iPhone 6s
Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Здравейте, съфорумци! Позволявам си да ви попитам в тази тема за съвет, за да не отварям нова. Та, проблемът ми е следният: от днес чувам странно пукане от хоум бутона на моя 6s. Не е всеки път, но да речем, на всеки 5-6 натискания се чува нещо като пукане, сякаш бутонът се отлепя от нещо. Въпросът ми е да го нося ли на сервиз или да почакам известно време да видя дали въпросният проблем ще се задълбочи? Както вече споменах, не пука всеки път и честно казано не ми се искаше да го нося само заради това, телефонът си работи без грешка, но определено се изнервям, когато чуя този звук. Някой от вас имал ли е подобен проблем?
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Имаш ли протектор на дисплея? Аз след като сложих забелязах този "проблем". Предполагам е от това, че натискаш бутона под друг ъгъл (протектора реално "повдига" екрана, правейки бутона по-ниско). От доста време не съм го чувал. Ще се оправи, не се занимавай със сервиз. (coffee)
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Имам протектор (най-обикновен), но има разстояние поне 1mm около бутона. Определено кликането не е същото, както в началото, когато го купих. Ако започне да пука по-силно и по-често, тогава ще го занеса да го погледнат. Засега не си заслужава разправията. Благодаря! :)
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
И на iPad-ите, и на iPhone-ите, които съм имал, ми се е получавало така. Не е нищо особено, не се притеснявай.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Може би аз не се изразих правилно. Просто, когато имаш протектор бутона остава все едно в 'дупка'. Поради това го натискаш под друг нетипичен ъгъл. Аз така си го обяснявам. Факт е обаче, че спря да щрака. Изчакай за момента. :)
Re: Apple iPhone 6s
Защо са толкова големи размерите на айфона, в сравнение с размера на дисплея? Защо не ги правят по-компактни, а слагат толкова огромна рамка на тъчскрина, особено отгоре и отдолу? Колко години и трябват, за направят смартфон, чиято предна страна да е заета около 85-90 процента от екрана?
Re: Re: Apple iPhone 6s
Според слуховете следващата година може да направят телефон с OLED дисплей, който ще заема почти целия преден панел.
Ето как собствениците на този модел могат да ъпгрейднат до 7 :D
http://goo.gl/x8ZVKL
http://goo.gl/x8ZVKL
64 гб модела вече го има и във Виваком - днес го видях в магазина срещу Паметника на Съединението в Пловдив, цена със Смарт ХЛ (или скрития план от 24 лева) - към 890 лева.
Искам да попитам защо на моя 6S 32g.като пусна бенчмарк ми дава че е с CPU SAMSUNG A9 а не Iphafone A9 дали са ме излъгали и са ми пробутали някъв китайски.