iPhone 6s
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
[Quote]Камерата е ненадмината.[/Quote]
В целия свят хората казват, че има смртфони с по-добра камера от iPhone, но феновете продължават да си вярват и твърдят че е No.1 (no)
В целия свят хората казват, че има смртфони с по-добра камера от iPhone, но феновете продължават да си вярват и твърдят че е No.1 (no)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Аре-аре. В момента ти си избушил фенбой - "ненадмината" в случая значи мнооого добра. И трезвата оценка трябва да признава това, и то по същия начин както и предимствата на Андроида.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
И тези смартфони ще може ли пълноценно да ги ползваш и след пет години, ако ги закупиш сега, или ще ти пуснат един-два основни ъпдейта на ОС - и до там ;)
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
6s е горе-долу два пъти по-бърз от стария модел. Има 2x RAM, 12MP камера, записваща 4K видео. Видеото няма ограничение на продължителността и корпуса остава студен, за разлика от напичащите като котлон конкуренти. Телефона не вече не се огъва , като миналогодишния. Екрана разпознава натиск, а отключването му със скенера сработва мигновено.
Смартфона по начало е компютър, така че който смята че производителността му е без значени - просто да си вземе един Правец-8 и да не ни занимава с простотиите си.
Смартфона по начало е компютър, така че който смята че производителността му е без значени - просто да си вземе един Правец-8 и да не ни занимава с простотиите си.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Сега пак ще скочат хейтърите - Правец 8 са копия на първите Епъл компютри :D
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
[Quote]Смартфона по начало е компютър, така че който смята че производителността му е без значени - просто да си вземе един Правец-8 и да не ни занимава с простотиите си.[/Quote]
До вчера друга песен пееше(no)
За Правец пък изобщо не ми говори защото имам все още работещ такъв.
Като си толкова отворен хайде купувай 6s а не само да пълниш форума с безсмислиците си.
До вчера друга песен пееше(no)
За Правец пък изобщо не ми говори защото имам все още работещ такъв.
Като си толкова отворен хайде купувай 6s а не само да пълниш форума с безсмислиците си.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Има го във Виваком вече днес го видях. Има го и на лизинг по 30 и няколко лева на месец, но не видях с каква такса. Интересно ми е защо никъде не се коментира ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Може би защото не го предлагат официално, а само "под масата"?