iPhone 8GB

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Re: Apple iPhone

Мнение от apolon25 » 19 юни 2007, 03:14

много ми е интересно дали ще има пакети с езици и дали ще има и БГ меню?
че аз най си харесвам всичко да си ми е на кирилица:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 19 юни 2007, 12:46

Aполоне,не се навивай много.За да работи този телефон,трябва да се регистрираш със ЗАПЛАЩАНЕ.iPhone е прецакан отвсякъде.Няма да има 3rd party софтуерни разработки,лоша камера.Може да не го доставят официално в България,т.е. още по-висока цена.Е,наистина има и плюсове,но определено е по-зле в сравнение с твоята N93.Има и други причини да не си го вземеш.Като се сетя ще напиша,но най-малкото - новите телефони на Нокиа,които ще излизат към края на годината.

За предишния ти пост към Evolife - просто нямам думи.Къде видя бъгове в СЕ-тата?Акселерометъра на телефоните е много по-добре направен от този на iPhone.Не само че ти върти картината като въртиш телефона в СЕ-тата,но ако си направил снимка със завъртян телефон и после разглеждаш в нормален режим,автоматично ти я върти.Освен това може да се използва в игри.Пишеше за една игра с топче,предполагам нещо като лабиринт,която се играе само с накланяне.Мисля,че имаше и игра с коли,в която можеш да завиваш чрез накланяне.Просто сравнението между технологията на двата продукта е нелепо.Още повече,че iPhone е само с 2 мегапиксела камера.Май е без автофокус.iPhone дори не е първия телефон,в който дисплея играе изцяло ролята на навигатор.Има сума ти други преди него,че и з 2 дисплея.Няма нищо революционно в телефона.Ако повярваш на маркетинговите дрънканици на Стийв Джобс,че iPhone е революционен телефон,ще се принизиш до 300-та милиона тъпи американци и 30-те милиона тъпи европейци,които мислят така.Нямам за цел да те обиждам с това.

ves4o
Регистриран: 13 дек 2006, 17:44

Мнение от ves4o » 19 юни 2007, 15:57

Както се надявах, СЕ изкопираха това-онова от iPhone, но за съжаление го разпределиха между два модела (W960 с touchscreen-а със scrolling-а и W910 със сензора за движение) и за още по-голямо съжаление не докараха същото качество. Сред многото впечатляващи неща в iPhone несъмнено челно място заема лекотата, с която прави всичко. На демонстрацията му на живо не личи изобщо, че има процесор; всички действия се извършват плавно и ненакъсано, което не може да се каже за тези телефони на СЕ, което е жалко (аз съм им фен по принцип).

http://www.youtube.com/watch?v=0cCg9wzu7RI
http://www.youtube.com/watch?v=ILtexhk3n6M
http://www.youtube.com/watch?v=OtJcFDDZQzU&NR=1

Може пък да ги доизпипат преди да ги пуснат в продажба, дано...

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

iPhone не е пионер никъде!

Мнение от deezel » 19 юни 2007, 16:31

Изглежда все още има заблудени овчици, които блеят след Стив Джобс и неговото революционно творение. С риск да се повторя, ще изброя някои заблуди за iPhone, които не съм измислил аз, а са самата истина.
1. Apple не са измислили Мулти-Тъч. Телефони на китайски и японски компании отдавна ползват тази технология. Там потребителите я имат за даденост, не си представят работа само с един стилус.
2. Visual VoiceMail. Софтуерен продукт на малка калифорнийска компания. Съдиха Ябълката, но след сума под масата от страна на Стиви, забравиха случилото се.
3. Сензорът да движение е нещо старо. Самсунг Е760 го има и има игрички със сензорна навигация. Нищо ново.
4. Възможносите на плеъра не са толкова големи, просто паметта е добра, но има и доста по-добри. За сравнение, аз за да събера фонотеката си (музикант съм), имам мрежа от около 75 ГБ. Да бъдем скромни и да оставим 40 ГБ любима музика. На моя iPod ще с е съберат, но не и на телефон, какъвто и да е. За качество на звука да не говорим.
Така че изглежда от ябълковия телефон започват да се гледат червеите, малки неща, откраднати, взаимствани или просто преувеличени. За мен, както и за всеки разумно мислещ човек, iPhone е нищо повече от поредната мечта на Стив Джобс да завладее света.

ves4o
Регистриран: 13 дек 2006, 17:44

Re: iPhone не е пионер никъде!

Мнение от ves4o » 19 юни 2007, 16:37

: deezel
ама много бързо работи
не те ле кефи
аз такъв друг като него не съм виждал

а иначе аплето с какво сед занимава компанията им?

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 19 юни 2007, 16:57

Абсолютно съгласен съм с теб,deezel.Дори се сещам за още един телефон,който има акселерометър - Нокиа 5500.А съм чел и за разни други по-малко известни,които също имат.Нищо специално.
И когато Стийв сравнява качеството на звука на iPhone с това на iPod, като че ли е едва ли не "reference" саунд,все пак ще има хора,които да си мислят,че това е най-доброто.Въпросните овце.
Никога не съм харесвал iPod-ите.Нито имат най-добрия звук,нито най-големия обем памет.Нито най-големия дисплей.Само интерфейса им е добър.Затова не си и купих iPod.Купих си нещо друго.Archos 504.Това е Плейъра.Archos са известни с перфектния звук на устройствата им,който се дължи на това,че използват САМО части на Texas Instruments.Нищо китайско,като боклуците,използвани в iPod/iPhone-a.За обема памет - ще спомена само,че е 160GB.Дори и там,където уж iPod-а е най-силен,е тотално разгромен от Archos-a.Дисплея на Archos-a е 480x272 пиксела,доста по-голям от този на iPod G5 Video.Доста е ярък и контрастен.Интерфейса е удобен,батерията достатъчна.Тръгва всякакъв тип видео,каквото съм му хвърлял.Като единствен недостатък мога да спомена,че е 23мм дебел и е доста тежък.Но аз така или иначе не го нося постоянно с мен,а главно когато съм на път.Има и още сума ти неща,които Apple няма да вкарат в техен продукт през следващите 3-4 години.

deezel

Мнение от deezel » 19 юни 2007, 16:58

Днес си имал изпит, нали? Пожелавам ти успех! Също и на следващия!:) Спомням си моя... Просто щях да умра от притеснение. Иначе не само скоростта е важна, аз гледам да има добри параметри. Иначе не винаги работи толкова бързо. iPod-а ми работи също така бързо, но когато съм пуснал песен, и ровя из менюто, се забавя. Иначе Apple правят iPod, iMac(компютри), MacBook(лаптопи)... Сега пиша една статия за Apple, за Download.BG, в три части е, ще излезе август. Прочети я и ще разбереш доста неща(да се надяваме).

L`Amour
Регистриран: 13 апр 2007, 21:31

Мнение от L`Amour » 19 юни 2007, 16:58

Всъщност си прав за всичко, но просто телефона е с чудесни характеристики. Ако не се лъжа дори един Walkman имаше сензор за движение.

deezel

Мнение от deezel » 19 юни 2007, 17:05

За iPod не съм съгласен. По всички тестове се вижда, че той вади най-якия саунд. Изобщо, iPod са най-добрите плеъри, няма спор тук. Но и други са добри. Просто iPod са най-добри като дизайн и обслужване.

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 19 юни 2007, 17:07

Оппааа,овчица ;)
Тук се изказа неподготвен.iPod е точно това сред плейърите,което ще бъде iPhone сред телефоните.Попрочети за тази толкова "назадничава" компания Archos и за техните 504,604,704 и тогава пак ще си говорим.

Отговори