [/Quote]
Аз не мога да разбера едно... Защо винаги трябва да стигате до нападки и да давате определения на хората, които ползват продукт или ос, различни от това, което вие предпочитате? Защо трябва да превръщате всяка тема в л@йна? Дъвчите едни и същи работи с години, а на олигарсите от Епъл, Гугъл и Майкрософт им дреме, като печелят милиарди от вашите глупави войни.
[Quote]При Андроид има много повече възможности за импровизация и персонализиране.
При Apple в това отношение е тотална скука[/Quote]
Кой както си го разбира. Не всички имат нужда да си ръчкат устройствата, някои нямат желание, а други и време за това. Истината е, че iOS работи плавно и много рядко може да забие нещо и т.н.т. Поддръжката е гарантирана четири години, а това е перфектно за хора, които не искат да си сменят телефона всяка година и да набиват пари за една кола всеки път.
[Quote]Липсват много опции за трениране на въображението на потребителя.
Не ми се иска да се повтарям , като изброявам и другите недостатъци.
Просто е дразнещо хората, които ги величаят тук да не се усещат, че философията им е много куха и не ги представя във светлина с ,която човек трябва да се гордее...[/Quote]
Отново засягаш хората, които харесват марката/ос. Стига вече! Не оспамвайте поредната тема!
Samsung GALAXY S22 Ultra

sladyrko

Re: : Apple iPhone 6s Plus

Мнение от sladyrko » 15 ное 2015, 11:58

Ето смешната батерия.
Казвам каквото е. Ползвал съм Ноутовете и знам как е. Ти не си ползвал iOS, а говориш..
То тука и повечето сте така..
Аз проблем с резолюцията нямам. Всеки си прави избора. Никой не те насилва да купуваш.

@nikolaiii спри да повтаряш едно и също. Ти даваше да преди година, всяка година пари за телефон направен изцяло от пластмаса, скърцащ, супер лагав по 1200+лв.. Не ми казвай точно ти колко, другите имали багаж..
Говориш за фенщина, а ти вместо на икони във вас, най-вероятно се молиш на постер на Самсунг.
И от толкова целуване на задните им части, дъха ви мирише на пластмаса вече..
Спри да нападаш на лична основа, дори да спориш си има граници! А най-смешното е, че дефакто си никой, а обиждаш над 100 милиона човека.. Силно ме съмнява да си по-умен дори от 2% от тях, но фалшивото самочувствие е голяма сила.
Доколкото знам си и доста на години, и да говориш за къстамизиране, damn живота ти трябва да е доста кофти..
Както каза Ванката някой хора нямат желание, а и време да ръчкат уиджети.. Аз нямам и двете;)

Отговори