iPhone 7 Plus
Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Какво означава "добри снимки в портретен режим"?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Говоря за нещо стойностно с "втората" камера отзад.
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Никой ли не ползва тази функция? Малко останаха "уникалните" функции в iPhone-а, а това една от най-важните. И няма никой да се похвали?
Re: Apple iPhone 7 Plus
Здравейте, искам да за мнението ви ако го поръчам от Slot Mobile или Citytel дали телефона ще бъде със същото качество както от Теленор ако го купя, защото имам леки притеснения да не би да си взема нещо фалшиво и след това да имам проблеми. А цената при тях е доста по-изгодна от Теленор.
Те се произвеждат на едно и също място, за качеството не се притеснявай. Единственото за което може да се притесняваш е втората година на гаранцията, защото тя се поема от търговеца, а не от Apple. Тоест първата година на гаранция ако нещо се случи, можеш директно в официалния сервиз на Apple да занесеш телефона. Втората обаче е за сметка на продавача и ако фирмата не е сериозна, може да те мотаят и да не ти оправят повредата, защото всъщност те трябва да платят за ремонта му от себе си.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Имах вземане - даване с техния сервиз. Толков ндменно и некомпетентно обслужване не бях получавл. В крайна сметка по евтиното ми излезе по скъпо.
Моя съвет е да НЕ купуваш абсолютно нищо от там! Големи мошенници са тези магазинчета, забрави за гаранция на телефона, ако пазариш от тях! По-добре си вземи от големите техновериги или от някой мобилен оператор, та да ти е спокойна главата. :)
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
[Quote]Моя съвет е да НЕ купуваш абсолютно нищо от там! Големи мошенници са тези магазинчета, забрави за гаранция на телефона, ако пазариш от тях! По-добре си вземи от големите техновериги или от някой мобилен оператор, та да ти е спокойна главата.
[/Quote]
(yes)(yes)(yes)
[/Quote]
(yes)(yes)(yes)
Аз взех от техноверига, и ме изненада, че апарата е за Теленор доставен.От Ситител съм взимал преди телефон, но видях в продукт кода, че е за английския пазар, флашнат софтуерно за тук и нямаше касова бележка, те могат да дадат по принцип, но гаранцията си е проблем.
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Това да не е андроид да е флашнат за тук? :D
Софтуера е един и същи за цял свят.
Софтуера е един и същи за цял свят.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm