iPhone 8GB
Re: Apple iPhone
Само за справка знаеш ли колко е годишната заплата на Стийв Джобс ?
Тя е 1$ - дето се вика пукнат грош - изобщо той сам по себе си не мисля,че е отговорен за цените на продуктите на Ейпъл.
Тя е 1$ - дето се вика пукнат грош - изобщо той сам по себе си не мисля,че е отговорен за цените на продуктите на Ейпъл.
"Тя е 1$ - дето се вика пукнат грош - изобщо той сам по себе си не мисля,че е отговорен за цените на продуктите на Ейпъл."
Да бе, въобще не е отговорен. Стийв Джобс има голям дял от Apple и печели от него, а не от заплатата му на изпълнителен директор.
Да бе, въобще не е отговорен. Стийв Джобс има голям дял от Apple и печели от него, а не от заплатата му на изпълнителен директор.
Момчета, това за еднодоларовата заплата е метафора. Има се предвид, че той получава огромните суми от акциите си, които са над 60%, а за поста си на изпълнителен директор - съвсем малко.
В духа на разговора - приблезително какъв процент от моделите на Нокиа са с произведени от Самсунг дисплеи??
Ей администратори ли сте, модератори ли сте - оправете си сайта - темата стига до 15-а страница, след която единствения начин да видя новите постинги е да задам подреждане от най-новите към по-старите постинги :-(
На никой друг ли не му направи впечатление?
На никой друг ли не му направи впечатление?
Не съм имал такива проблеми, но дойде момент, в който разбрах, че от по-нови към по-стари е по-удобния вариант и от тогава съм така. :)
m-r, esato
имаш ли някаква представа приблезително какъв процент от моделите на Нокиа са с произведени от Самсунг дисплеи??
П.С. Знам че не е по темата извинете за което, но така или иначе доста се сравняваха Епъл и Нокия в предните постове.
имаш ли някаква представа приблезително какъв процент от моделите на Нокиа са с произведени от Самсунг дисплеи??
П.С. Знам че не е по темата извинете за което, но така или иначе доста се сравняваха Епъл и Нокия в предните постове.
Не, никъде няма обявена такава информация. Ако някой намери, нека я постне, ще е интересно. Иначе за по-високия(може би и част от средния?) клас телефони от Nokia използват дисплеите на Matsushita Electric Industrial, които са част от Panasonic Corporation. Дисплеите на Matsushita(Panasonic) са едни от най-добрите в момента.
Някой, ако може да ми каже дали наистина е толкова слаб високоговорителя, защото много хора казват, че бил доста тих, а на клипчета които съм гледал не ми изглежда чак толкова зле.
Слабичък е звука , но не е болка за умиране . Ако не е много шумно се чува съвсем прилично.