iPhone 8GB
Apple iPhone
за какво отключване и заключване на телеофона става въпрос ... някой може ли да ми обесни ПОДРОБНО защото мисля да си го купувам а да не се прецакам после ;]
Re: Apple iPhone
zdr bqh si pory4al na edin priqtel da mi vzeme sega kato se pribira za koleda iphone i mi kaza 4e struval ve4e 525 dolara vyzmojno li e tova znae li nqkoi dali sa go uveli4ili.
Който си поръчва сега Айфон трябва да знае че произведените след 19.11.2007 година трудно се отключват(дупката в буутлодъра 3.9 е запушена в новия 4.6 и поне половината от телефоните които ми носят не подлежат на отключване в момента) и малко нестабилно работят в нашите мрежи!Просто да не си останете с един прекрасен JailBreak-нат Ipod!
Apple iPhone
Zdraveite, goliam fen sum na Nokia ot 6 godini polzvam samo tehni modeli i ni6to drygo. Dosega ! Iphona e unikalen telefon, mnogo priaten dizain i interface. Problema e 4e ve4e ne mogat da se razkodirat firmw 1.1.2, a ot niakolko dni e pusnat i 1.1.3, za koito 6te triabva da se 4aka dosta da se otklu4i.
Ne - struva 450$ + VAT
no moje samo do dve broiki na abonat!!!
no moje samo do dve broiki na abonat!!!
kakvo e tova zaklychvane i otklychvane??
Nai-qkiq telefon izlizal nqkoga na pazara.
tova varvi li s niakoi ot nashite operatori demek stava li za telefon ili e samo za gazaria
Колкото и да не ми се иска да го призная но за момента с днешна дата iPhone няма аналог
като интерфейс и меню на телефона .
Нито Samsung armani нито LG Viewty можаха да направят това което направи Стив Джобс с телефона си.
Надеждата ми остава в Nokia да направят нещо подобно .
А смятайте тази година кой знае какъв телефон ще покажат от Aplle .
Ако му сложат камерата на N95 и видеото
то това ще стане най добрия телефон създавам някога.
Много съм разочарован от LG и Samsung,
дано поне Nokia да не ме разочарова както го направи с N82 акселометъра.
като интерфейс и меню на телефона .
Нито Samsung armani нито LG Viewty можаха да направят това което направи Стив Джобс с телефона си.
Надеждата ми остава в Nokia да направят нещо подобно .
А смятайте тази година кой знае какъв телефон ще покажат от Aplle .
Ако му сложат камерата на N95 и видеото
то това ще стане най добрия телефон създавам някога.
Много съм разочарован от LG и Samsung,
дано поне Nokia да не ме разочарова както го направи с N82 акселометъра.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Да, наистина много хубав телефон - освен това недостатъците, които има вече лека-полека се изчистват с допълнителни приложения.
Но все пак, за да се ползва пълноценно този уникален телефон у нас, е необходимо някой от операторите да започне да го предлага легално със съответен тарифен план специално за телефона (с неограничен трафик за мобилен интернет), а същота така - iTunes да стане достъпен и за България.
Аз затова и се въздържах да си го купя - разни търгаши го предлагат двойно и тройно по-скъпо отколкото са го закупили, няма още отключване за новите версии на фирмуера (а и отключването води до отпадане на гаранцията), и куп други проблеми!
Пък и "Нокия" все пак подготвят нещо наистина уникално - така че нека изчакаме, като християни е хубаво да сме дълготърпеливи :-)
Но все пак, за да се ползва пълноценно този уникален телефон у нас, е необходимо някой от операторите да започне да го предлага легално със съответен тарифен план специално за телефона (с неограничен трафик за мобилен интернет), а същота така - iTunes да стане достъпен и за България.
Аз затова и се въздържах да си го купя - разни търгаши го предлагат двойно и тройно по-скъпо отколкото са го закупили, няма още отключване за новите версии на фирмуера (а и отключването води до отпадане на гаранцията), и куп други проблеми!
Пък и "Нокия" все пак подготвят нещо наистина уникално - така че нека изчакаме, като християни е хубаво да сме дълготърпеливи :-)