iPhone 6s
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Е това чак да се редиш на опашки и палатки ми се вижда прекалено, честно казано. Фен да си ок, ама това вече е извън границите. Разбирам да е нещо като Black Friday и iPhone да е по $400 без договор, да се редиш ако трябва цяла седмица, но за начално пускане ми идва малко too much. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Apple iPhone 6s
750 x 1334 pixels (~326 ppi pixel density)
Боже Боже това не беше ли дисплея с тъй наречения ретина дисплей още от времето на чичо Стив, мъка колко трябва да си фен за да преглътнеш такъв дисплей....:D и бая тежичък в сравнения с основния си конкурент, 143 g и батерия 1715mAh хайде на зарядното след 2 часа работа :)))
Samsung Galaxy S6
1440 x 2560 pixels (~577 ppi pixel density)
138 g
2550mAh,
3GB RAM,
16MP
иначе имат напредък вече 2 гига рам, но нямат от бързата SSD памет .... и това на цени като за баровци, 2000 лева, хайде честито. а за дизайна просто е трагедия, ощеминалата година не ми хареса, само с Форсе нестава момчета....хаха :D
Samsung Galaxy S6 вече е под 1000 лева , и по всички показатели го бие дори по изработка и дизаин, ама не се отчайвайте апле фенове на 7 айфона може да е с характеристиките на Samsung Galaxy S 6
Боже Боже това не беше ли дисплея с тъй наречения ретина дисплей още от времето на чичо Стив, мъка колко трябва да си фен за да преглътнеш такъв дисплей....:D и бая тежичък в сравнения с основния си конкурент, 143 g и батерия 1715mAh хайде на зарядното след 2 часа работа :)))
Samsung Galaxy S6
138 g
2550mAh,
3GB RAM,
16MP
иначе имат напредък вече 2 гига рам, но нямат от бързата SSD памет .... и това на цени като за баровци, 2000 лева, хайде честито. а за дизайна просто е трагедия, ощеминалата година не ми хареса, само с Форсе нестава момчета....хаха :D
Samsung Galaxy S6 вече е под 1000 лева , и по всички показатели го бие дори по изработка и дизаин, ама не се отчайвайте апле фенове на 7 айфона може да е с характеристиките на Samsung Galaxy S 6
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Единственото, което хваля в този телефон, е 3D Touch, която ще мине във всички флагмани до 2-3 годидни. Всичко друго ми изглежда безсмислено, когато погледна към цената. Но ти най-добре знаеш как тача Apple. Нищо, че даже и аз не го знам.
Re: Apple iPhone 6s
[quote]ама не се отчайвайте апле фенове на 7 айфона може да е с характеристиките на Samsung Galaxy S 6[/quote]
Ако си ползвал Айфон, ще знаеш, че характеристиките нямат никакво значение, особено ако става дума за камерата или процесора. Но ти явно не си, така че мнението ти е доста изтъркано.
Ако си ползвал Айфон, ще знаеш, че характеристиките нямат никакво значение, особено ако става дума за камерата или процесора. Но ти явно не си, така че мнението ти е доста изтъркано.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]750 x 1334 pixels (~326 ppi pixel density)
Боже Боже това не беше ли дисплея с тъй наречения ретина дисплей още от времето на чичо Стив, мъка колко трябва да си фен за да преглътнеш такъв дисплей.... и бая тежичък в сравнения с основния си конкурент, 143 g и батерия 1715mAh хайде на зарядното след 2 часа работа ))
Samsung Galaxy S6
138 g
2550mAh,
3GB RAM,
16MP
[/Quote]
Това може да го каже само един невеж хейтър, който гледа нещата на хартия. Да те питам като си голям разбирач ако един ден излезе дисплей с резолюция 2000000 на 1500000 на 5 инча дисплей, мислиш ли че с просто око ще разбереш или направиш разлика с такъв който е 720р ??? Всичко е реклама и стръв момче ей такива като теб да хейтват айфоните. Да не говорим че високата резолюция хаби почти двойно повече ток ама нали Галаксито е с милиарди пиксели какво че харчи батерията .... Пишеш неща без да разбираш грам.
Боже Боже това не беше ли дисплея с тъй наречения ретина дисплей още от времето на чичо Стив, мъка колко трябва да си фен за да преглътнеш такъв дисплей.... и бая тежичък в сравнения с основния си конкурент, 143 g и батерия 1715mAh хайде на зарядното след 2 часа работа ))
Samsung Galaxy S6
138 g
2550mAh,
3GB RAM,
16MP
[/Quote]
Това може да го каже само един невеж хейтър, който гледа нещата на хартия. Да те питам като си голям разбирач ако един ден излезе дисплей с резолюция 2000000 на 1500000 на 5 инча дисплей, мислиш ли че с просто око ще разбереш или направиш разлика с такъв който е 720р ??? Всичко е реклама и стръв момче ей такива като теб да хейтват айфоните. Да не говорим че високата резолюция хаби почти двойно повече ток ама нали Галаксито е с милиарди пиксели какво че харчи батерията .... Пишеш неща без да разбираш грам.
Apple iPhone 6s
Просто сравни една снимка на дислей с 360 и с 510 и ще разбереш че има разлика, диспелите не са малките 3,5 инчови а стигат до 5 и 5,5 има значение повярвай ми, ама тая форма още една година просто не е истина, толкова ли нямат дизайнери?
S серията винаги е същия дизайн като предната година. При 7 ще има нов дизайн. А на тоя какво му има? Супер е лек, здрав поне 6-цата, аз дори догодина не искам да го променят.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Абе при Apple всичко е най...
Там единствено е важно логото отзад и си осигуряват 80% от продажбите.
Всеки има право да си преценя според вкуса и пристрастията.
Аз лично много се радвам, като взема да показвам на някои техни почитатели ,колко са ощетени откъм функционалност телефоните им и ,как тъжно се съгласяват с този [B]факт[/B]...
Там единствено е важно логото отзад и си осигуряват 80% от продажбите.
Всеки има право да си преценя според вкуса и пристрастията.
Аз лично много се радвам, като взема да показвам на някои техни почитатели ,колко са ощетени откъм функционалност телефоните им и ,как тъжно се съгласяват с този [B]факт[/B]...