Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Здравейте,
Извинянвам се ако дублирам темата, но не намерих пободна.
Може би направих грешката да си обновя телефона до последната официална iOS11.0.1. Телефона работеше доста мазно и никога не е отварял/затварял приложенията си с насичане. А сега е точно обратното. Всичко върви насечено. За мен лично е много дразнещо като знам как работеше преди. Дали ако го ресетна и инсталирам ще има шанс да се оправи. Доста неща съм си персонализирал и не ми преинсталира само ей така ако пак ще е същото.
Благодаря за коментарите.
Извинянвам се ако дублирам темата, но не намерих пободна.
Може би направих грешката да си обновя телефона до последната официална iOS11.0.1. Телефона работеше доста мазно и никога не е отварял/затварял приложенията си с насичане. А сега е точно обратното. Всичко върви насечено. За мен лично е много дразнещо като знам как работеше преди. Дали ако го ресетна и инсталирам ще има шанс да се оправи. Доста неща съм си персонализирал и не ми преинсталира само ей така ако пак ще е същото.
Благодаря за коментарите.
Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Ползвам Iphone 7Plus, като съм инсталирал iOS11.0.1,но нямам никакви забележки. Пробвай с ресет и инсталация.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Преди да преинсталираш,направи Reset All Settings.Отнема малко време и в много случаи,решава проблемите.
Направи му един Restore и всичко ще е ОК. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Я кажете за тая пуста батерия. Упдейтнах го весднага щом излезе 11-ката, но батерията почна да пада за много кратко време и свалих на 10.3.3. Чудя се да пробвам ли с нов ъпдейт до 11.0.1? И още нещо - чист ъпдейт ли да направя или да оставя инфото?
Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
С 11.0.1 батерията се държи нормално.Наистина с 11 имах дрейн,но сега поне при мен е ок.Иначе леки лагчета си има.
Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Как се сваля на 10.х.х колега?
Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
През iTunes: http://www.redmondpie.com/how-to-downgrade-ios-11-beta-to-ios-10.3.2-10.3.3-tutorial/
От тук теглиш 10.3.3: https://ipsw.me/
От тук теглиш 10.3.3: https://ipsw.me/
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Благодаря Колега(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Аз също днес се върнах на iOS 10.3.3 - резултатът е, че все едно съм с нов телефон. Не смятам да ъпдейтвам повече до iOS 11 или поне докато не стане поносима за ползване. Телефонът ми е 6s и всичко вървеше по-бавно, да не говорим за анимациите...
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver