iPhone 6s Plus
Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Качих бета версията на 9.2 и вече съм по-доволен. Няма го лага в мултитаскинга и при 3D Touch-a, но има още няколко неща за изчистване. Батерията като че ли пада малко по-бързо.
Re: Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Какъв лаг? Нали в аЙфоните нямаше лаг, само в андроидите?! :S
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Все пак е Бета. 10 неща са оправено, но поне едно е развалено. В тая последна Бета наистина батерията е малко по-зле от предната Бета, но пак 6 часа и 30 минути usage си прави. Днес, утре сигурно ще пуснат нов релийз.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Вече пуснаха 4-та бета на 9.2. После ще пиша, ако има някаква промяна, значима.
Re: Re: Re: Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Добре върви. ЛАГ никакъв. Нищо ново не откривам все още.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Виж дали няма някое друго ново емоджи... :D Големи ъпдейти получавате, да ви имам поддръжката! :D Да се заям малко и аз! :) :P 4 версии на бета и какво ново?! НИЩО, точно както бях писал в миналата тема. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Е как, какво ново, всичко е добре забравеното старо, постоянно им оправят бъговете и проблемите, много бързо забравиха "перфектната" 8-ма версия на iOS... :D
Сега си чакат през ден бетите да им оправят постоянните проблеми. (woo)
Сега си чакат през ден бетите да им оправят постоянните проблеми. (woo)
Apple iPhone 6s Plus
Явно това 3D ще ги узори бая докато го оправят
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Поне фиксове идват, на твоята барака, си забравил какво е ъпдейт. Даже и емоджита нямате:D Бети са, и идват всяка седмица, сами сме избрали да сме на Бети. При Android preview-тата на 4 месеца идва нов билд, които също нищо ново не носи, и то за 3 модела... При Windows Mobile, на месец 1 билд, пак така.. Така, че твоето не е заяждане, а чиста простотия:D
Росене, твоето 3-то класно Леново дето няма да види ъпдейт повече, къде си тръгнал нас да коментираш :D Освен да му флашнеш някой гаражен ром, ако изобщо можеш.. 8)
Другия пише, че ползва Lumia 930 и той обсъжда :D
Най-слабо поддържаната ОС, коментира най-добрата..
Още косми няма, тръгнал да си мери чу*ата.. Колкото и да я разпъваш, малка си остава.. После ние сме луди да даваме толкова пари за iPhone, а той дал за телефон които наистина не прави нищо. Няма приложения :D
@Вечния: Нищо му няма на 3D Touch за оправяне. Работи си както трябва.
Росене, твоето 3-то класно Леново дето няма да види ъпдейт повече, къде си тръгнал нас да коментираш :D Освен да му флашнеш някой гаражен ром, ако изобщо можеш.. 8)
Другия пише, че ползва Lumia 930 и той обсъжда :D
Най-слабо поддържаната ОС, коментира най-добрата..
Още косми няма, тръгнал да си мери чу*ата.. Колкото и да я разпъваш, малка си остава.. После ние сме луди да даваме толкова пари за iPhone, а той дал за телефон които наистина не прави нищо. Няма приложения :D
@Вечния: Нищо му няма на 3D Touch за оправяне. Работи си както трябва.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Моето Леново си има официален 5.1.1 и ми върши много повече работа от който и да е прехвален аЙфон, както винаги говориш глупости на килограм, защото нямаш елементарни технически познания.